Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach, którzy nie mają własnej profilówki na fb?

Polecane posty

Gość gość
I mają opinie o tobie jak nie sprawdzisz będą czekać tak jak chce ci się robić to powodzenia, ja u takich nie kupuje nie zamawiam.

Gość gość
Człowieku ja sprawdzenie poczty elektronicznej raz dziennie zapozyczylem od firmy muve. Wiele lat są na rynku jakoś nie widzę by źle im się wiodło. A klienci i tak do nich wracają.

Gość gość
dziś gość dziś x No co Ty... Fejsbukowicze muszą kilkać na fb przynajmniej raz na 15 min oczko.gif Co Ty im takie limity zadajesz oczko.gif pozdrawiam usmiech.gif X Wszystkim się spieszy dopóki dopóty nie muszą dopłacić za pospiech. Wtedy już mogą poczekać. Zresztą znam firmę która wysyła i odpisuje raz w tygodniu ale ma taka ofertę asortymentu, że klienci i tak czekają.

Gość gość
Pòki nie znajdą lepszej :) Nikogo nie przekonuje, każdy niech robi sobie co chce można to zrobić regionalnie blisko, mamy wolny rynek jak i wybòr, komuny dawno nie ma.

Gość gość
nie maja profilowki, bo nie czuja potrzeby imponowania komus swoim wygladem lub po prostu nie czuja potrzeby pokazywania swojej geby swiatu, zeby jeszcze niedajboze jakies trolle czy zyeby z kafe to zdjecie kopiowaly i wykorzystywaly 😴

Gość gość
nic nie sądzę, bo nie mam informacji pochodzących z profilówki

Gość gość
Jak ktoś nie dba o profil firmy to jego sprawa, w renomowanych firmach takiego odrazu na bruk.

Gość gość
Ja niby mam ale rzadko korzystam, uważam, że to zjadacz czasu

Gość gość
Tzn. mnie facebook może ma sens kiedy ma sie jakąś firmę i tam chce sie ją zareklamować

Gość gość
Ostatnio słuchałem rozmowy dziewczyn z pracy, które narzekały, że Ci głupi ludzie na instagram uciekli i one teraz nie mają atencji na FB i liczba lajków się nie zgadza bo FB coś namieszał i znajomi znajomych nie widzą ich selfie :D Serio.

Gość gość
Mi też mówiono, że działalność to praca 16h na dobę a g****o prawda. Może brano pod uwagę Facebooka :D

Gość gość
Dam przykład inny potrzebowałem firmawere czyli soft do dekoder sat Globo zestaw na kartę NC+ i tylko tam można było dostać. Nie działały stacje radiowe internetowe jak i serwisy www i mam, jak i sortowanie kanałòw ulubionych.

Gość gość
dziś Pòki nie znajdą lepszej usmiech.gif Nikogo nie przekonuje, każdy niech robi sobie co chce można to zrobić regionalnie blisko, mamy wolny rynek jak i wybòr, komuny dawno nie ma. X Ty szukasz szybkiej odpowiedzi, inni najniższej ceny a jeszcze inni ludzie ciekawego asortymentu. Są ludzie którzy będą czekać dwa tygodnie na przesyłkę z Chin by zaoszczędzić 30zl przykładowo a są co przeplaca u małej firmy bo chcą wspierać małe firmy. Wszystkim się nie dogodzi. Każdy klient jest inny.

Gość gość
Moim zdaniem wymaganie od wszystkich dookoła aby byli na fb to coś z takim myśleniem nie tak

Gość gość
gość dziś Ostatnio słuchałem rozmowy dziewczyn z pracy, które narzekały, że Ci głupi ludzie na instagram uciekli i one teraz nie mają atencji na FB i liczba lajków się nie zgadza bo FB coś namieszał i znajomi znajomych nie widzą ich selfie smiech.gif Serio. x hehe :D nie mają dziołuszki innych problemów :D 🖐️

Gość gość
dziś Moim zdaniem wymaganie od wszystkich dookoła aby byli na fb to coś z takim myśleniem nie tak X Użytkownik Facebooka jest wygodny. Musi dostać odpowiedź natychmiast bo inaczej się obrazi na firmę X. A głupie firmy X zatrudniają kilka osób do prowadzenia Facebooka żeby obrazalski klient przypadkiem nie poszedł do konkurencji :D może lepiej od razu olać takich klientów i mieć czas dla siebie i rodziny?

Gość gość
Są tradycyjne metody jak za komuny gazeta i patrzeć ogłoszenia to wyszło z mody, teraz nawet dziadkowie nie wszyscy ale większość umie korzystać z innych metod, fejs przeważnie trafia do młodych choć do średniego wieku też wpływ ma powstanie daty fejsa jak i rozwòj technologi internetowej, tak samo jak np aliexpress Polacy tam także sprzedawają. Rynek dystrybucji elektronicznej jak i płatności nie stoi w miejscu.

Gość gość
Co sądzicie o ludziach, którzy nie mają własnej profilówki na fb? x Sądzę, że zdrowiej dla nich :)

Gość gość
gość dziś dziś Użytkownik Facebooka jest wygodny. Musi dostać odpowiedź natychmiast bo inaczej się obrazi na firmę X. A głupie firmy X zatrudniają kilka osób do prowadzenia Facebooka żeby obrazalski klient przypadkiem nie poszedł do konkurencji smiech.gif może lepiej od razu olać takich klientów i mieć czas dla siebie i rodziny? x Otóż to :)

Gość gość
Kto kupuje jeszcze gazetę?

Gość gość
Kto ma telefon stacjonarny w domu? gdzie się podziały butki telefoniczne? technologia idzie do przodu.

Gość gość
dziś Kto kupuje jeszcze gazetę? X Ja do samolotu i zbieram stare numery swojego ulubionego czasopisma z dzieciństwa. Niektóre numery sa warte 250zl gdy dwóch lub więcej kolekcjonerów się bije. Dzisiaj czytać papier to dobro luksusowe bo wszyskim szkoda pieniędzy mając w kieszeni smartphone z internetem.

Gość gość
Kto ma telefon stacjonarny w domu? gdzie się podziały butki telefoniczne? technologia idzie do przodu. X I zatacza koło. Ludzie wracają do winyli bo dźwięk lepszy. Staje się taka płyta luksusem u bogatych ludzi. Jest moda na stare gry retro w większych cenach niż niektóre aktuaone tytuły. Ludzie robią sobie pokoje retro pewex. Kupują stare sprzęty agd rtv bo są nie do zdarcia. Dzisiaj wszystko jest z chin bez cyny i pada po gwarancji.

Gość gość
Są dostępne od ręki bez wychodzenia z domu.

Gość gość
Otóż to usmiech.gif X Obrazalski roszczeniowy klient i tak nie jest warty uwagi. Zaraz nas nie będzie na jakimś snapczacie i pojdzie do konkurencji zamiast dorosnąć i zrozumieć, że to tylko firmy zwykli ludzie i ich praca na chleb. Każdy jest tylko człowiekiem i może go dopaść sraczka podczas odpisywania w 15 minut na Facebooku :D

Gość gość
dziś Dam przykład inny potrzebowałem firmawere czyli soft do dekoder sat Globo zestaw na kartę NC+ i tylko tam można było dostać. Nie działały stacje radiowe internetowe jak i serwisy www i mam, jak i sortowanie kanałòw ulubionych. X A ja do tv philipsa na stronie internetowej philipsa. Myślisz że na Facebooku mają nowszy? :o

Gość gość
Mogą do technikòw dowiedzieć się, na fb widać wszystko, czy czas jaki jest potrzebny do poprawy, chcą mieć jak najlepszą opinie, na stronie www formularz reklamacyjny jak wysyłasz nikt nie widzi i mają w pupie, standardowa odpowiedź przygotowana i do widzenia.

Gość gość
Bujaj się z bublem.

Gość gość
Obrazalski roszczeniowy klient i tak nie jest warty uwagi. Zaraz nas nie będzie na jakimś snapczacie i pojdzie do konkurencji zamiast dorosnąć i zrozumieć, że to tylko firmy zwykli ludzie i ich praca na chleb. Każdy jest tylko człowiekiem i może go dopaść sraczka podczas odpisywania w 15 minut na Facebooku x Otóż to :) pozdrawiam normalnego człowieka :)

Gość gość
dziś I mają opinie o tobie jak nie sprawdzisz będą czekać tak jak chce ci się robić to powodzenia, ja u takich nie kupuje nie zamawiam. X Z doświadczenia wiem, że klient który pyta o coś przed zakupem zazwyczaj i tak nie kupuje bo jest roszczeniowy i zawsze mu coś nie pasuje najlepiej by chciał za darmo z wysyłką i pięć razy obejrzane zapakowane by mieć idealny egzemplarz na światową wystawę na jego półce. A to tak nie działa. Jak dostajesz karton to czasami nawet połowa nie jest idealna. Tu rysa tam zagiety róg tu krzwo naklejona naklejka w procesie produkcji itd. Mi się zdarzyło odpakowac nową płytę która miała porwana instrukcje i to kilkukrotnie w swoim życiu. Miłych zakupów na Facebooku.