Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko siedzi na lawce 2 h bo nie mialo na lekcje wf u spodenek krotkich

Polecane posty

Gość gość
rozumiem, że koszulka na wf ma być biała (bo widać, czy jest czysta), rozumiem buty na jasnej podeszwie (bo nie brudzą podłogi), rozumiem stonowane kolory spodni (bo schludnie) ALE za cholerę nie zrozumiem nakazu krótkich spodenek. Moja córka, uczennica 6 klasy, ma bielactwo na lewej łydce, co jest jej kompleksem. Ma też w klasie kilka pulchniejszych koleżanek. Dla nich krótkie spodenki to tortura. Dobrze, że z nauczycielką udało się wypracować kompromis, że góra koniecznie biała koszulka a dół dowolny, byle nie krępował ruchów a długość nogawki to sprawa uczennicy :-D

Gość gość
rozumiem, że koszulka na wf ma być biała (bo widać, czy jest czysta), rozumiem buty na jasnej podeszwie (bo nie brudzą podłogi), rozumiem stonowane kolory spodni (bo schludnie) ALE za cholerę nie zrozumiem nakazu krótkich spodenek. Moja córka, uczennica 6 klasy, ma bielactwo na lewej łydce, co jest jej kompleksem. Ma też w klasie kilka pulchniejszych koleżanek. Dla nich krótkie spodenki to tortura. Dobrze, że z nauczycielką udało się wypracować kompromis, że góra koniecznie biała koszulka a dół dowolny, byle nie krępował ruchów a długość nogawki to sprawa uczennicy :-D

Gość gość
Krótkie spodenki lub spodnie od dresu!!! Macie problem z czytaniem ze zrozumieniem? Głupie matki to i głupie dzieci. Nie zazdroszczę nauczycielom uczyć w dzisiejszych czasach.

Gość gość
leginsy takie sportowe.Sama mam kilka sztuk.Zakladam je na silownie na rolki czy rower.Czy jak ide biegac.Sa wugodne. Co innego inne przedmioty. TaK jagby nauczycielka plastyki wymagala farb z 1 firmy.I jak ktos bedzie mial inne to uwaga.

Gość gość
a widzisz moja corka ma na wf czarne trampki z czarna podeszwa.I pani powiedziala ze moga byc.

Gość gość
Do gościa wyżej był wymóg dres albo krótkie spodenki...

Gość gość
Bo nauczyłyście się wszędzie rządzić. Jest szkoła i są pewne zasady, do których trzeba się dostosować. Rozumiem gdyby wymyślały Bóg wie co, ale bez przesady. Ma dziecko wybór, krótkie spodenki lub spodnie dresowe. W pracy też rządzisz szefowi?

Gość gość
jak dostajesz 500+ to zamknij ryja i masz sie dostosować do wymagań pani, a jak nie, no to przepraszam i masz rację, że pani nie będzie rządzić.

Gość gość
Od zawsze nauczycielki wfu byly walniete. Idz do nauczycielki i zwroc jej uwage albo do wychowawcy uderz.. W klasie mojej corki moga byc spodenki, dresy, leginsy plus koszulka z krotkim rekawem biala albo z logo szkoly niebieska.