Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Tynka28

Ogromny problem, zanik miesiączki

Polecane posty

Witam. Prześledziłam mnóstwo postów szukając jakiegoś dobrego rozwiązania. NIC... Może ktoś z Was spróbuje mi pomóc? Nie szukam tu uzdrowiciela, ale chociażby porady do jakiego LEKARZA najlepiej się udać , by zwrócić się o pomoc. MÓJ PROBLEM. Mam 28 lat, 164cm wzrostu, waga 52 kg. Trzy lata temu zaczęłam walkę o lepszą siebie. Z wagi 65 kg schudłam do 54... Powoli, bo w przeciągu dobrych kilku długich miesięcy. Nie był to drastyczny spadek wagi. Zawsze była to dieta uwzględniająca białka, węglowodany i tłuszcze, dieta powyżej 1400kcal. Do dziś prowadzę zdrowy tryb życia... Trzymam się planu dietetycznego i planu treningowego. Od maja tamtego roku zanikł mi okres. Jeśli już się coś pojawi jest to minimalistyczne plamienie, które występuje co 2-3 miesiące... Od tamtej pory miałam może normalne krwawienie miesiączkowe z trzy razy. Dodatkowe objawy, które występują : Ostatnio na ciele zauważyłam białe plamki, takie odbarwienia w szczególności na dekolcie i plecach. Strasznie wypadają mi włosy, ciągle jest mi zimno, zimne dłonie i stopy, swędząca skóra. GINEKOLOGICZNIE wszystko w porządku. Podwyższone TSH, usg nic nie wykazało. CO ZROBIĆ, by miesiączkowanie wróciło? Bardzo mi na tym zależy, gdyż nie wyobrażam sobie życia bez dzieci ... Liczę na Waszą pomoc. POZDRAWIAM

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować