Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroba partnerki, co robić?

Polecane posty

Gość gość
05:03 pamietaj karma wraca

Gość gość
5:14 Skończ tę demagogie i się nie podniecaj. Oczywiście że nie jest najważniejszy. Gdzie tak napisałam? Nauczcie się czytać ze zrozumieniem i przestańcie sobie dopisywać własną treść do cudzych słów które nie do końca wam leżą. Dla mnie to czysty egoizm i rzecz niezrozumiała skazywac faceta na bycie wdowcem wiedząc że się jest jedną nogą w zaswiatach. Po co mu to robić? I tlumaczenie tego sprawami urzędowymi nie dokonca do mnie przemawia. Takie mam zdanie i mam do niego prawo a wy tutaj oburzajace się możecie mnie pocałować w d**e. Tak wiem karma wraca...

Gość gość
gość dziś 23:25 I po co? Naprawdę wątpię że jakaś kobieta marzy o ślubie wyglądając jak kupa gnoju na łożu śmierci. Sorry taka prawda. A facetowi po co status wdowca? Jesteście bezmyślne. x Co jest złego w statusie wdowca? Średniowiecze minęło kilka wieków temu. A określanie ciężko chorej kobiety jako "kupy gnoju" to jest już jakiś abstrakcyjny dla mnie poziom zezwierzęcenia i sk****enia mentalnego.

Gość gość
Kolejna ulomna. Czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce... Co ma do tego średniowiecze? Chory człowiek którym niewątpliwie jest także kobieta wraz z chorobą nie zmienia się w dzidzie piernik a wy się zawsze rozczulacie nad takimi ludźmi jakby tracili rozum i robili się ulomni. Lepiej się z tym czujesz jak wmowisz sobie ze jestem zezwierzecona mając swoje zdanie?

Gość gość
05:17 No cóż. Ten paranoiczny elaborat przynajmniej po części tłumaczy twoje podłe słowa kiepskim stanem umysłowym. Określanie ciężko chorej osoby "kupą gnoju" nie pozostawia wątpliwości co do twojego spaczonego systemu wartości. Nie wycieraj sobie gęby (skoro chcesz rozmawiać na takim poziomie) demagogią bo kompletnie nie o to tu chodzi i wyskakujesz z tym wątkiem jak Filip z konopi. Skoro wierzysz w istnienie sugerowanej ci wyżej karmy to aż dziw bierze że świadomie wygłaszasz takie okrutne i chore sądy. Mam nadzieję że gdy sama zachorujesz (śmierć ze starości to raczej luksus dla wybranych) konsekwentnie położysz się za życia do grobu i nie obciążysz ani NFZ-u, ani swoich bliskich choćby podaniem ci szklanki wody. Przecież według ciebie to egoizm. A wzięcie ślubu w takiej sytuacji, o ile obie osoby tego chcą, może być pięknym i głębokim doświadczeniem i nie wiem co w tym widzisz złego? Egoizm to tkwi w twojej chorej postawie i urąganiu ciężko chorym ludziom. Jak tak można? Mam nadzieję że twoja podłość jest wynikiem choroby umysłowej. Może dlatego jesteś gdzieś na marginesie społeczeństwa i nie rozumiesz po prostu pewnych naturalnych ludzkich odruchów. Co za psychopatki tu siedzą.

Gość gość
wieczorna jakbyś nie czuła się źle z poy******i słowami które wysrałaś to byś się tak nie rzucała 🖐️

Gość gość
i wieczorna 'demagogiĘ' jak już. kto tu jest ułomny? no kto?

Gość gość
Dziękuję za tę produkcję. Niepotrzebnie zupełnie gdyż nie robi na mnie wrażenia krytyka mojego sposobu myślenia o każdej kwestii oraz poglądów na jakikolwiek temat. Wmawianie mi choroby psychicznej, psychopatii czy innych patologii umysłowych też mnie nie rusza. Dla kogoś takie wydarzenie będzie wzniosłe dla mnie nie. I nie musi takie być co próbujesz nieudolnie mi wmówić. Raz jeszcze polecam naukę czytania od podstaw ponieważ napisanie że ktoś wygląda jak kupa gnoju a jest kupa gnoju to dwie różne kwestie i tylko człowiek pokroju debila jej nie widzi. Swoje marne próby pokazania jaki to ze mnie zyeb zostaw sobie dla bardziej naiwnych. Nie zamierzam wydawać się w dyskusję tego typu. Żegnam.

Gość gość
Oczywiście zapomniałam dopisac OZIEBLE. Ps.Twoje rzucanie się w tematach typu wieczorna już mnie nie bawi nic a nic.

Gość gość
jakie 'tematy typu wieczorna'? omamy masz? sadzisz ze ten temat jest o tobie poyebie? sama zaczęłaś się tu jak zawsze srać ze swoimi chorymi poglądami i poniżaniem chorych ludzi więc cię namierzylem. proste 🖐️ jestes przewidywalna tak jak twoje zegnanie sie 8382910101 razy po tym jak juz zasrasz temat 23828919 elaboratami

Gość gość
05:25 Jak na razie to Ty tu prezentujesz niedorozwój zarówno emocjonalny, jak i intelektualny i to w skrajnym natężeniu. Nawet w tym co tu wyskrobałaś popełniasz błąd logiczny. Nikt tu nie twierdzi że jesteś zezwierzęcona dlatego, że masz swoje zdanie. Jesteś potworem bo nazwałaś chorą kobietę kupą gnoju a poślubienie chorego człowieka uznałaś za egoizm ze strony chorej osoby. Z jakich morgów cię wyrwali że zostanie wdowcem uważasz za jakiś koniec świata? Jesteś taka pusta i małostkowa, że nie tylko stawiasz wygląd nad miłość i uważasz bladą cerę za powód który odbiera ślubowi sens (czyli ślub się bierze tylko dla posuwania bez konsekwencji fajnej d**y, tak?), ale jeszcze jarasz się jakimś głupim papierkiem? Bo tylko w papierku tkwi różnica między konkubentem któremu zmarła żona a wdowcem. To jest jakiś niepojęty poziom dulszczyzny, podłości i braku logiki. Współczuję Tobie serdecznie, bo kiedyś te okrutne sądy, które w tym temacie wygłaszasz, obrócą się przeciwko tobie i wierz mi, że może to się stać w najmniej spodziewanym momencie. Aż mi szkoda autora, że będzie musiał tu przeczytać Twoje podłe wywody. Brzydzisz mnie kobieto.

Gość gość
05:35 To nic nie zmienia Wieczorno. Samo porównywanie wyglądu chorej kobiety do "kupy gnoju" jest podłością poniżej jakiegokolwiek poziomu. Tylko mentalny prostak i pustak umysłowy może wypluć z siebie takie słowa. Nadajesz się do leczenia psychiatrycznego. Aż przykro patrzeć jak żałośnie się plątasz w swoich zawiłych tłumaczeniach i kiepskich manipulacjach. Ta twoja pogarda do ludzi ciężko chorych czy do prawdziwej miłości aż daje do myślenia. To że ktoś cię kiedyś skrzywdził nie usprawiedliwia twojej obecnej postawy. Tyle.

Gość gość
* oczywiście miało być konkubentem któremu zmarła partnerka, ale chyba każdy rozumny to wie

Gość gość
Moja partnerka jest piękna teraz z długimi włosami, błyskiem w niebieskich oczach. Ale jeśli będzie blada i łysa dla mnie będzie tak samo piękna. Szczerze mam w d***e jaki status będę miał czy to będzie wdowiec czy konkurent czy mąż.

Gość gość
gość dziś Moja partnerka jest piękna teraz z długimi włosami, błyskiem w niebieskich oczach. Ale jeśli będzie blada i łysa dla mnie będzie tak samo piękna. Szczerze mam w d***e jaki status będę miał czy to będzie wdowiec czy konkurent czy mąż. x W punkt. Autorze nie przejmuj się słowami Wieczornej. To zaburzona kobieta która wyśmiewa się tutaj z anonima z chorób, zamieszcza pedofilskie treści itd. Jej opinia nie ma żadnego znaczenia. Biopsja to nie wyrok, czekajcie na wyniki, dużo osób z mojego otoczenia miało i są zdrowe, a też typowania były 50/50 i tego typu.

Gość gość
autorze poczytaj o suplementacji i totalnej biologii. strona totalnej biologii jest w sieci, a suplementacja no to Andrew Saul na przyklad, nawet jak nie chcecie rezygnowac z konwencjonalnej terapii (oczywiscie niezaleznie od wszystkiego guza wraz z przyleglosciami jesli bedzie koniecznosc trzeba wyciac), owszem sama witamina C nie wyleczy raczej nowotworu, ale juz super ulozona suplementacja, dieta, zabieg, naswietlania, praca z psychika i podswiadomoscia to sie powinno naprawde udac, Urszula Dudziak zwalczyla raka piersi dietą makrobiotyczną, skontaktuj się z nią na fejsie, niech doradzi, sa tez lekarze medycyny ktorzy prowadza rozne fajne terapie wspomagajace, naprawdę akurat tego raka da się pokonać, poza tym prawdopodobnie to nie rak, to dopiero biopsja!

Gość gość
Autorze a ślub?

Gość gość
Koniecznie kościelny bo inaczej partnerka nie znazna zbawienia i nie pójdzie do nieba!

Gość gość
Miał ktoś te oznaczenie braids? Braids ile?

Gość gość
To dobrze że miałaś tylko zmianę łagodną

Gość gość
Bardzo ciekawy temat zwłaszcza tym którzy właśnie teraz muszą stoczyć walkę z chorobą

Gość gość
Zycze planowego przebiegu biopsji. Wszystkim leczacym sie zycze duzo sily. 6.20 nie powtarzaj belkotu o zwalczeniu raka. Taki stan nie istnieje. Liczy sie tylko dlugosc stanu remisji w 5 letnich odcinkach. Sa gorsze i lepsze raki, rak trzustki, pluc*****ersi oraz jajnikow naleza o tych podlejszych. Obecnie leczenie choroby nowotworowej jest porownywane z leczeniem chorob przewleklych, takich jak cukrzyca, czy astma. Mialam guza nowotworowego zlosliwego usunietego operacyjnie a tu po 3 latach od operacji mam pozytywne markery nowotworowe dla raka piersi. Jestem po 2-gim oznaczeniu markera z proby krwi. Mam tylko nadzieje, z w ciagu 3 m-cy nie wzrosl jego poziom. Jutro dowiem sie.

Gość gość
P.Urszula Dudziak ta dietą niczego nie zwalczała, bo miała tylko podejrzenie a nie faktyczny nowotwór. Wzmacniała organizm.

Gość gość
powodzenia na jutrzejszy wynik !

Gość gość
21.52 Dzieki, :)* ta noc bedzie trudna, ale mam cos na sen, albo bede malowac paznokcie u stop. :)

Gość gość
Dzisiaj mamy biopsje. Boję się o nią. Mimo że ona nie boi się o siebie.

Gość gość
Dzisiaj biopsja a potem najgorsze czekanie na wynik zawsze jest nadzieja ze będzie dobrze. O której macie te biopsje? I jaka macie cienkoiglowa czy gruboiglowa?

Gość gość
Nie siej niepotrzebnie paniki która najczęściej na innych się przenosi bo to całkowicie bez sensu. I tak będzie co ma być. Nie masz na to wpływu. Więc gdy się nie ma coś wpływu to nie należy się tym przejmować.

Gość gość
Nie panikuj !!!!