Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarabiam 2500 zl netto ile wydac na pierscionek zareczynowy?

Polecane posty

Gość gość
Pierscionek to wydatek okolo 5000 zl. Jesli tanszy to niech spada taki zebrak, co nie stac go nawet na kupno pierscionka. Po taniosci to niech startuje do kariny z biustem na wierzchu. x Napisała typowa Karyna.

Gość gość
I symbolicznie pokazac drzwi temu sciemniaczowi.

Gość gość
dziś Ja dostałam pralkę i lodówkę zamiast pierścionka. X No i źle? Ja bym chciał dostać konsole i tv ale jestem facetem :(

Gość gość
dziś I symbolicznie pokazac drzwi temu sciemniaczowi. X Zmadrzejesz z wiekiem. Teraz brylanty w głowie by na instagramie pokazac.. :(

Gość gość
Jasne, zloty w razie co mozna na koronke zeba przetopic hahah. Panowie wstydzcie sie. Co za weze w tych kieszeniach.

Gość gość
"Ja dostałam pralkę i lodówkę zamiast pierścionka." X A to on nie korzysta z lodówki i pralki? Nie jestem materialistką o czym wie mój mąż, ale wiec też, że gdyby kupił mi na prezent taki praktyczny prezent do domu to by razem z prezentem wyleciał. Lodówkę i pralkę to się do domu kupuje.

Gość gość
dziś Pierscionek to wydatek okolo 5000 zl. Jesli tanszy to niech spada taki zebrak, co nie stac go nawet na kupno pierscionka. Po taniosci to niech startuje do kariny z biustem na wierzch. X Mnie stać na kupno mieszkania ale pierścionek 5000 to bym nie dał. Jeszcze rzuci mnie i 5000 w plecy.

Gość gość
Nooooo wlasnie. Jeszcze rzuci. Wiec lepiej kup ta patelnie. Nie bedzie ci szkoda, jak stracisz te 200 zlotych.

Gość gość
dziś Jasne, zloty w razie co mozna na koronke zeba przetopic hahah. Panowie wstydzcie sie. Co za weze w tych kieszeniach. X Ale co to za różnica pomiędzy cyrkonia a brylantem? Rachunku będziesz szukać czy z branży lubilerskiej jesteś? Będziesz nim wbijać gwóźdźie że musi być prawdziwym kamieniem?

Gość gość
dziś Nooooo wlasnie. Jeszcze rzuci. Wiec lepiej kup ta patelnie. Nie bedzie ci szkoda, jak stracisz te 200 zlotych. X Nawet jeśli nie rzuci to i tak później wyląduje w szufladzie. 4800 w plecy. Można by kupic agd rtv.

Gość gość
Jak nie wiesz jaka jest roznica miedzy cyrkonia a brylantem, to wez sie chlopie schowaj w szafie i stamtad nie wychodz. Cyrkonie to sobie zaloz na wacka, bedzie slitasny. Co za jelop.

Gość gość
Przecież nie pójdzie do jubilera żeby jej wycenił.

Gość gość
A co to bedzie jak panna wykorkuje. To wtedy tez bedziecie uwazac, ze pierscionek zareczynowy to strzal w plecy. Ja pierdziele. Toz to lepiej samej sobie kupic ten z****** pierscionej i na pejsa wsadzic. Przynajmniej czlowiek za ta tanioszke wstydzic sie nie bedzie. I taki centus bedzie szczesliwy, ze nic nie wydal a babe ma za friko.

Gość gość
Up nie rozumiesz, że to strata pieniądzy? Młoda para ma tyle potrzeb agd rtv ślub mieszkanie remont a tu 5000 w pierścionek się marzy by na Facebooku lipy nie było masakra. A jak facetowi się spodoba niebieski topaz wyda 800 to pewnie też będziesz niezadowolona? :D

Gość gość
dziś Przecież nie pójdzie do jubilera żeby jej wycenił. X Są takie co pójdą. Chuj z tym, że facet później kupi im mieszkanie za 200tysięcy, ważne ile dał za pierścionek zaręczynowy. Jak poniżej 5000 to nara. Chuj z tym że następny mieszkania nie zaoferuje ważne że weźmie kredyt na pierścionek zaręczynowy za 9000. Wtedy na mnie zasługuje. Myślenie kobiety.

Gość gość
"taki centus bedzie szczesliwy, ze nic nie wydal a babe ma za friko." X Czyli Ty sprzedasz się za pierścionek- ten co kupi droższy ten będzie Cię miał.

Gość gość
Ile osób tyle różnych zdań. Autorze tematu idź ze swoją kobietą do jubilera niby przypadkowo. Pewnie da Ci do zrozumienia co jej się podoba. Może kolczyki, łańcuszek będziesz już wiedział co na rocznice kupić. A potem przejdziecie na pierścionki i zobaczysz jaki chciałaby dostać. Tylko uważnie słuchaj, bo kobiety czasem nie mówią wprost.

Gość gość
A potem przejdziecie na pierścionki i zobaczysz jaki chciałaby dostać. Tylko uważnie słuchaj, bo kobiety czasem nie mówią wprost. X To co to za zaręczynowy bez zaskoczenia.

Gość gość
Musisz wziąć kartkę papieru i długopis. Licz ile było seksow ile już cie kosztowala i najnizsza stawke z roksy. Różnica to ten pierścionek. Wtedy w razie czego wyjdziesz na zero.

Gość gość
Myślę, że tak powyżej 15k powinieneś dać.

Gość gość
19:42 Nie napisałam, że ma jej powiedzieć tylko zobaczyć co jej się podoba. Jak są razem to pewnie po różnych sklepach chodzą. Nie wierze, że jeszcze razem nie byli u jubilera.

Gość gość
19:42 Lepiej jest nosić coś co się podoba a nie do szuflady schować. Już kiedyś tutaj pisała dziewczyna co dostała za tani jej zdaniem pierścionek.

Gość gośćNów____
Odpowiedzi anonimowych biedaków mnie nie interesują. autor sam napisał ile zarabia, kobiety na pierścionek nie muszą zarabiać a o pierścionku jest temat nie o moich pieniądzach. I nie mi nic bo sam napisal. Ja nie zamierzałam, wscibska i nie obyta wiedźmo lub autorze. Poza tym nie jestem od tego na mnie mężczyzna musi zarobić.

Gość gość
"Poza tym nie jestem od tego na mnie mężczyzna musi zarobić." X Anonimowa biedaczka, która sama się nie umie utrzymać.

Gość gość
Nów, żałosna hipokrytko. Napisałaś, cytuję: "2500 netto to bardzo mało zarabiasz. Mężczyzna powinien więcej". Więc pochwal się kretynko, ile ty zarabiasz, my ocenimy i ciebie.

Gość gość
2500 przy umowie o pracę to bardzo dobre zarobki. W niektórych regionach Polski wręcz nieosiągalne, a jeśli już to na smieciowkach do tego soboty i niedziele pracujące i to bez względu na wykształcenie.

Gość takijeden666
Tak za 1200 zł będzie ok

Gość gość
Cene pierscionka trzeba dostosowac do swoich zarobkow (na pierscionek sie ODKLADA, a nie kupuje na szybko za 1/5 swojej pensji) oraz do poziomu zycia finansowego danej dziewczyny. Jedna zadowoli pierscionek za 500zl i rodzina na wsi bedzie zachwycona, a inna pierscionek za 20tys zl.

Gość gość
Chlopie nie oswiadczaj sie! Zniszczysz sobie zycie! Jesli nie jestes patolem masz 90% szans na bycie ofiara przemocy w zwiazku i 50 % szans na wychowywanie cudzego dziecka oraz na placenie na nie alimentow.