Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z penisem. Czy powinienem sobie odpuścić szukanie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, jestem studentem. Mój penis mierzy równe piętnaście i pół centymetra. Czy z takim penisem mam szansę na stworzenie związku? Czy rozmiar będzie barierą na tyle dużą, że powinienem sobie odpuścić szukanie dziewczyny? Jak wiadomo seks jest bardzo istotną częścią każdego związku. Czy była któraś z was w związku z facetem z takim małym penisem jak mój? Proszę o wasze rady. Pozdrawiam.

Gość gość
Taka sobie, na ulicy bym się za nią nie obejrzał, ale brzydka też nie jest.

Gość gość
To nie tak mało! A ile ma w wzwodzie?

Gość gość
Nie masz szans u większości kobiet jeżeli nie posiadasz penisa o długości 18+.Kamila z pomorskiego

Gość gość
Nie słuchaj głupich ci/p, lesbijki w ogóle nie mają i im to nie przeszkadza, nożycują się i ty też tak możesz :-)

Gość gość
A peduały też się nożycują? :-)

Gość gość
Mam kolege nie taki bliski wrencZ mi odlegly i on ma pale jak buchuchaj i on to moczy w wodzie z sola zeby musie obkurczyl bo ma za krotkie spodnie

Gość gość
15,5 cm to całkiem okej.

Gość gość
To pewnie prowo, założone dla odpowiedzi, bo się komuś nudzi, ale 15,5 to jest w porządku. Ja mam 14 długości i grubości 13, mam 26 lat a zaliczyłem naprawdę dużo dziewczyn i z niektórymi z nich sypiałem regularnie, więc jeśli to by było naprawdę mało, to by nie chciały kolejny raz, a chciały same czasem pisały co robię czy gdzieś wyskoczymy i najczęściej później kończyło się to w łóżku. Spotykałem się też z mężatką i to dużo starszą, spotykaliśmy się prawie dwa lata i wiem, że jej mąż ma większego, bo grywaliśmy razem w piłkę jeden sezon i pod prysznicem było widać. Stękały normalnie, orgazmy też miały, to zależy co robisz z kobietą prócz samej penetracji, jedną doprowadzałem samym językiem i palcami do takiego orgazmu, że dostawała drgawek. Nie ma na to reguły.

Gość gość
Napisał bym ze mam większego ale nie chce mi się wiec napisze inaczej. Przecież do czasu aż nie będzie seksu dziewczyna nie wie jakiego masz penisa, a więc spróbuj ją rozkochać w sobie i dopiero po kilku tygodniach idź do łóżka, może jak będzie bardzo zakochana i podniecona to nie zwróci uwagi na małego penisa.

Gość gość
Od stony kobiety. Rozmiar nie ma az takiego znaczenia. Wazne co z nim robisz i jak sie kobieta zajmiesz. Po dobrym oralu, orgazm murowany. Ja tam lubie najpierw dobry oral (nie 5min, ale solidne 15-20min), a potem gdy jest juz we mnie to doprowadza mnie do orgazmu palcami. Rozmiar ma znaczenie tylko dla facetow..

Gość gość
zapomniales dodac, ze masz problemy z glowa a w takim wypadku powinienes sobie odpuscic szukanie dziewczyny

Gość gość
Autorze Twój rozmiar jest Ok! Nie mas sie czym prEjmowac! Mój facet ma 10 cm we wzwodzie i to jest porażka!

Gość gość
15.5 cm to ja mam w obwodzie a długość większa a co do pytania to jeśli nie chodzisz po mieście z odkrytym penisem w erekcji to nie ma się czego obawiać do czasu aż nie będzie seksu kobieta będzie myslała ze masz dużego a jesli się zdaży zakochać to zaakceptuje.

Gość Gość

No faktycznie nie jest dobrze, nie jest to jednak to wymagane min. 16 cm 

Gość Ala

15,5 cm to mało? Jesteś prowokatorem albo palantem. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Ala napisał:

Jesteś prowokatorem albo palantem. 

Raczej ty prowokatorką i  podszywaczką. 

Gość Piękna

Jak nie macie drodzy panowie tych skromnych 18 cm to już z Wami bym nie była  

Gość KrótkoINaTemat

1. Seks nie jest ważny w związku tylko jak ci się żyje z drugą osobą 2.

2. 15,5 to przeciętny rozmiar ja mam mniej niż ty, cholera wie ile, nie chodzę z linijką do kibla. Pewnie 12-13 i miałem dużo dziewczyn. Z jedną nawet planuje zaręczyny i ślub.

3. Jak chcesz związku tylko po to by mieć seks to jesteś żałosnym człowiekiem. Jak szukasz tylko seksu to udaj się do specjalistki. Związek to ma być uczucie, a potem przyjemność z osobą, którą darzysz tym uczuciem.

Gość PrawdziwaBestia
48 minut temu, Gość Piękna napisał:

Ja mam 9 cm, setki dziewczyn się zabawiało ze mną w łóżku. Ty też byś przyznała, że lepszego niż Ja nie miałaś w nocnych igraszkach. Wielkość maczugi się nie liczy,tylko to jak się tą maczugą włada. Zamiast sprawiać ból kobiecie sprawiam jej radość i ją zaspokajam :-)

Gość Piękna
14 minut temu, Gość PrawdziwaBestia napisał:

Ja mam 9 cm, setki dziewczyn się zabawiało ze mną w łóżku. Ty też byś przyznała, że lepszego niż Ja nie miałaś w nocnych igraszkach. Wielkość maczugi się nie liczy,tylko to jak się tą maczugą włada. Zamiast sprawiać ból kobiecie sprawiam jej radość i ją zaspokajam :-)

Hahaha czym 9 cm Teraz to mnie rozbawiłeś 

Gość Gość

15,5 to  wcale nie jest mało! Chcesz większego "efektu"? Bierz ją od tyłu :D

Gość PrawdziwaBestia
35 minut temu, Gość Piękna napisał:

Hahaha czym 9 cm Teraz to mnie rozbawiłeś 

Tak moja droga, właśnie tym :-) Nie wierzysz w moje umiejętności? Większość też nie wierzyła, a do dziś żaden ich nie rozkręcił w łóżku jak ja :-) Jak jesteś z małopolskiego lub ze śląska to zapraszam to się przekonasz. To co wyczyniam e lóżku nie da się opisać słowami.

Gość Samotny
1 godzinę temu, Gość Piękna napisał:

Jak myslisz? Czyja to wina że twoja wagina ma cylinder roz...jechany jak 25 letnim Polonezie? Nawet największy tłok nie pomoże, i tak będą luzy.

Gość gość

Ta piękna tylko wprowadza w kompleksy innych swoim gadaniem, a sama jest pewnie typową kłodą lub ma cylinder rozjechany jak to ujął przwdmówca.

Gość Piękna

Oszukujecie samych siebie drodzy panowie . Facet powinien mieć jaja orła , a nie wróbelka . Każda kobieta lubi poczuć coś dużego między nogami .

Gość PrawdziwaBestia
5 minut temu, Gość Piękna napisał:

Oszukujecie samych siebie drodzy panowie . Facet powinien mieć jaja orła , a nie wróbelka . Każda kobieta lubi poczuć coś dużego między nogami .

Moja droga jaja akurat mam bardzo spore (zdecydowanie powyżej przeciętnej), ale ty się czepiałaś cm penisa, a ja grzecznie napisałem, że się nie liczą, chyba że teraz będziemy miło rozmawiać o innych parametrach atrakcyjnego według ciebie samca :-)