Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapalenie oskrzeli

Polecane posty

Gość gość

witam, mam zapalenie oskrzeli, przepisano mi antybiotyk amotoks dis 1g i flegaminę, jestem w 35 tygodniu ciąży , czy nie zagraża bezpieczeństwa maluszka? bardzo proszę o szybko odpowiedz

Gość gość
Amoksycylina to jedyny antybiotyk dozwolony w ciąży. Flegamina nie wiem czy mozna. Nie sądzę. Ale antybiotyk przy zapaleniu oskrzeli musisz brac. Intensywny kaszel i nie leczona infekcja moga doprowadzić do przed wczesnego porodu

Gość gość
Trzeka było lekarza zapytać, nie wpadłaś na to? Kafeteria pewniejsza?

Gość gość
dziekuję za odpowiedz, sama nie wiem co z tą flegaminą , kaszel jest uciążliwy, nie wiem czy się nie pogłebia, a czy sam antybiotyk amotaks pomoże mi zwalczyć ten kaszel i katar?. moj lekarz rodzinny mi to przepisał ale mam obawy

Gość gość
A wiedzial, że jestes w ciazy? Na tym etapie to chyba nie można pomylic z otyłością. Lekarz raczej wie co robi

Gość Gość

Mój syn przewlekle choruje na górne drogi oddechowe. Stosujemy z zalecenia lekarza inhalator, ale często zmienialiśmy modele. Doszliśmy do tego w końcu Novama Familino Proi zostaliśmy ze względu na to, że jest wygodny, cichy. Cena optymalna, jak za taką jakość.

Gość Gość

Jak inhalator podaje lek w wymaganej dawce to już można uznać, że dobry zakup robisz. Sporo akcesoriów masz w Novama Familino Pro, w tym maseczki dla osoby dorosłej i dziecka. Opłaca się, bo niezawodne i bardzo dobrze zaprojektowane. Włoskie know how, od znanego producenta. Nawet lekarz potwierdził, że używam bardzo dobrego inhalatora.