Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejloci

Dieta bez przesady, czy naprawdę działa?

Polecane posty

Gość Ejloci

Siemanko! Ostatnio zabrałam się za szerzenie zdrowego stylu życia bez przesady, co to? To jedzenie lepszych alternatyw, sama na tym lekko się doprowadziłam do porządku i teraz jest mi że sobą w porzo, kiedyś wyliczalam, każda kalorie przemyslalam dwa razy, narobilam tym niezłego bałaganu hehehe. Dlatego nie ma co bać się brązowego cukru czy masła, umiar nas uratuje tak myślę :D Zapraszam Was do rozsądnego odżywiania bez przesady, bo szkoda nerw na restekcyjne dietowanie się. Ja nawet lubiłam oglądać reklamy z niezdrowym, żeby zmniejszyć ochotę. Oraz zapraszam do sprawdzenia dwóch, pierwszych moich przepisów na zdrowe słodkości w ciężkich chwilach, bo to ma być przyjemność! Co myślicie na temat dietowania się bez wyrzutów sumienia??? Pogadajmy bez spin, luźne gadki na temat przekonań, każda ideologię zrozumiem, i mam nadzieję, że Ty też, bo każdy jest inny i każdy woli co innego, pozdrawiam i mam nadzieję że mnie nie zbanujecie za reklamę swojej stronki hehe. Chciałabym na niej także szerzyć tematy dietowania z głową żeby nie narobić szkód w organizmie, ale potrzebuję na niej was, żeby z kimś rozmawiać, doradzać i pomagać sobie nawzajem. Myślę, że wspólnie od siebie jesteśmy w stanie nauczyć się bardzo dużo. Zapraszam serdecznie do wzajemnej motywacji na stronie na FACEBOOKU : Ejloci, jednak ona dopiero co się rozwija. Zaciekawionych zapraszam do sprawdzenia dwóch pierwszych przepisów na słodkie bez wyrzutów sumienia. Uprzedzam! Ciastek wychodzi naprawdę dużo!

Gość Ejloci
Zajrzyjcie także na mojego insta gdzie zobaczycie, że nie jestem wcale dietetykiem, wszystko co robię robię z pasji która zaczerpnelam przez fakt, że musiałam się wziąć za siebie, to też może stać się Twoja pasja! Instagram jest pod tą samą nazwa co mój nick czy nazwa strony :)