Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie pęcherza

Polecane posty

Gość gość

Jak to szybko wyleczyć? Od 3 dni często sikam a w dodatku pojawiają się skrzepy krwi, boli tak mocno że mam łzy w oczach. Biorę urosept, pije żurawine, nagrzewam się ale to wszystko na nic. Może macie jakieś porady?

Gość cotaaa
kup sobie urofurginum max i od razu zacznij brać, jeden dzień i powina być różnica, bierze się przez tydzień, dużo pij, jak nie bedziesz czuła poprawy to marsz do lekarza

Gość gość
To brzmi jak typowe objawy zapalenia pęcherza, ja na twoim miejscu jak najszybciej poszlabym do apteki kupila cos z furaginą. Ja ostatanio brałam urofurginum max, szybko ustąpiły objawy, do tego żurawina w tabletach, ale to już masz. Pij dużo wody oraz przykładaj sobie termofor bo to pomoże ci ukoić bol.

Gość gość
Pogoda robi też swoje ;) Właśnie mamy czas, kiedy o zapalenie pęcherza jest najłatwiej. A przynajmniej ja w tym czasie choruję na to najczęściej. No i fakt, urofuraginum max też mam zawsze w apteczce, bo to mi pomaga najlepiej plus soki z żurawiny i cytryny wymieszane z odrobiną miodu.

Gość gość
Mam sprawdzone preparaty na zapalenia. Nie tylko pęcherza. Na forum nie powinno się reklamować więc podaję swój email justyna89.19@gmail.com

Gość gość
przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o przestańcie do kuvrvy nędzy reklamować to g ówninum!!! :o