Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj sposob na odchudzanie polecam

Polecane posty

Gość gość

Zawsze waga max50 kg ale nie kontrolowalam jej. Aż pewnego razu patrzę a tam 57. Wzięłam sie za odchudzanie. Całkowicie wyeliminowalam słodycze, chleb,ograniczylam ogółem jedzenie,stale pory posiłków. Mnóstwo czasu i energi. Waga spadała a moja determinacją razem z nią. I znowu przytylam. I tak cały czas. Nie potrafilam utrzymac diety.Co schudlam to znowu jadlam. Pracuje w sklepie więc pod ręką ciegle przekąski kiedy w brzuchu burczalo siegalam po nie.Moja silną wola stawała sie słaba wolą. W końcu odkryłam super sposób. Stosuje od 10 dni schudlam 4 kg. A mianowicie jem JEDEN RAZ DZIENNIE. Co chce. Oczywiście unikam słodyczy i potraf ciezkostawnych,ziemniaków,białego pieczywa.Ale jem co chce ale tylko raz dziennie. Raz jest to śniadanie,raz obiad a innym razem pozna kolacja(pracuje w różnych godzinach więc to zależy od mojej pracy jaki akurat posiłek zjem) między posiłkami pije dużo wody, jak czuje głód pipijam soki przecierowe gł pomidowrowy warzyny, herbatki,pokrzywe,nic ziół. Nie czuje sie specjalnie glodna. Czasem jeszcze siegne po jabłko jesli juz bardzo mi sie chce. To wszystko. Polecam. Oczywiście pierwsze dwa dni sa najgorsze ale teraz juz nauczyłam sie nagradzać siebie i swoją silną wole właśnie tym jednym posilkiem. Np wczoraj jadlam tylko kurczaka pieczonego z ryżem i marchewka z groszkiem. Bylam najedzona cały dzień. Dziś funduje sobie miseczke gestej zupy kalafiorowej A do pracy zabieram garść mieszanki studenckiej w razie ssania w żołądku,ale tylko w tym przypadku.no i duuuuzo wody.

Gość gość
Oryginalnie, ale bezpieczniej racjonalnie plus mała pomoc ze strony: htpp://zbijaniewagi.pl :)

Gość mintrgrye
Hej. Ogólnie każdy sposób jest dobry jeśli działa. Pamiętaj o 2 ważnych rzeczach. Nie ma co się zbytnio katować. Nie wiem skąd decyzja o jednym posiłku, ale OK. Ważne by nie chodzić głodnym (nie mieć poczucia głodu) bo to właśnie jest to podjadanie. Kolejna sprawa to rozpisanie odpowiednich posiłków. Ograniczanie ilości pożywienia nie jest dobre. Ważne by jeść tyle kalorii ile potrzebuje organizm. Kalorie musza pochodzić od dobrych źródeł białka, węglowodanów i tłuszczy. Już masz za sobą pierwszy krok. Warto dalej zdobywać wiedzę i doświadczenie. Sięgaj do poradników, itp. https://muv.pl/madre-odchudzanie-czyli-jak-zaczac-poradnik-dla-poczatkujacych/ Jest ich sporo, ale życzę dalszego powodzenia. Pozdrawiam

Gość gość
to nie jest twoje jakies odkrycie wielu ludzi od dawna stosuje ja również najlepiej jest zdazyc z tym do 14 a potem mozna pić

Gość gość Daria P
Moim zdaniem nie ma lepszego sposoby na pozbycie sie nadwagi jak zastosowanie Slimunox. Oczywiście przy równioczesnym stosowaniu diety.

Gość Dominika 32
W moim przypadku waga dopiero zaczęła spadać dopiero po tym jak zaczęłam stosowąc Shape Up. Na samej diecie nie było takich efektów na jakie liczyłam

Gość gość
Metod na odchudzanie jest tyle ile ludzi którzy sie odchudzają.Dla mnie skuteczna metoda było zastosowanie diety ale nie jakiejś bardzo restrykcyjnej i do tego dodatkowo tabletki Slimunox.Nawet się nie obejrzałam jak straciłam 14 kg.Mi się udało to innym na pewno tez się uda.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak Slimunox, W końcu trafiłam na środek o jaki mi chodziło jeżeli chodzi o odchudzanie

Gość gość Malwina
A ja zdecydowałam się na zastosowanie Shape Up i jestem bardzo zadowolona z tego co udało mi się osiąągnać, jeżeli chodzi o odchudznaie.

Gość gość Katarzyna
Mnie na koleżanka namówiła na zastosowanie Slimunox i jestem więcej jak przekonana, ze gdyby nie te tabletki, to nie pozbyłabym się nadwagi

Gość gość
Wg mnie nie jest to dieta służąca zdrowiu. Ja od 16 roku życia do 36 lat ważyłam zawsze 52 kg. W tym czasie urodziłam 2 dzieci i waga była taka sama. Teraz jestem przed 40 i waga od 2 lat utrzymuje się na 59 kg. Nie zmieniłam diety, jem zdrowo,******** tym samym poziomie. Uwazam, że w pewnym wieku organizm sam reguluje wagę i nie ma sensu na siłę z tym walczyć.

Gość gość
Po co reklamować produkt za 160 zł, który zawiera m.in. wyciąg z zielonej herbaty - lepiej sobie zaparzyć, czy l-karnityne. Jeśli już ktoś chce kupić suplement i wierzy, że mu pomoze do może to zrobić w kwocie do kilkunastu złotych. Najważniejsza jest dieta i ruch. Cudów nie ma.

Gość gość
Nie jest to tak proste. Istotną kwestią jest chociażby to jakie stężenie mają dane składniki. W warunkach domowych nie do uzyskania. Tak jest w przypadku najchętniej wybieranego w 2018 preparatu, sprawdźcie sobie na zbijaniewagi.pl

Gość gość
Ja odchudzałam się sama dla siebie ze swoją wagą nie czułam się najlepiej wiedziałam że wyglądam źle.Po długim wahaniu zdecydowałam się również na Slimunox.I mój wybór był słuszny bo dzięki tym tabletką w końcu udało mi się schudnąć.Teraz jestem fanką zdrowego żywienia.Bo każdy komu udało się schudnąć już więcej nie będzie chciał przytyć.

Gość Iwona H
Moim zdanie jednym ze skuteczniejszych sposobów na pozbycie się nadwagi jest zastosowanie obok diety Shape Up. W każdym razie, jak dzięki takiemu połączeniu pozbyłam się 12 kilo nadwagi

Gość gość
Nie każdemu udaje się schudnąć na samej diecie.A branie tabletek może przyspieszyć proces odchudzania.Byle były to tabletki które są legalnie sprzedawane np.Slimunox.Daje to gwarancje bezpieczeństwa stosowania i skuteczności.

Gość gośćSabina
U mnie super efekt był po zastosowaniu Sliimunox. I minął już rioczek od tego czasu

Gość gość Halina
Mi bardzo pomogło zastosowanie Slimunox. Jestem pewna, ze gdyby nie te tabletki, to nadal męczyłabym się z nadwagą.

Gość gość Beata
Moim sposobem na razie jest zastosowanie zbilansowanej diety do tego biorę IQmango i jak na razie w końcu są efekty.

Gość gość Małgorzata A
W moim przypadku super efekt dało zastosowanie Slimunox. Jestem pewna, że gdyby nie te tabletki, to na pewno bym nie dała rady tyle schudnąc. Ale ważne jest to,. że się udało i tyle

Gość gość
Ja też zdecydowąłam się na zastosowanie Slimunox i nie żałuję tej decyzji. W końcu sukces i udało mi się pozbyć nadwagi

Gość gość Bogusia
Ja właśnie zakupiłam na Allegro IQmango, zobaczymy jaki będzie efekt jego stosowania

Gość gość Grażyna
Metod na odchudzanie jest tyle ile ludzi którzy się odchudzają.Dla mnie skuteczna metoda było zastosowanie diety ale nie jakiejś bardzo restrykcyjnej i do tego dodatkowo tabletki Foreverslim Nawet się nie obejrzałam jak straciłam 14 kg.Mi się udało to innym na pewno tez się uda

Gość gość Lucyna
U mnie sprawdził się Foreverslim ale w połączeniu z dieta i ćwiczeniami.Dzięki takiemu zestawieniu schudłam bardzo dużo.Chociaż wcześnie próbowałam schudnąć na różne sposoby bez widocznych efektów.Po Foreverslim efekty są widoczne do dzisiaj.

Gość gość Joanna
W trzy miesiące pozbyłam się 14 kg.W końcu od wielu lat czuję się ze sobą dobrze.Mam tylko nadzieję że już nigdy więcej nie będę musiała brać Foreverslim lub podobnych tabletek,muszę utrzymać taką wagę na jaką pracowałam przez te trzy miesiące.

Gość gość Amanda
Ja zdecydowałam się na zastosowanie IQmango i nie żałuje tej decyzji. Pomimo, że minął dopiero miesiąc, to już moja waga spadła o 5 kilo

Gość gość Dorota
Ja akurat zdecydowałąm się na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie udało mi się pozbyc cąłej nadwagi

Gość gość Grażyna
Ja gdy się odchudzałam dwa lata temu, to stosowałam Foreverslim. Od tamtego czasu nie mam najmniejszych problemów z wagą.

Gość gość Bożena 33
Moim zdaniem, patrząc na środki wspomagające odchudzanie jakie są obecnie na rynku, to warto zainteresować się i zastosować IQmango

Gość gość
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu, w końcu pozbyłam się całej nadwagi, jestem lżejsza o 14 kg,ale czuję się lżejsza o 50 kg i młodsza o 20lat...