Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić!

Polecane posty

Gość gość

Witam otóż mam taki problem, jestem ze swoją dziewczyną ponad 4lata. Jesteśmy młodzi, dziewczyna zaszła w ciążę ( ciąża nie planowana) dziecko super życie się zmieniło ale niczego nie żałuję. Ale zmieniło się życie erotyczne, praktycznie zero seksu A jak już do czegoś dojdzie, to trwa to max 5 min i mówi że koniec bo zaleje. Bierze regularnie tabletki koncepcyjne ale sytuacja bez zmian, boi się że tabletki nie pomogą. Czytając na Internecie o anty, wyczytałem o sporej skuteczności spirali. Ale jak się idzie domyśleć nie chce, seksu też mało co A ja już nie wytrzymuje. Zdradzić bym nie chciał np: znaleźć coś na roksie spełnić swoje potrzeby. CO NAJLEPIEJ ZROBIĆ W TAKIEJ SYTUACJI ROZMOWY NIC NIE POMAHAJĄ??

Gość gość
Po ciąży a u nas była bliźniacza seksu w zasadzie zero.Chłopaki mają już dwa lata a ja od czasu narodzin kochałem się z moją jeszcze nie żoną bo ślub na razie zawieszony chyba z pięć razy.

Gość Nowy w mieście
Zesrać się i tak chodzić. Próbowałeś kiedyś? Retoryczne, zalogować się tylko chciałem. Swoją drogą ambitny tekst 🖐️ Z pewnością kogoś tu zainteresuje.