Gość parka1730 Napisano Wrzesień 26, 2018 Hej, pisze tu bo juz serio nie wiem co mam robić i jestem tu pierwszy raz. Opisze tylko tak po czesci a i tak to bedzie pewnie sporo a, wiec: Jestem z chłopakiem 4 lata i nasz zwiazek jest/byl kiedys dosc skomplikowany.. Na poczatku bylo dobrze az do czasu kiedy raz sie nie wylogowal z facebooka i niechcacy przeczytalam wiadomosc ktora przyszla bo myslalam ze to moje konto.. i zamarlam po jednej wiadomosci przejrzalam wszystkie, bylo tam ze prosto ode mnie pojechal z kolegami do kolezanek i pisal flirtujac z innymi. zerwalismy, wybaczylam mu po 2 miesiacach przerwy.. wierzylam ze sie zmieni.. i w sumie tak bylo, czasami pisze z kolezankami ale przeciez tego zabronic mu nie moge.. ja zawsze jak sie z nim klociłam, wyplakiwalam sie moim przyjaciolkom,i one go znienawidzily po kilku takich akcjach.. wiem to moja wina bo mowilam im glownie o zlych rzeczach. Teraz od roku moj chlopak sie zmienil, jest kochany, prawie sie nie klocimy ale moje przyjaciolki powiedzialy mi ze do 2 z nich sie dobieral.. jedna namawial a druga podobno obmacywal.. to wydawalo mi sie nieprawdopodobne skoro bylam obok w pokoju i nie slyszalam nic podejrzanego (na jej miejscu bym zaczela krzyczec a napewno dalabym mu w twarz, a ona zachowywala sie jak gdyby nigdy nic i powiedziala mi o tym tydzien poozniej) i mysle ze nie bylby taki glupi zeby to zobic moim kolezankom ktore napewno by mi powiedzialy.. przed ta sytuacja ktos mojemu chlopakowi porysowal samochod i jedna z nich sie upila i wykrzykiwala rzeczy tyu: marze tylko o jego ch***. A sama ma chlopaka. duzo osob mowi ze On podrywa inne jak mnie nie ma ale duzo sytuacji bylo takich ze niektorzy chcieli rozwalic nasz zwiazek np. podrabiajac rozmowe z jego numerem i wiem ze to byl fotomontaz, bo sprawdzilam... dlatego nie wiem komu ufac, z jedej strony jestem z nim bardzo szczesliwa i nie wyobrazam zycia sobie bez niego a z drugiej kazdy cos do niego ma. sama juz nie wiem co mam robic lecz stanelam po stronie chlopaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach