Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 4

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Poza tym jak widac jestes dobrze poinformowany jakie wyposaznie jest na oddziale w szpitalu wiec pewnie jestes stalym bywalcem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A po polskiemu bys napisal bo chyba sie zagotowales szmatko zalosna co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Idz juz spac prostaku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty ssac lewaku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty ssac lewaku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rescator555
Ja jestem lewakiem, jestem z tego dumny i nigdy tego nie ukrywalem. Jestem za dopuszczalnoscia malzenstw homoseksualnych, za prwem malzenstw gejow do adopcji dzieci, za rzetelna edukacja seksualna, za swieckim panstwem i swiecka szkola, aborcja na zyczenie i sprzedaza tabletki "dzien po" bez recepty. Czyli sprawami oczywistymi w kregu europejskiej cywilizacji, a "egzotycznymi" w dzikim kraju jakim jest wolska. Jestem takze za prawem do eutanazji, ograniczeniu urodzin i gwarantowanym dochodem minimalnym dla wszystkich obywateli. Jestem takze za silnie progresywnym opodatkowaniem dochodow a szczegolnie dochodow koncernow i bankow. Natomiast jestem przeciw wpuszczaniu imigrantow z Afryki czy Azji do Europy. Bez wzgledu na to czy sa wyznawcami islamu, katolikami czy wierza w wielkiego boga-krokodyla.. I walcie sie prawiki ;-).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto to jest lewak?

Udost臋pnij ten post

Poje藕dzi艂em par臋 godzin po Krakowie z reporterami i fakt, czasami by艂y kolejki do wybor贸w. Zadziwiaj膮ce. I sam te偶 zd膮偶y艂em zag艂osowa膰.

Udost臋pnij ten post

Rescator555 dzi艣 Ja jestem lewakiem, jestem z tego dumny i nigdy tego nie ukrywalem. Jestem za dopuszczalnoscia malzenstw homoseksualnych, za prwem malzenstw gejow do adopcji dzieci, za rzetelna edukacja seksualna, za swieckim panstwem i swiecka szkola, aborcja na zyczenie i sprzedaza tabletki "dzien po" bez recepty. Czyli sprawami oczywistymi w kregu europejskiej cywilizacji, a "egzotycznymi" w dzikim kraju jakim jest wolska. Jestem takze za prawem do eutanazji, ograniczeniu urodzin i gwarantowanym dochodem minimalnym dla wszystkich obywateli. Jestem takze za silnie progresywnym opodatkowaniem dochodow a szczegolnie dochodow koncernow i bankow. Natomiast jestem przeciw wpuszczaniu imigrantow z Afryki czy Azji do Europy. Bez wzgledu na to czy sa wyznawcami islamu, katolikami czy wierza w wielkiego boga-krokodyla.. I walcie sie prawiki x x Jaki tam z Ciebie lewak? Jeste艣 libera艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bruno Shatyn od kiedy mieszkasz w Krakowie? z jakiej zabitej dechami wsi pochodzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bez sensu. Patryk Jaki mowi ze nie wazne skad pochodzisz.

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Bruno Shatyn od kiedy mieszkasz w Krakowie? z jakiej zabitej dechami wsi pochodzisz? x x Z takiej "wsi" pt Krak贸w :D i mieszkam prawie 60 lat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator ale te prawa dla pedalow i adopcje dzieci przez te chore jednostki to bys sobie darowal bo ustawiasz sie w jednym szeregu ze z***ami a tak to trzymaj i nie popuszczaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rodzina to mezczyzna i kobieta i to jest malzenstwo kiedy wy w koncu pojmiecie takie proste rownanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Shatyn masz ju偶 60-70 lat?

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Rodzina to mezczyzna i kobieta i to jest malzenstwo kiedy wy w koncu pojmiecie takie proste rownanie? x x Nie zawsze. Nie patrz na polski za艣cianek. Popatrz na 艣wiat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19:57 A niby dlaczego prawa obywatelskie mia艂y by zale偶e膰 od preferencji seksualnych? Rescator 555

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19:59 Nie tylko. Rodzina to mo偶e by膰 tak偶e wujek, stryjek, przyszywana ciotka, chrzesniaczka, szwagier i kto tam kogo zechce uzna膰 za rodzin臋. Nie upieram si臋 przy nazywaniu zwi膮zku homoseksualist贸w ma艂偶e艅stwem, wystarczy nazwa zwi膮zek partnerski. Byle mia艂o identyczne prawa jak malzenstwo tradycyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19:45 Je艣li ty, libera艂 tak twierdzisz... Ale nie wiem czy sprawa dochodu minimalnego czy silnie progresywnego opodatkowania te偶 mnie okre艣laj膮 jako libera艂a. Rescator 555

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak w tym swiecie beda jesc i zajadac sie gownem tez to bedziesz robic glupcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwiazek partnerski okej ale nie malzenstwo deklu juz widze ze zaczynasz trybic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy ja moge np wejsc w zwiazek malzenski ze swoim psem?

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 19:45 Je艣li ty, libera艂 tak twierdzisz... Ale nie wiem czy sprawa dochodu minimalnego czy silnie progresywnego opodatkowania te偶 mnie okre艣laj膮 jako libera艂a. Rescator 555 x x Tego nie wiem bo nie znam Twoich pogl膮d贸w na te tematy.

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 A czy ja moge np wejsc w zwiazek malzenski ze swoim psem? x x Je艣li pies posiada obywatelstwo i prawa obywatelskie i mo偶e jednoznacznie okre艣li膰 swoj膮 wol臋 to nie widze przeszk贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Rodzina to mezczyzna i kobieta i to jest malzenstwo kiedy wy w koncu pojmiecie takie proste rownanie? x Tak by艂o i na szcz臋艣cie to si臋 zmienia. W angielskiej rodzinie krolewskiej niedawno 艣lubowa艂o 2-ch lord贸w i kr贸lowa El偶bieta ten fakt zaakceptowala :-D Wi臋c jak widzisz 艣wiat p臋dzi do przodu tylko polskie ko艂tu艅stwo nie mo偶e sobie z tym poradzi膰 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bruno Shatyn dzi艣 x :classic_cool: :-D :-D :-D Najwa偶niejsze , 偶e poczucie humory Ciebie nie opuszcza :-D :-D :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczyl
Jak m贸wi stulatek bawi膮cy si臋 z dwudziestolatk膮 na dyskotece: - Kiedy widzisz met臋, to zwalniasz czy przyspieszasz??? <> I to jest ten moment 偶eby przyspieszy膰 :-D ;):P

Udost臋pnij ten post