Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrainki są ładniejsze bardziej kobiece mają lepsze charaktery od was polek

Polecane posty

Gość gość
Uwielbiam Ukrainki poprostu Uwielbiam.Polki są coraz brzydsze i coraz mniej o siebie dbają.

Gość gość
Tak samo jak Ukraińcy są bardziej chojni i opiekuńczy dla kobiet , w Polsce kobieta musi wszystko sama bo Polak nierob nie umie się kobieta zaopiekować , wszystkie koleżanki z Ukrainy do roboty autem wozi facet albo mąż , nosi za nie torebki , kupuje ubrania , chcesz ukrainki cwany polaczku a sam nie reprezentujesz sobą nic męski posozycie

Gość gość
" mają lepsze charaktery od was polek " w czym ? W tym że najczęściej są nie samodzielne i we wszystkim uwieszone na facecie? Polki są silne samodzielne i to was przeraża a z drugiej strony też nie pasuje wam kobieta na która trzeba robić , utrzymywać i dbać o nią jak o dziecko , wam to ani polki ani ukrainki nie pasują

Gość Leokadia
Dnia 18.09.2018 o 17:12, Gość gość napisał:

15:04 Akurat związki Ukrainek i Polaków są coraz bardziej zauważalne.(nie na odwrót)Mam kolegów którzy sa w związkach z Ukrainkami nawet w rodzinie mam brata ktory jest z Ukrainka.Wiem jak Ukrainki reagują na Polaków uwierz mi że bardzo pozytywnie.Kiedyś ogladalem jakiś wywiad z Ukrainka która powiedziała że jak przyjechala to nie mogła sie nadziwić że mamy tylu przystojnych mężczyzn.

Jak przyjechała że wsi gdzie są bezzebne vitaliye do Wawy to sie nir dziwie , ale ci z Kijowa wygladaja jak modele i nie maja lysych pal jak polacy to co sie rzuca jako pierwsze w oczy 

Gość Sierra
Dnia 19.09.2018 o 18:51, Gość gość napisał:

Uwielbiam Ukrainki poprostu Uwielbiam.Polki są coraz brzydsze i coraz mniej o siebie dbają.

Jak ktoś jest brzydki mosku to mu dbanie nie pomoże, jak w przypadku lysiejacych polaczkow z malym fredziem