Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lepsze

Polecane posty

Gość gość

Ktora kobieta podoba sie bardziej facetom i co mysla o nich kobiety: 1- bardzo szczupła, ale nie wychudzona, male cycki, ale sa. Bardzo duze wciecie w talii i proporcjonalnie do sylwetki duzy zgrabny tylek. Do tego zgrabne nogi. 2-Nadal uchodzi za raczej szczupla, choc blizej jej do sredniej wagi. Wciecie w talii, sredniej wielkosci cycki, bardzo duzy zgrabny tylek i duze uda. Lecz ogolnie nogi nie sa juz tak zachwycajace, lydki nie sa szczuple. Podejrzewam, ze po samym takim opisie wygralaby pani nr 2, ale tak sie zastanawiam szczerze co lepsze. Smukla dziewczyna wyglada zgrabnie, ladnie jej we wszystkim i skoro nadal ma kobiecy ksztalt bioder i wciecie w talii to czy i tak lepsza bedzie pani nr 2, bo dupa i cycki wieksze? Liczy sie caloksztalt czy poszczegolne elementy dla was?

Gość gość
Ma umieć pluć na ch_uja i lepić pierogi.

Gość gość
Zawsze wybrałabym 1 bo cycki to rzecz nabyta. Co komu bo dużych gdy reszta figury średnia na jeża.

Gość gość
8:06- ale druga ma większy tyłek i zgrabne duże uda

Gość gość
No i? Mnie się to nie podoba ale facet na wszystko poleci nie bojsja pełne jaja gwarantem sukcesu :classic_cool:

Gość gość
Urok osobisty decyduje...

Gość gość
Szczerze to opisałam siebie w dwóch punktach. Obecnie jestem pania nr 1, ale czasem myślę, że powinnam przytyć. Tyłek byłby jeszcze większy i w ogóle, ale to już nie jest ta delikatność i gracja. Mam po prostu problem z własnym wyglądem, nawet jak podobam się innym, to widzę na pierwszym miejscu wady. Dlatego jestem ciekawa co myślicie. Nie ma co starać się przypodobać innym, ale ja chyba tego potrzebuję. Kiedyś chorowałam na anoreksje i ta obsesja wyglądu mi została. Wyglądam zdrowo, to na pewno, ale nwm kiedy lepiej. Mam wrażenie, że jest moda jednoczesnie na chudosc i wielkie d**y

Gość gość
Obie opcje są atrakcyjne, mógłbym spotykać się i z jedną i drugą. Może dasz radę to wyśrodkować i będzie wtedy idealnie. Szczupłe nogi i okrągły tyłek

Gość gość
Ja jako kobieta wybieram opcje pierwszą, którą prawie już jestem :) Nic nie zastąpi tej gracji, którą mają chude kobiety :)