Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lepij kupic dom poza miastem czy mieszkanie w miescie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam dylemat. Zastanawiam sie co lepiej kupic spory dom ok 50km od miasta czy mieszkanie ok 90m2 w miescie? Mamy 2 malych dzieci. Nie wiem czy wyobrazam sobie mieszkanie na wsi. Cale zycie mieszkalam w duzym miescie wszedzie mialam blisko. Jak pada deszcz co tu robic w domu? W miescie to zawsze gdzies sie z tymi dziecmi wyjdzie czy nawet samej na jakies zakupy czy na silownie. Poza tym jezdzic taki kawal do pracy? W sumie my zyjemy aktywnie i juz sama nie wiem czy dom gdzies na odludziu mnie nie bedzie przygnebial.

Gość gość
Co wolisz ciężarówkę czy motorower. Jesteś upośledzona? Nie wiesz co ci się bardziej podoba tylko ludzi pytasz? Może też spytaj czy zostać lesbijką i wybrać cycatą dziunię czy brzuchatego faceta.

Gość gość
Oczywiscie wiem co mi sie bardziej podoba. Jasne ze dom! Tylko na dom w miescie mnie nie stac no chyba ze jakis stary a tego nie chce. Pytam bo moze ktos mial podobne dylematy i teraz zaluje swojej decyzji albo wrecz przeciwnie. Maz upiera sie na dom, ale co mi z niego jak wiekszosc czasu bedziemy spedzac na dojazdach. Moja znajoma tak sie wlasnie wybudowala i po 3 latach kupila mieszkanie w duzym miescie. Mowila, ze dzieci byly wykonczone ciaglymi podrozami i wogole zycia nie miala. Juz sama nie wiem

Gość gość
Ile będzie zajmował dojazd bo to kluczowa sprawa, 20 km można jechać 15 min a można też półtorej godziny.

Gość gość
Dojazd do pracy ok 1h ale zalezy to od korkow. Nie wiem rozsadek jednak podpowiada mi zeby mieszkac w miescie. Nie mam tutaj rodziny i wyprowadze sie gdzies dalej to juz wogole bede miala ograniczony kontakt z ludzmi.