Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak naiwnym trZeba byc by rejestrowac sie jako dawca szpiku

Polecane posty

Gość gość

Czy tez krwi albo obnosic sie z tym,ze zostawia sie narzady do przeszczepu? Pezeciez to kuszenie losu

Gość gość
"Pezeciez to kuszenie losu" X

Gość gość
Literowka. Przeciez to kuszenie losu. To bazy dla bogatych Niemcow i innych,ktorzy traktuja Polske jak kraj trzeciego swiata a was jako producentow szpiku,krwi,dawce wątroby itp A w dodatku marketing dostaje grube hajsy by zachęcać ludzi

Gość gość
Niczego nie kusze. Organy po smierci nie beda mi potrzebne

Gość gość
Co za glupota. Jak będąc w bazie dawców szpiku można kusić los.

Gość gość
Kiedyś w darknecie widziałam oficjalną listę dawców... Najpierw się zaśmiałam, że mają bałagan i ktoś im wykradł dane, ale potem tak się zastanowiłam głębiej, czemu to właściwie miało służyć. Strach się bać. Myślę, że jakby ktoś by w potrzebie i był zdesperowany, i trafiłby na tę listę... to mogłoby być nieciekawie.

Gość gość
Żadna głupota! O łowcach skór nie słyszałeś? Oczywiście, że to kuszenie losu.

Gość gość
Ludziom brakuje wyobraźni, myślą, że są bezpieczni. Ale to już nie jest ten świat, który był, teraz wszystkie chwyty dozwolone.

Gość gość
Nawet tu na kafeterii widac naiwniakow. Tak po smierci, ty sobie wyobrażasz,ze będziesz miec 70lat umrzesz a biedny biorca dostanie nerke itp happy end prawda jest Nieco inna Masz pasujacy szpik/nerki cokolwiek, masz 35lat fajne zycie. Jakis bogaty cherlawy gosc poszukuje wlasnie takich organow jak czesci samochodowych. I co myslisz ze Helmut bedzie czekal 35lat az umrzesz? Owszem wezmie twoje organy po smierci,ale skroci Ci zycie. Tego chcesz?

Gość gość
Masz pasujacy szpik, masz 35lat fajne zycie. Jakis bogaty cherlawy gosc poszukuje wlasnie takich organow jak czesci samochodowych. I co myslisz ze Helmut bedzie czekal 35lat az umrzesz? Owszem wezmie twoje organy po smierci,ale skroci Ci zycie. Tego chcesz? X Wiesz na czym polega pobieranie szpiku, bo chyba nie masz pojęcia o czym piszesz.

Gość gość
10.02 Jepnij się w ten durny łeb.

Gość gość
gość dziś Rodzina wie, że ćpiesz i to ostro?

Gość gość
Obejrzyjcie sobie choćby film "Sęp ". Aż włos się jeży jak ludzie giną w biały dzień w środku Europy.

Gość gość
Albo nowe odcinki Diagnozy- jest dawca to i biorca go zaraz znajdzie.

Gość gość
Do gościa 10.02. Święta racja! Niestety jak widać na kafeterii ludzie myślą, że świat jest piękny i sprawiedliwy:))

Gość gość
Zgadzam się z autorem. Jakiś czas temu zastanawiałam się sama czy nie zostać dawcą szpiku, ale w dzisiejszych czasach niczego nie można być pewnym. Znajoma opowiadała o przypadku, kiedy kobieta wyszła od lekarza i "zostawiła/zgubiła" w przychodni torebkę z aktualnymi wynikami. Za moment otrzymuje telefon, że torba została znaleziona i ma się zgłosić na parking przy galerii. Zgłosiła się i ślad po niej zaginął.

Gość gość
Serial "Diagnoza" zrobił swoje. Głupi ludzie nie powinni oglądać, bo im szkodzi :-)

Gość gość
Qrwa, nie ma dymu bez ognia . Naiwniaki niech się rejestrują .

Gość gość
Albo przypadek chłopca, który został znaleziony w rzece z wyciętymi nerkami. A takich przypadków jest dużo więcej.