Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R_

KLER _ najlepszym polskim filmem ostatniego dziesięciolecia.

Polecane posty

Gość cOOle at home R_

Wojtek Smarzowski: Przekazałem w filmie wszystko to, co miałem do przekazania. Chciałbym, żeby finanse kościoła katlickiego w Polsce były przezroczyste, a pedofile w sutannach zostawli skazywani, żeby kościół nie ukrywał pedofilii. cOOle: Każda religia to g****o. W założeniu każdej religii jest w-dojenie biednych ludzi z kasy! Typowe oszustwo powinno być uznane za proceder zabroniony i karany. Sekty robiące ludziom wodę z mózgu, powinny być ścigane z urzędu.

Gość gość
Ile to milionów PiS dał Rydzykowi?

Gość amBrożyk
wspomnicie moje słowa, ten film będzie zdobywał nagrody publiczności i dziennikarzy w Peru, Kolumbii, Kanadzie, Irlandii, w wielu krajach, gdzie większość jest katolikami a być może film otrzyma wiele nagród w krajach muzułmańskich ale nigdy NIE otrzyma żadnej nagrody znaczącej , typu OSCARA, chyba że Oskara Kolberga , film będzie napiętnowany, ocenzurowany , krytykowany chyba, że sam Franciszek się wypowie pochlebnie i oznajmi, żeby ten film z obowiązku zobaczył każdy duchowny i z Mercedesa przesiadł się na osiołka , wiem, mało realne !

Gość gość
Czekam aż PiS sypnie Smarzowskiemu trochę grosza na film o skorumpowanych sędziach. Dzieło może nosić tytuł "Kasta".

Gość gość
PiS sypie grosza Rydzykowi

Gość gość
Na razie zdobył nagrodę publiczności i nagrodę za najlepszą scenografię. Trzymamy kciuki za Złote Lwy dla "Kleru". Może jednak warto nie patrzeć na KRK przez różowe okulary? Przypomnieć sobie wszystkie zdrady kościoła na Polakach od mniej więcej XVII wieku?