Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować gdy on flirtuje z inną

Polecane posty

Gość gość

Drugi raz zawodzi moje zaufanie i to bardzo poważnie. Raz wybaczyła teraz to już raczej będzie trudno. Znów to samo, moja intuicja jest niezawodna. Już od jakiegoś czasu zauważyłam że kręci się koło niego koleżanka z pracy ( pracujemy razem duża firma inne działy) Okazało się że on parę razy ją do pracy podwiózł, oczywiście nic mi o tym nie mówiąc bo po co. Za pierwszym razem tak się zaczęła jego zdrada. Flirtuje z nią w mojej obecności typu przybijanie piątki ( i tak celowo przytrzymuje jej ręke) wczoraj chciał przejśc i tak celowo ją chwycił za biodra żeby ją ominąc, albo mówi o jak ładnie poprawiłaś sobie makijaż. Czuje że piszą do siebie bo są dostępni w tym samym czasie na komunikatorze o różnych porach ( chociaż dowodów nie mam) Boje się że wysyła jej sprośne zdjęcia bo tak była wtedy. Dziś była taka sytuacja że niby pisał ze mną ale ona była dostępna w tym samym czasie i on miał długie przerwy w odpisywaniu mimo że było dostępny. Wyłączyłam telefon i się do niego nie odzywam. Musze wyciszyć emocje bo intuicja bardzo mocno mi podpowiada że coś jest na rzeczy. Chciałam już mu napisać że wiem o wszystkim ale zanim to zrobiłam wyłączyłam telefon bo co jeśli to przypadek? Jak nim potrząsnąć?

Gość gość
A po co? Jeśli to taki typ to dożywotnio będzie za babami latał. Meczarnia!!!

Gość gość
Za grosz honoru nie masz ze jesteś z takim bawidamkiemn który juz raz Cie zdradził i zapewne to się powtórzy

Gość gość
No oblej to gaszonym wapnem chaniu eheheh

Gość gość
Dałam drugą szansę bo przekonywał mnie że to była pomyłka, to było dwa lata temu i po tej całej sytuacji był spokój aż do teraz, co mam z nim tak od razu zerwać? nie da się jak są uczucia

Gość gość
Jak postępować? Nie przeszkadzać filtrującym i zająć się swoimi sprawami.

Gość gość
Ehh , ja dwa razy wybaczylam , dziś trzeci raz popełnił swój błąd ale już nawet nie przepraszał jak poprzednio , spakowałam walizki , urywam kontakt zobaczymy co dalej czy że tęskni i wróci z podkulonym ogonem .

Gość gość
Musisz sie trochu zdystansowac ( odsunac) na chwilę.. Nie truj mu glowy tym nie gadaj z.nim na temat tej dziewczyny..Gadaj z nim normalnie, usmiechaj sie badz tajemnicza , wyjdz gdzies sama lub z koleżankami.. Jak hedzie chcial zdradzic to i tak zdradzi niebitrzymasz na.smyczy... Ale to on straci Ciebie i pozniej bedzie zalowal.. Takze cycki do przodu i dystans ale z uamiechem i tajniczoscia... Powodzenia

Gość gość
Lecz u nas sytuacja taka że mamy dziecko ,drugie w drodze i jesteśmy małżeństwem.

Gość gość
00:23 Tak bardzo Ci zależy żeby wrócił ponownie? Po co.

Gość gość
00:25 Opisałam dziś tu moja sytuację tak właściwie trafiłam na ta stronę. . . .;(

Gość gość
Dlatego nie wybaczylam zdrady, a uczucia tez byly... Podejrzewalam, ze zmiana bedzie tylko tymczasowa wiec jak z kims takim wiazac przyszlosc... dla mnie za duze ryzyko

Gość gość
Wiem dystanst to dobra rada, ale co jeśli to pomoże mu spędzać z nią więcej czasu? Włączyłam telefon i mam trzy wiadomości od niego, nie wiem czy odpisać czy nie, nie mam ochoty ale też nie chce go olać bo on nie wie że się domyślam

Gość gość
On i tak Cię zostawi. Nie szanuje Cię i nie kocha. Jesteś dla niego tylko - przepraszam za wyrażenie - zapchajdziurą. Okaż sobie samej trochę szacunku i zostaw go.

Gość gość
Zwykły kobieciarz, zdradził i nadal będzie zdradzał, widać ciągnie go do innych. To nie jest typ wiernego faceta. Ale Ty i tak go nie zostawisz, widać będziesz znosić ze Ci doprawia rogi i czekać na cud aż misio się zmieni :D taa... A moze nawet więcej niż raz Cie zdradził ale o tym nie wiesz, a dowiedzialabys się pewnie gdybyś ukradkiem przejrzala mu telefon, obstawiam ze ma ,,ciekawe" konwersacje z tzw. Koleżankami...

Gość gość
Trafil Ci sie babiarz, tacy daza do sexu nawet i z 100 kobiet, ratuj sie.

Gość gość
Zawiódł mnie niesamowicie. Napisał trzy wiadomości odpisałam krótko i cisza. Nie mam ochoty z nim gadać a on nie wie o co chodzi. Zawsze istnieje cień wątpliwości że się myle ale intuicja mnie nigdy nie zawiodła.

Gość gość
Dziwię się, że w ogóle odpisujesz.. Wiesz, prawda nr 1. jest taka, że olewając go być moze szybciej wpędzisz go w ramiona innej. Ale prawda nr 2. to: może tak lepiej? Im szybciej odkryje swoje karty tym lepiej dla ciebie, będziesz wiedziała z kim masz do czynienia i będziesz mogła bez wyrzutow pogonic go w cholerę..

Gość gość
Na co Ty jeszcze liczysz, ludzisz się ze on się zmieni? Nawet jesli to tylko na chwilę. To zwykły kobieciarz, tacy zawsze maja zdradę ,,w genach". Jak chcesz mieć rogi do sufitu i tracić czas to dalej się z nin sootykaj. Jprle...