Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkacandy

Problem z mężem.

Polecane posty

Gość malutkacandy

Witam wszystkich, na początek chciałabym przedstawić sytuację, szukam obiektywnej oceny, bo wyjściem dla mnie z obecnej sytuacji jest tylko rozwód. Może się mylę, wiec drodzy forumowicze proszę o rzetelną pomoc. Jesteśmy małżeństwem od 6 lat, w zawiązku od 12, mamy 5 letnią córeczkę. Problem dotyczy mojego Męża, mnie oczywiście też, gdyż dopiero zaczynam przeglądać na oczy, a więc od 1,5 nasze małżeństwo legło w gruzach... ale zacznę od początku. 1,5 roku temu, mój Mąż wiecznie zazdrosny sprawdził billing, użyłam telefonu do służbowych spraw, sms, telefony... tak mi było wygodniej... I od tego się zaczęło rozgłosił rodzinie, ze jestem dzi***, s*** i że go zdradzam. Faktycznie muszę się przyznać, że pisałam te sms, ale nigdy z żadnym z pracowników romansu nie miałam. Po tym aspekcie, obiecał że zaczynamy życie na nowo. Jednak jest coraz gorzej. Kiedy wyszłam na imprezę firmową, na drugi dzień mnie zwyzywał. I od tej pory jest piekło, mąż w każdej kłótni wyzywa mnie od najgorszych, sprawdza co chwile bilingi i telefon, ostatnio usunął moją aplikację, bo stwierdził, ze mogę mieć z kimś kontakt, a On nie jest w stanie tego zweryfikować... Wtedy coś we mnie pękło- ja nie mogę nigdzie wyjść, mam o siebie nie dbać, mam się ubierać jak stara baba.... ostatnio ubrałam sukienkę i do tego getry, nazwał mnie prostytutka. Dodatkowo buntuje przeciwko mnie nasze dziecko, jak mamy gdzieś jechać On mówi, że jak mam jedzie, to tatuś zostaje w domu, mała go nie widzi więc często mówi, ze jedzie z Tatą, a ja mam zostać. Serce mi wtedy rozlatuje się na milion kawałków. Córka jest wszystkim dla mnie i wie, ze może tym wiele zgrać. To nie koniec, Maż nie jest święty, wychodzi sobie kiedy tylko chce, a największym problemem jest codzienne picie piwa. Każdy wieczór kończy się wypiciem 4-5-6 piw. I tak codziennie. Zero zainteresowanie mną, nigdy nie zadzwoni czy żyję czy wszystko jest ok. On chciałby, żeby nikt na mnie nie spojrzał, abym nosiła worki i była jego własnością... Ale z dnia na dzień, ja już mam dość. Myślę, że sa to ostatnie nasze dni.

Gość gość
"Faktycznie muszę się przyznać, że pisałam te sms, ale nigdy z żadnym z pracowników romansu nie miałam." Jasne, co prawda maryche paliłam, ale się nie zaciągałam :D

Gość gość
no faktycznie, można nie mieć romansu.. a pisać.. zresztą tu nie o to chodzi, bo sumienie czyste mam.

Gość gość
Jak ja bym przeczytał w telefonie żony pikantne smsy do kolegów z pracy to też niespecjalnie bym uwierzył w jej niewinność.

Gość gość
nie było pikantnych.

Gość gość
nie było żadnych sms-ów pikantnych, sam widział, tu chodzi o to, że po prostu pisałam...

Gość gość
jak wieczorem pije tyle piw to i bzykania zero. Olej dziada.

Gość gość
Na co ty wlasciwie czekasz? Juz 1,5 roku pozwalasz sie tak traktowac alkoholikowi????

Gość gość
Może wspólna terapia? A jesli czujesz, że juz Ci nie zalezy, to rozwód. Życie jest za krótkie, zeby się użerać z cybałami ....