Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina2002

odżywki do rzęs, sztuczne rzęsy

Polecane posty

Gość karolina2002

hej! jakie odżywki do rzęs polecacie? słyszałam dużo opinii na temat "long 4 lashes" lecz były one mało sprecyzowane. jedni mówią, że daje wymarzone efekty bądź nawet przerasta ich oczekiwania. inni zaś twierdzą, że gdy przestanie się ich używać rzęsy kruszą się i łamią. czy macie jakieś doświadczenia z tą odżywka? jest jeszcze jedna o którą chcę zapytać. a mianowicie FEG-Eyelash Enhancer. jest ona chyba mniej popularna, lecz słyszałam, że od niej rzęsy nie "uzależniają" się tak jak od poprzedniczki. druga sprawa to dostępność. Long 4 lashes jest raczej bezpieczniejszym zakupem bo można ją dostać m.in. w Naturze. a druga z wymienionych jest cięższa do zdobycia, przez co łatwiej jest o podróbkę kupując np. na allegro. mam jeszcze jedno pytanie. tym razem nie do odżywek tylko do sztucznych rzęs. czy one faktycznie tak bardzo psują nasze naturalne włoski? czy zależy to od tego jaką metodą je zrobimy i z jakim klejem? powiedzcie mi proszę jaką metodę wy stosujecie i z czym wam najlepiej się funkcjonuje na codzień.