Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak mnie uderzył

Polecane posty

Gość gość
Ten, który raz uderzył, będzie bił zawsze. Kobiety znają tą zasadę. Mimo tego wiele z nich decyduje się na związek z damskimi bokserami.

Gość gość
Dziekuje Wam wszystkim za pomoc

Gość gość
Mnie mój chłopak też bije bo jestem za PiS. Dobra zmiana będzie go zostawić.

Gość gość
Dobry aktor, udaje tylko aniołka, właściwie udawał, ale wyszło szydło z worka. Im szybciej, tym lepiej. Po ślubie trudniej odejść, a potem jeszcze dochodzą dzieci i większy problem. Mój narzeczony kilka lat temu przy obiedzie u moich rodziców uderzył mnie w twarz, ale mój ojciec z nim zatańczył do samych drzwi, a za drzwi to już z hukiem wyleciał! Na zawsze! Nie chciał bym powiedziała że znów wyleciał z kolejnej firmy i już od dwóch miesięcy ja go utrzymuję. Ojciec spytał gdzie teraz pracuje, zaczął kłamać jak z nut, powiedziałam prawdę, a ten mnie w twarz... Teraz mam wspaniałego męża, a żonę tamtego widzę (sprząta u nas biura) jak ma przypudrowane siniaki pod oczami, nie ma kilku zębów, wygląda beznadziejnie, ukrywa co się da, aż jej współczuje i naprawdę jest mi jej żal. To mogłam być ja

Gość gość
Boże wspolczuje ale to prawda udawal aniolka..a czego sie teraz dowiedxialam to glowa mała..fajnego sobie chlopaka wybralam co

Gość gość
Czego się dowiedziałas?

Gość gość
...moglabym wymieniac i wymieniac ale na forum tutaj boje sie pisac bo jest to karane moge tylko napisac o tym ze wspolzyl z innymi i ze wczesniej swoja byla tez pchnal i uderzyl

Gość gość
tak to rzadko tylko jedno piwko na dzien lub i to nie. aha