Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta kolo 40stki z niefarbowanymi wlosami i niepomalowanymi paznokciami..zle?

Polecane posty

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w pierwszym tygodniu pracy, a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to  Wejdź na poniższą stronę http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek i zapisz się a dostaniesz wszystkie informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
36 lat.Wlosy farbuje bo mam siwe.Paznokcie krotkie ale zawsze pomalowane.Czy jestem patola?

Gość gość
a czy henna zamiast farby dałaby radę? Ja na razie nei farbuje, bo nie mam duzo tych włosów siwych, i jeszcze mi szkoda, mam 40 lat.

Gość gość
Mi chce śmiać z tego takiego typowego polskiego zadbania, tzn. włosy obowiązkowo pofarbowane i paznokcie pomalowane :D. A to nic, że oponka na oponce na brzuchu i siano w głowie ;)

Gość gość
Nie rozumiem tego fenomenu farbowania włosów przez młode osoby , paskudnie wyglądają te odrosty i ta tona chemii na głowie...Strasze osoby to jeszcze trochę rozumiem, że może siwizna przeszkadzać albo ktoś szybko osiwial w młodym wieku...

Gość gość
Ja nie rozumiem kładzenia odkładu przez młode osoby na skórę. Taką (młodą) skórę przykrywać warstwą, która wygląda podobnie na młodej i starej skórze jest dla mnie barbarzyństwem. Mam prawie 40tkę i widzę różnicę. Co więcej, dla mnie nawet skóra z niedoskonałościami lepiej wygląda nieprzykryta. Jest piękna, bo młoda. Coś jak skóra niemowlaka, mimo odparzeń.

Gość gość
Nie do konca prawda. Bez podkladu dobrze wyglada skora zdrowa i jednolita w kolorze. Czasami jak sa przebarwienia ladniej jest wyrownac niedoskonalosci minimalna iloscia podkladu lub kremu BB. Sztuka polega na tym aby zrobic to delikatnie i na maksa naturalnie. Nikt nie wyglada pieknie z cera upstrzona wypryskami, lub czerwonymi plamkami i mozna to ladnie wyrownac.

Gość gość
A macie w wieku 50 lat chęć na sec? Czy juz tylko na wizyty w kościele?

Gość gość
Ja również nie farbuje a mam ponad 30 lat. Włosy mam bardzo długie w kolorze blond. Musiałabym być nienormalna żeby to zniszczyć farba. Szkodzić włosom, wpedzac się w koszty farbowania. Na paznokciach u stóp i dłoni mam hybryde w pastelowych lub calkiem ciemnych- szarych lub czarnych kolorach. Paznokcie krotko opilowane. Nie lubię długich

Gość gość
36 nie mam siwych włosów, farbuje ale często zostawiam odrost dla uzyskania naturalnego efektu. Paznokcie maluję u rąk i stóp. Zmieniło się bo kobiety dawniej szybko siwiały i wyglądały poważniej niż dziś.

Gość gość
Sorry, ale sama mam 40 lat, koleżanki też, e nie znam ani jednej, która nie miałaby w tym wieku ani jednego siwego włosa. ,owszem, niektóre mają ich więcej, niektóre mniej, ale i tak widać. Najgorzej na długich, Co do paznokci - co kto lubi. Lubię pomalowane.

Gość gość
Ja mam 37 lat,włosy farbowałam kiedyś na studiach. Teraz nie farbuję bo mam ładny naturalny jasny blond. Paznokcie u rąk maluję,ale nie zawsze. U nóg latem zawsze.

Gość gość
Włosy ok ale paznokcie to już przesada żeby nie malować

Gość gość
gość dziś Poznaj mnie. 38 lat, ani 1 siwego włosa. Żeby było zabawnie moja mama (ciemna brunetka) ma niewiele siwych włosów. Jej mama obecnie też... Powolne siwienie - nawet nie widać za bardzo. Liczę, że przy moich jaśniejszych włosach zacznę siwieć za 10 (oby nie mniej) lat.

Gość gość
cd. To oczywiście żadna moja zasługa. Tylko geny. Są ludzie, którzy mają właśnie takie jak ja. Dla odmiany mój mąż zaczął siwieć w wieku 20kilku lat.

Gość gość
cd. moja babcia ma lat 80 i kilkadziesiąt białych włosów. to bardzo mało. Żeby było zabawnie ma je w postaci kosmka i kilku luźnych włosów (coś jak Rouge z XMenów). Do tego niemal gładka skóra (zaleta tłustej skóry) - 2 (słownie dwie) zmarszczki w poprzek czoła + siateczka zmarszczek pod oczyma. Wygląda na 60 lat może.

Gość gość
gość wczoraj Nie do konca prawda. Bez podkladu dobrze wyglada skora zdrowa i jednolita w kolorze. Czasami jak sa przebarwienia ladniej jest wyrownac niedoskonalosci minimalna iloscia podkladu lub kremu BB. Sztuka polega na tym aby zrobic to delikatnie i na maksa naturalnie. Nikt nie wyglada pieknie z cera upstrzona wypryskami, lub czerwonymi plamkami i mozna to ladnie wyrownac. xx A ja mam skóre upstrzona piegami :) I co, mam je maskowac ? Nie jest przeciez jednolita.. Na szczescie jeszcze niem upadłam na głowe..

Gość gość
Haha :-). 40tolatka dla nastolatki będzie dinizaurem a dla 80latki bedzie dzieckiem :-D. To nie ma znaczenia czy się ludzie malują czy nie. Jak ktoś lubi mieć pomalowane paznokcie i ufarbowane włosy, to to robi, a jak ktoś nie lubi to nie robi. Ważne żeby były czyste, obcięte, ułożone, nie obgryzione i tyle :-)

Gość gość
Ja p*****le. Kobiety wymarły:(((( Większych głupot niż w tym wątku to dawno nie czytałem. Nie wiem dlaczego ale mam przed oczami kobietę w średnim wieku, typ urzędniczki niższego szczebla, której się już mię chce. I próbuje te swoje lenistwo jakoś usprawiedliwić. Szare życie, szare ubrania szare wszystko. A malowanie paznokci u stóp tylko latem .. szkoda słów. Albo stara panna albo taka co ma męża głęboko gdzieś. I zapewne jest zdradzana. W sumie nic dziwnego że zużycie viagry wzrasta, normalnie przy takich kochankach nie stanie. :))

Gość gość
dziś No to masz problem :-D Zawsze zostaje ręka.

Gość gość
Na szczescie wiekszosc jest jeszcze mormalna i korzysta z zycia, kosmwtykow itp

Gość gość
Niefarbowane włosy - ok. Ale niepomalowane paznokcie? Świadczą o braku życia seksualnego oraz o braku chęci na takowe. Katastrofa. ===skąd takie podejscie do sexu, jak to przeczytałam to śmiałam sie na głos , aż mąż sie pyta z czego tak rechotam, poplułam sie nawet, -włosy farbuję bo mam siwe, ale paznokcie u rąk maluje rzadko , u stóp tak , ale życie seksualne mam udane,

Gość gość
do dziś To co piszesz, że wymarły skoro większość jest "normalna"?

Gość gość
Serio kobiety dbajcie o siebie, ja rozumiem że z wiekiem zmieniają się priorytety i wygląd nie jest najważniejszy, więcej czasu poświęca się rodzinie i pracy. Ale czy to takie trudne pomalować się delikatnie? Zmienić fryzurę raz na jakiś czas? Znaleźć 2-3 godzinki tygodniowo na trening żeby dobrze wyglądać? Dużo kobiet przestaje dbać o siebie po ślubie, a potem są takie zaniedbane, nieatrakcyjne..to na prawdę da się zrobić.. nawet nie dla męża ale dla samej siebie.

Gość gość
do dziś Jak mężczyźni zaczną się malować to ja być może też to rozważę. Tak samo z chodzeniem w szpilkach. Co do treningu i fryzury to się zgadzam.

Gość gość
Jak masz małe oczekiwania od życia to i kiepski seks uznasz za "udany ".:)))

Gość gość
gość dziś Ale co tobie przeszkadza, ze jakaś obca kobieta jest niepomalowana czy niezadbana? Dopóki nie śmierdzi i nie jest odrażająca, to chyba nikomu nic do tego, prawda?