Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach, którzy nie mają własnej profilówki na fb?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Wasz rozwój zatrzymał się do kafe, można ukryć dane osobowe jak i posty, x no Twój rozwój daleko doszedł :D do wklejania i oglądania innych na mediach społecznościowych i życiem wirtualnym życiem :D x x x jak ktoś ma firmę na bank ma profil firmowy. x serio? na fb :D chyba mylą Ci się strony firmowe internetowe ze światem fb na fb ogłaszają się ci co w życiu realnym mają problem z klientem ci co mają ruch w interesie realnie zajmują się pracą a nie klikaniem na fb taka prawda

Gość gość
Nie mam FB. Mam firmę, zatrudniam 25 osób. I żyje. :)))

Gość gość
Wiesz co to jest pozycjonowanie w google? swojej firmy ? razem z mapą stroną internetową i fb gdzie klienci mogą sugestie nawet problemy zgłaszać, widziałeś Play i inne sieci komórkowe na fb? cała paleta firm ma fb.

Gość gość
Zacofani jesteście i tyle.

Gość gość
Autorko,to z toba cos nie tak,bo koniecznie chcesz zobaczyc jak wyglada kochanka twojego konkubina. Ja nie mam,bo nie chce,zeby mnie ogladaly takie jak ty.

Gość gość
Moj maz tez ma firme,a nie ma go na fejsie.Bez tego sobie dobrze radzi.To wcale nie znaczy,ze czlowiek musi tam istniec,aby o nim wiedzieli.

Gość gość
16:10 zależy jakie to firmy, jaką branż a itp itd. Co fabryka lokomotyw coś zyska że będzie w Internecie? Albo Boeing? Moim klientem jest kilka instytucji samorządowych i rządowych. Oni nie kierują się "obecnością w Internecie.".

Gość gość
Na fb są duże możliwości ikona kupno sprzedaż inne kategorie razem ze sprzedażą pozyskanie klientów i opinii.

Gość gość
Podam przykład korzystam z Play jak są problemy to ludzie walą i piszą co się dzieje i naprawiają usterkę w jakimś wojewòdztwie, Pierwsze promocje własnie na fb się pojawiają, jak i konkursy, o awaryjnych telefonach o doradztwo ustawienia nie wspomnę Mało?

Gość gość
Nie mam i nie używam tego Facebooka. Nawet ze smartphone odinstalowalem.

Gość gość
Oraz procedurze przeniesienie numeru i czasu trwania, itd tak bez tego będziesz czekał na odp dwa tygodnie przez oficjalną stronę w www. Przykład dostępność telefonów nowsze marki w jakim sklepie jak, warunkach dużo tego. Życze ci dowiedzenia się tego przez nieudolnego konsultanta telefonicznego jak i www.

Gość gość
Jak i opinii jakości usługi.

Gość gość
gość dziś 16:10 zależy jakie to firmy, jaką branż a itp itd. Co fabryka lokomotyw coś zyska że będzie w Internecie? Albo Boeing? Moim klientem jest kilka instytucji samorządowych i rządowych. Oni nie kierują się "obecnością w Internecie.". x Otóż to. Jest multum firm dobrze prosperujących nie mających żadnego konta na fb Widać bardzo młode osoby tutaj piszą o tej niezbędnej konieczności posiadania fb :D

Gość gość
Kup se lokomotywę, rządowe strony muszą mieć przetargi jak i negocjacje, kowalska zwykły zakład fryzjerski ma fb.

Gość gość
gość dziś , kowalska zwykły zakład fryzjerski ma fb. x chyba tylko w Twoim wyobrażeniu 🖐️

Gość gość
Nie pisząc o fryzjerze ładnej :)

Gość gość
Ja mam działalność bez fb i nie chce więcej ruchu. Po co mi więcej pracy. Konkursy przestałem się bawić wraz z zakończeniem edukacji. Teraz nawet za GWARANTOWANE sto złotych szkoda mi sprzedać dane osobowe bo później jeszcze jakieś kredyty na mnie wezmą.

Gość gość
Nie tylko to podam portale randkowe idżcie płaćcie a i tak większość fejkowych. Na fb wy szukajajcie grupy matrymonialne masz razem ze zdjęciami, jak i swobodnie pisać za darmo.

Gość gość
Od 10 lat projektuje dla dużych firm budowlanych. Nie ma mnie w Internecie.:)

Gość gość
Oraz procedurze przeniesienie numeru i czasu trwania, itd tak bez tego będziesz czekał na odp dwa tygodnie przez oficjalną stronę w www. X Mi raz w banku zginęło kilkanaście tysięcy złotych to wystarczyło dwa dni i już spałem spokojnie.

Gość gość
Nikt nie zmusza was ale takie są możliwości kto umie korzystać to korzysta.

Gość gość
Ja myślę że Facebook upadnie w ciągu kilku lat może dekady. Ludziom się znudzi, znajomych okradna, sądy będą karać za złe komentarze a firmy dostaną donosy od życzliwych bezrobotnych do us na koniec firmy windykacyjne znajdą dłużników.

Gość gość
Dlugi czas nie mialam zdjecia profilowego bo nie chcialam zeby ktos mnie odnalazl. Pewien psychol z urazona duma sie na mnie uwiesil, nawet wypisywal do moich znajomych. Blokowanie nic nie dalo bo zakladal nowe konta.

Gość gość
Na serwis www swoją stronę i umiesz się posługiwać? administrator a mieć? zarządzaj prze telefon, jak masz na tej stronie fb to klient z telefonu bez problemu się skontaktuje oprócz dzwonienia.

Gość gość
Teraz nawet za GWARANTOWANE sto złotych szkoda mi sprzedać dane osobowe bo później jeszcze jakieś kredyty na mnie wezmą. X Co ja piszę, teraz nawet 1200 nie biorę gdy bank mi wciska bonus za wyrobienie karty. Człowiek się zmienia, tam na Facebooku musi być dużo młodzieży dla których wygrać konsole to mokre sny.

Gość gość
gość dziś Od 10 lat projektuje dla dużych firm budowlanych. Nie ma mnie w Internecie. x Otóż to. Również pracowałam dla kilku firm projektowych i żadnej nie było na fb :) Owszem miały swoje strony internetowe z danymi kontaktowymi i zakresem branżowym i to wszystko :) Nikt po 8 godz. albo i 12 w pracy bo też tak bywało jak były napięte terminy oddania projektów

Gość gość
Można ukrywać profil dla konkretnej osoby zablokować, jak i ukryć nie publicznie, pòki nie za twierdzisz nic nie zobaczy.

Gość gość
cd. Nikt po 8 godz. albo i 12 w pracy bo też tak bywało jak były napięte terminy oddania projektów nie będzie z pracowników ani tym bardziej szef siedzieli po godzinach klikając na fb każdy ma swoje życie i rodziny a nie cały swój czas poświęcać na klikanie, sorry

Gość gość
dziś Na serwis www swoją stronę i umiesz się posługiwać? administrator a mieć? zarządzaj prze telefon, jak masz na tej stronie fb to klient z telefonu bez problemu się skontaktuje oprócz dzwonienia. X Jeszcze czego by mi pisali na telefon o każdej porze dnia i nocy. Pocztę elektroniczną sprawdzam RAZ dziennie. Wystarczy mi. Polecam.

Gość gość
gość dziś x No co Ty... Fejsbukowicze muszą kilkać na fb przynajmniej raz na 15 min ;) Co Ty im takie limity zadajesz ;) pozdrawiam :)