Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki majonez kupujecie?nie brzydzi was to jesc po aferze jajecznej?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś pokazywali ze stare zbuki i zepsute najgorsze jaja mielili na masę i robili z tego proszek do majonezow na cala Polskę .jak możecie jeść majonezu ze sklepu ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie ma zbukow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
Kielecki : ) Nie slyszalam o żadnej aferze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nam nie przeszkadzają żadne afery, bo one były są I będą. Uwielbiam Winiary, a co jest w środku mnie nie interesuje. Smak mm mm.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja robie sama.Dwa sparzone jaja wbijam do sloika,dodaje lzyeczke musztardy,troche pieprzu,soku z cytryny.Wkladam do sloika blender i sie robi.Wychodzi super,bo doprawiony jak chce.Najwazniejsze,ze bez zadnych ulepszaczy,a w lodowce jest 2 tygodnie i jest dobry.Sprobowac warto.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Robimy domowy. Żaden kupny nam nie smakuje bo są za mdłe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
Kielecki nie jest mdly, ma smak idealnie wyważony, ale co kto lubi : )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
raz na ruski rok ( np święta) kupuję kielecki albo winiary

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jaklepsza jest masa serowo jajeczna spod napleta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Babuni hellmanns tylko i wyłącznie od zawsze i tylko prawdziwe masło od 40 lat

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
marawstala dziś Dla nas jest, my lubimy dobrze musztardowy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
Bardziej musztardowego sobie nie wyobrazam : )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
marawstala dziś No to mało sobie wyobrażasz :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
No bardziej musztardowa to jest Kielecka musztarda : )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś P.S. Np. we Francji majonezy sklepowe są dużo bardziej musztardowe niż u nas, i ich przepisy na majonez domowy też są inne (łyżka mocnej musztardy na 100-150 ml oleju, a nie łyżeczka na szklankę jak u nas).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
No ok. moze : ) nie będę sie sprzeczala : )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
11.50 nadzialam sie na musztarde we Francji.Tego nie da sie jesc,jest bardzo ostra.Nasz chrzan przy tej musztardzie jest lagodny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
Nasza musztarda sarepska jest chyba ostra

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś I taką właśnie musztardę uwielbiam, to jest musztarda a nie sosik musztardowy :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kielecki wstrętny w smaku,wyrzuciłam,bleee. Kupuje winiary,albo pomorski.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kiedyś kielecki ale teraz jest jakis kwaśny i nie smakuje nam już wiec winiary

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
winiary najlepszy, kielecki za bardzo zalatuje musztarda.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja kupiłam magimixa od ronica, zachwalali, że robot potrafi wszystko i faktycznie, pyszny majonez mam w 2 minuty, świeży i bez żadnych szemranych składników ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×