Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagadka nienawiści do kur domowych rozwiązana

Polecane posty

Gość gość
JAPONIA ? tam jest najwięcej samobójstw wśród młodych ludzi . Oni maja problem w okazywaniu uczuć . Tam nic nie wolno przez co tak wiele osób odbiera sobie życie .

Gość gość
gość wczoraj bardzo madry wpis , podpisuje sie pod tym

Gość gość
Miało być "zamężnych" a nie "zamożnych" - słownik zmienił. Ale jak rozumiem Pani się nie domyśliła. Trudno.

Gość gość
gość wczoraj dziś Musisz mieć niezmiernie ekscytujące i ciekawe zycie, skoro przez cały tydzień walisz w klawiaturę pisząc głupoty na kafe. W każdym razie szacun, że przynałaś się do bycia "głuptaskiem". Dyzurny "głuptasek kafe". Zawsze na posterunku, gotowy do smarowania wpisów usmiech.gif xx No, mam :) Nie wiem gdzie przyznałam sie do bycia głuptaskiem.. ale niech ci bedzie skoro to cie uszczęsliwi :) Jak juz napisałam- ja mam czas.. Czas na wszystko.. na kawke+ przeglad kafe tez :)

Gość gość
JAPONIA ? tam jest najwięcej samobójstw wśród młodych ludzi . Oni maja problem w okazywaniu uczuć . Tam nic nie wolno przez co tak wiele osób odbiera sobie życie . XXXXXXXXX To jest tzw "kultura wysokiego kontekstu" Tam więzi społeczne, układ i hierarchia są tak odmienne od naszej że ciężko o jakiekolwiek miarodajne porównanie z krajem europejskim.

Gość gość
dziś Chyba nie masz czasu na wszystko skoro siedzisz dzień wdzień, praktycznie całe dni na kafe? :-D :-D :-D Już ci się mieszają różne topiki, nie wiesz na jakie posty posty odpowiadasz, kto jakie pytanie ci zadaje.

Gość gość
Czy Wy nie macie innych problemow ? Coz Wam da taka bezsensowna dyskusja o tym kto jest bardziej wartosciowy ,pracujący czy nie .

Gość gość
ość dziś dziś Chyba nie masz czasu na wszystko skoro siedzisz dzień wdzień, praktycznie całe dni na kafe? smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Już ci się mieszają różne topiki, nie wiesz na jakie posty posty odpowiadasz, kto jakie pytanie ci zadaje. xx Poswięciłas swoj cenny czas i przeanalizowałas kafe by zidentyfikowac moje posty ? Wow !! Nie szkoda ci czasu na jakas kurke ? ;) Kosztem pracy zawodowej ? No wiesz ?! Ciekawi mnie jak zidentyfikowalas moje posty bez nicka ?

Gość gość
"Poswięciłas swoj cenny czas i przeanalizowałas kafe by zidentyfikowac moje posty ? Wow !! Nie szkoda ci czasu na jakas kurke ? oczko.gif" xxx Nie schlebiaj sobie. Nie analizowałam kafe tylko przeczytałam dwa wątki. I nie zrobiłam tego w celu indentifikacji twoich postów. xxx "Kosztem pracy zawodowej ? No wiesz ?!" xxx Nie. Nie kosztem pracy zawodowej. Nie jestem teraz w pracy. xxx "Ciekawi mnie jak zidentyfikowalas moje posty bez nicka ? " xxx Masz bardzo "unikalny" styl wypowiedzi.

Gość gość
czy to temat o mlodej kobiecie, siedzacej/mieszkajacej w lofcie z lufcikiem i widokiem na bocianie gniazdo? Reklamujacej i nie informujacej o tym, swoje widzki.

Gość gość
gość dziś "Ciekawi mnie jak zidentyfikowalas moje posty bez nicka ? " xxx Masz bardzo "unikalny" styl wypowiedzi. xx Wiem. Czasami pisuje artykuły :) Lubia te moja ' unikalnośc ' jak napisałas.

Gość gość
do dziś Pisujesz artykuły? Chyba do gazetki szkolnej :-D :-D :-D :-D I raczej nie dłuższe niż parę zdań, po tak to byś się pogubiła w tej pisaninie. Po paru zdaniach nie pamiętałabyś co pisałaś na początku i o co ci właściwie chodziło. Tak jak sie to dzieje kafe.

Gość gość
do dziś Może do gazetki parafialnej? Taki bełkot jest nawet w stylu w tego rodzaju "pism".

Gość gość
gość dziś do dziś O freelancerach nie słyszałaś? Wiele wykształconych kobiet siedzących w domu bez etatu, z góry nazywanych tu kurami, tym się dorywczo zajmuje. Dziennikarki, tłumaczki, często autorki książek dla dzieci. Uprzedzę: nie ja pisałam komentarz 14.07 i wczesniejsze, wbrew pozorom różne kobiety się tu wypowiadają, na temat weszłam 15 minut temu i widzę, że etat nie-kury intelektu nie gwarantuje.

Gość gość
do wczoraj Kpisz? Słyszałam o "freelancerach". Jednak ta Pani, raczej by się do takiej pracy nie nadawała. Wystarczy poczytać co pisze na dwóch wątkach, żeby zauważyć, że gubi się w tym co pisze, nie pamieta zadawanych jej pytań, przeinacza posty innych osób itd.