Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak jest że mężczyzn trzeba źle traktować w związku????

Polecane posty

Gość gość
dziś no widzisz trzeba wymagac od faceta to bedzie sam dawac w innym wypadku oleje

Gość gość
faceta zaleca sie trzymac na smyczy

Gość gość
nie od dzis wiadomo ze jak kobieta jest za dobra dla faceta to przegrywa i idzie w odstawke

Gość gość
Bo to jak kobieta da siebie traktować świadczy o jej wymaganiach w stosunku do innych- a tym samym poczuciu jej własnej wartości. Bo kiedy ktoś nie wymaga szacunku, jest łatwy do zdobycia to świadczy o tym, że i nie szanuje sam siebie. Kiedy facet zaczyna olewać kobietę lub traktowac ja nie tak jak powienien przeważnie sam doskonale zdaje sobie z tego sprawę. A kiedy kobieta to toleruje pokazuje, że nie szanuje sama siebie. Z czasem facet zaczyna sobie pozwalać więc na coraz więcej i traktuje ja coraz gorzej, ona to ciagle znosi i jest dla niego coraz milsza żeby go zatrzymać pokazując tym samym swoją desperację. W końcu facet uznaje, ze ta kobieta skoro sama siebie nie szanuje nie jest warta zachodu i odchodzi do innej, bardzj atrkcyjnie zachowującej się. O wiele bardzoej faceci szanuja kobiety, ktore nie daja soba pomiatac

Gość gość
Także nie uważam że o tyle trzeba ich traktować źle, co pokazywać, że nie będzie się tolerowało nawet małego braku szacunku. Czasem faceci próbuja na ile mogą sobie pozwolić i celowo robią cos nie fair żeby sprawdzic reakcje kobiety. Jeśli przy małym braku szacunku ( np. spoznieniu na randke) kobieta powie ,ze nic sie nie stalo i nie zareaguje w zaden sposob to facet bedzie sobie pozwalal na coraz wiecej. Nie chodzi o robienie awantur czy fochow facetowi, ale powiedzenie mu o tym, ze nie spodobalo nam sie jego zachowanie i moze bycie dla niego troche chlodniejsza wtedy. Kiedy facet zasluzy to natomiast warto to docenic, czasem warto byc dla niego ciepla i czula, ale kiedy na to zasluzy w ten sposob ,ze bedzie nas traktowal z szacunkiem. Nie musi robic niczego nadzwyczajnego, ale jesli pojawiaja sie jakies objawy braku szacunku to nie nalezy byc dla niego slodka i mila, lepiej postawic na lekki dystans

Gość gość
Tu autorka, nie wchodziłam tu dawno a widze ze temat ciągle żywy. To nie prowo. Naprawdę widzę że jeśli męzczyzne źle sie traktuje to on za kobieta lata i sie stara. Nie mozna byc miłym. Myślę że te poradniki uwodzenia mówia prawde i nie tylko kobiety kochaja chamów ale własnie i męzczyzni kochaja zolzy.

Gość Zlazlazla
10000% racji! Byłam 10 lat z kimś, gdzie ciągle słyszałam,że jestem za zimna bo nie tolerowalam złego traktowania i po prostu byłam bardziej wymagająca. A gdy w końcu odpuscilam i stwierdziłam no dobraaa bede lagidniejsza to...facet zaczął pisać do łaski co do podrywala?! Brak emocji, adrenaliny i stabilność sprawiły że mu tego zabrakło. Oczywiście zostawiłam go bez mrugnięcia okiem a ten pozniej wypisywal ze nie zdrsdzilby by mnie nigdy,że nawet nie wie dlaczego to zrobił i że dostał już nauczkę i żebym tego związku nie przekreslala... Nie wrócę bo po co mi taki kretacz ,ale coś w tym jest ,że facet nie może mieć za dobrze.

Gość gość
Myślę, że tu nie tylko chodzi o adrenaline, ale taka kobieta, ktora ma ich czesto gdzies, albo lecą na nia inni faceci wydaje sie atrakcyjniejsza niż zawsze miła i wierna kobieta. Bo jednak przyjelo sie, ze trzeba zabiegac o bardziej wartosciowe rzeczy

Gość gość
tzn. oczywiscie "rzeczy" w cudzyslowiu ;) Ale kazdy wie o co chodzi. To co przychodzi w trudem czesto jest bardzoj doceniane. Kobieta dla ktorej facet nie jest najwazniejszy moze byc bardziej doceniana bo wtedy samo przez się rozumie się, ze moze ona odejsc w kazdej chwili. Szczegolnie jesli facet widzi, ze podoba sie innym. Nie trzeba od razu z nimi romansować czy sypiac, ale niech facet najlepiej widzi, że kobieta ma innych adoratorów, najlepiej jesli faktycznie jest ladna i ma powodzenie, wtedy nie trzeba nawet niczego udawac

Gość gość
To o czym piszecie czasem ma odwrotny skutek bo przy takim chłodnym traktowaniu wychodzi rozstanie, więc wasze teorie są z d**y. Ja jak widzę że dziewczyna jest chłodna to odbijam, zawsze wychodzę z założenia że szacunek i traktowanie siebie nawzajem musi działać w dwie strony. Nara

Gość gość
E tam bzdury piszecie. Chodzi tylko o to żeby dwie osoby się odpowiednio dobrały tak żeby nie trzeba było niczego udawać. I trzeba się cały czas starać i rozumieć, wspierać, szanować, doceniac.