Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spędzanie czasu małżeństwo

Polecane posty

Gość gość
Niechce jego kasy nic staram się o pracę więc będę szczęśliwa jeśli ją dostanę. Odnotował mnie od ludzi i tyle tam nie jedz tu nie jedz chore to jest dlatego idę do pracy dosyć siedziałam w domu zresztą miałam już ile wcześniej pracę załatwioną ale on oczywiście sieć w domu jak ci dobrze a jak nie pasuje dziecka na ręce i szukaj sobie albo nianie sobie zatrudni mam dość wysłuchania tego dzidziusia

Gość gość
Nie mam nikogo odizolował mnie od wszystkich

Gość gość
Odizolował mnie od ludzi i tyle a on jedzie na mecz itp jest zajębiscie ale i tak gdzie bym nie poszła słyszę wymówki

Gość gość
Sama się odizolowałaś. Masz to na co się godzisz i ma co mu pozwalasz. Wstyd.

Gość gość
Przyznaję ci rację ale nie chce już znim dyskutować brak mi śiły

Gość gość
Nie mam ochoty nigdzie znim wychodzić wiecznie niezadowolony wstydzę się ciągle gada coś pod nosem i jest mi wstyd

Gość Ŕrdŕrrrrr
Masz 28 on 40 lat jest róznica wieku ,moze go to przeroslo . Cos musi byc nie tak facet 40 lat to jeszcze chcacy sexu ... dziwie sie ze majac tak mloda zone u boku o nie dba. Z doswiadczenia napisze my 12 lat po slubie razem 16 lat razem mąż 36 lat ja 34l. Z tym ze my mamy 2 dzieci ale haslo idziemy spac do dla mojego męża jak propozycja☺ ......i martwi mnie vrak wspolnego miłego odpoczynku i to ze nie podziela zapałem twoich propozycji.. tak jakby wiedział ze zrobisz i tak co on chce

Gość Ŕrdŕrrrrr
Napisze Tobie jeszcze ze w małźenstwie bywaja kryzysy ma tez go mielismy ok 5 lat po kazdy ma go w innym czasie ale trzeba umiec go rozwiazac .. kazdy rovi co chce jest znudzenie ale jesli jest milosc bedzie walka i kompronisy ale najpierw rozmowa a jak to nie pomaga odejsc.. ja co prawda doszlam do etapu odejscia ale moj maz po tym zdal sobie sprawe ze na to nie pozwoli ... takze kocha a ja zdalam sobie sprawe ze duzo tez winy było we mnie to yez o tym pomys ze nie tylko on jest winny danemu zachowaniu.. przede wszystkim postaw mu sie i przedstaw mu swoje zdanie potem czego on od ciebie oczekuje pomysl co zrobiłas źle napraw powiedz jemu a jak po tym on ciebie zostawi i wyjdzie z kolegami pomimo twojego sprzeciwo spakj sie i wyjdz jestes mloda i zycie przed toba i NAJWAZNIEJSZE PYTANIE CZY CHCESZ MIEC DZIECI I CZY ON CHCE CI JE DAC ..

Gość gość
Tak było jakiś czas temu on chciał na co miał ochotęi ja jako żona nie odmawiałam mu ale swego czasu zaczął trochę folgowac co mi się nie podobało mnie zaczęło to irytować poniżać więc ja się sprzeciwia łam temu był opryskiwy itp wobec mnie

Gość gość
Mamy dwójkę dzieci trochę wszystkiego się nazbierało

Gość gość
My się znamy 13 lat a po ślubie jesteśmy 6 lat po prostu nie docenia to co ma kasa g órą z mojej strony już się wypaliło

Gość gość
Tu autorka. Tak on dzieci chce ostatnie kilka dni było lepsze ale czekam co dalej. Jak różnica wieku może przerosnąć?