Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie dziewczyny nie wiem jak to ocenić

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dziewczynę na grupie, przez internet fajnie wszystko niby ok. Ale normalnie wydaję mi się że , jest jakąś desperatką. Pomóżcie. Spotkałem się , a ona zgodziła się na przytulanie, dotykanie po policzkach i to takie jakie jest w związku czyli bardzo bliskie. No i nie wiem co robić. Trochę mnie zniechęciła, bo strefa która jest zarezerwowana dla związku już na pierwszym spotkaniu się takie rzeczy dzieją. Oczywiście nie miałem nic przeciwko, ale jak już się pożegnaliśmy przytuleniem oczywiście dość bliskim, to dotarło do mnie coś takiego "chłopie to jest pierwsze spotkanie a ty już na nią lecisz". Dobrze ze nie zgodziła się na pocałunki bo wtedy bym chyba zwiał

Gość gość
to ty chyba raczej na nią nie lecisz? Fajnie, ze sa tacy jak ty bo ja np. czuje sie nieswojo, tez trafilam na takiego mezczyzne "desperata" jakby to ujac i myslalam, ze kazdy chce jak najszybciej przytulac, calowac albo i wiecej gdy ja wole sie poznawac. Myslalam, ze jakas nienormalna jestem. Fajnie ze sa tacy jak ty

Gość gość
Sama się przytulala i dotykała po policzkach czy Ty to robiłeś? Śmieszny jesteś, wypominasz jej coś do czego przyłożyłeś rękę. Skoro to takie zarezerwowane na późniejszy związek to po co to robiłeś. Hipokryta :-)

Gość gość
moze tez tak bylo, niektore kobiety malo asertywne boja sie mezczyzn, wiec pozwalaja na takie rzeczy...

Gość gość
Powinna mu laskę zrobić, sorry za dosadność, to nie miałby pretensji a szybko by z nią zamieszkał.:/

Gość gość
no ja zaproponowałem przytulnie ona się zgodziła, ale i tak wiem że za bardzo to się stało pod wpływem impulsu, ona była nierozmowna, tylko patrzyła cały czas na mnie i się uśmiechała

Gość gość
jak mam do kogoś pretensje to tylko do siebie że dopuściłem do zbyt bliskich kontaktów