Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważę już 110kg

Polecane posty

Gość gość

Jak schudnąć chociaż 30? :(

Gość gość
oj krzysiek krzysiek

Gość gość
To tak jak zadać pytanie jak znaleźć pracę? A weź sie Pan do roboty :D

Gość gość
ja zjechałem ze 104 na 83 w rok, teraz już mam płaski brzuch i ćwiczę nad wyrobieniem kaloryfera

Gość gość
gość dziś Jak schudnąć chociaż 30? x zamiast 10 paczusiów do kawki, zjadaj 9

Gość gość
dziś Bedzie jadł 9 i dla niego bedzie to pewien sukces bo zjadł 9, ale kupi sobie 9 takich jak 20 te co żarł do pory, debil nawet nie skuma.

Gość gość
zamiast 10 paczusiów do kawki, zjadaj 9 X Bardzo śmieszne. Tylko, że do kawy najczęściej jem 0. Problem jest poważny. Wszędzie teraz dodają cukier. Przykładowo nawet 35% cukru jest w keczupie. Kilka procent w chlebie. Po co słodza nawet chleb tostowy? Co jem to cukier wszędzie tam gdzie nie trzeba.

Gość gość
dziś ja zjechałem ze 104 na 83 w rok, teraz już mam płaski brzuch i ćwiczę nad wyrobieniem kaloryfera X Ja z 114 na 105 ale znowu wracam bo już 110.

Gość gość
ja zjechałem do 83kg po prostu ćwicząc codziennie, na początku chodizłem codziennie na godzinny spacer (robiłem 5-6km), a potem jak już troche zrzuciłem to trening w domu, 40minutowy trening siłowy z hantlami + pompki, brzuszki, przysiady, A6W itp co do diety po prostu odstawiłem słodkie napoje i te gazowane, pije mineralke, nie jem słodyczy ani żadnych słonych przekąsek ale w sumie raz na tydzień i tak sobie jakąś małą paczke czipsów zjem:P na obiady śniadania kolacje to w sumie jem tak jak wcześniej, tyle że troche mniej objętościowo, np kiedyś mając rozepchany żołądek potrafiłem zjeść dwa talerze zupy, dziś jem jeden i to w sumie nie pełny a czuje sie bardzo syty, stopniowo po prostu zmniejszałem porcje, ot i cała filozofia żeby schudnąć