Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupi żart

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży, w ten piątek się dowiedziałam. To najszczęślwiszy dzień w moim dotychczasowym życiu a mój mąż wszystko zepsuł głupim żartem :( Kocham go i wiem, że to tylko żart ale jestem wściekła, że zepsuł taki dzień. Czekałam na niego aż wróci z pracy i nie mogłam się doczekać walczyłam ze sobą żeby nie zadzwonić i nie wykrzyczeć mu tego do telefonu taka byłam i jestem szczęśliwa. A ten cymbał jak już przyszedł i mu powiedziałam to powiedział: "gratuluje, kto jest ojcem" to były jego pierwsze słowa jak się dowiedział. Zamurowało mnie chciałam wyjść z domu ale mnie zatrzymał mówił coś, że to z szoku i że się cieszy i wierzę mu wiem, że tak jest że nie pomyślał jak to mówił ale mineły dwa dni a ja dalej jestem wściekła. Jemu nic nie mówię żeby nie psuć tego czasu mamy się teraz cieszyć a nie kłócić. Ale ciągle mam przed oczami tą sytuację. Nawet teraz jak to piszę to mnie trzęsie ze złości i żalu wiem, że przesadzam ale tak jest :(

Gość gość
No to się facet nie popisał. Ale daj sobie z tym spokój, jak sama mówisz cieszcie się i spędzajcie teraz ze sobą jak najwięcej czasu. A z tym tekstem to daj sobie spokój.