Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wkurza was gnojenie kobiet z dużym biustem?

Polecane posty

Gość gość

Odbieram wrażenie że kobiety z dużym biustem, wbrew obiegowej opinii są źle traktowane. Ja mam duży biust i sporą pupę, nie jestem gruba, taka jestem z natury i już niezależnie od wagi. Wkurza mnie to że w internecie królują artykuły pokroju "zalety małego biustu" i tam mnóstwo wad dużego biustu, a to że obwisły, że wygląda wulgarnie bla bla bla. Nie mówię że mały biust jest gorszy od dużego ale dlaczego teraz są tacy co chcą biuściaste wpędzać w kompleksy? Poza tym to nie fair że trudno znaleźć dobry stanik w dużych rozmiarach, większość są do d... a te lepsze są w zbyt wygórowanych cenach. Ja nie mam żadnych kompleksów, akceptuję siebie w stu procentach, głównie dlatego bo od najmłodszych lat byłam pewna siebie, tak mnie mama wychowała. Ale zdaję sobie sprawę że wiele dziewczyn takie nie są i wpadają w anoreksję, bulimię i inne świństwa.

Gość gość
Wkurza mnie gnojenie kogokolwiek zwlaszcza za rzeczy od nas niezalezne

Gość gość
to znaczy jesteś prawdziwa kobieta zdrowa.

Gość gość
Wkurza ale obiektywnie rzecz biorąc duże cycki są wulgarne, nieporęcznie, defasonują sylwetkę i ubrania, przeszkadzają w aktywności sportowej i w ogóle niepotrzebne.