Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagadka nienawiści do kur domowych rozwiązana

Polecane posty

Gość gość
Ale was to boli. Masakra. No masakra. Ja nie mogę. No szok. Tylko tutaj wiecznie i wiecznie czytam, że niepracujwca żona to pasożyty. Nikt się z wami tak naprawdę z tym nie zgadza. Żona może brać męża emeryturę po jego smierci, więc nikt się z wami nie zgadza w tych osadach. x Bo to jedna wściekła ku/rwa smaruje, psychiczne ścierwo znieść nie może, że niepracująca żona ma lepiej od niej.

Gość gość
dziś Trzeba było sobie nie robić dzieci, to byś nie musiała zapierdalać. Miałabyś mniej gęb do wykarmienia to pracować niemusiałabyś tyle. Głupiaś, to haruj.

Gość gość
7:29 trzeba było z takimi przemysleniami startować na prezydenta . Wiesz ile kosztuje pranie w pralni czy gotowanie posiłku czy niania dla dzieci . Skończ p******ic jak potluczona bo to prace jak każde inne , pasozytuje to na nas rząd a nie tzw " kury domowe " . Jak już jesteś taka skrupulatna to płacisz ze swoich podatków na posłów którzy siedzą na d***e i wymyślają jakie nałożyć nowe . Weź przestań się zajmować gaciami Grażyny, Zdzisiu spod sklepu pijaczek też dostaje zapomogi z mopsu i jego smierdzace gacie już Cię nie interesują ani to że to też ze swoich podatków.

Gość gość
22:01 jaka tu widzisz zazdrość w wypowiedzi 21:49? Przeciez kobieta ma swieta racje. Tylko sie kompromitujesz takimi wypowiedziami:O

Gość gość
Alez wy zazdrościcie tym "kurą". Zazdrość aż kipi!

Gość gość
dziś Po pierwsze, mam inne rzeczy do roboty niż bycie prezydentem. Po drugie, większe szanse na prezydenturę mają populiści bo większość ludzi nie rozumie podstawowych zasad ekonomii i wierzy w mityczne opiekuncze państwo, w to, że państwo ma, to państwo da. Postawa typu "dej mnie, bo mnie się należy". Dlatego też mamy PIS u władzy. A potem przybywa patologii i ludzie, którzy pracują muszą coraz więcej płacić na socjale dla nich. Ale do kurzego móżczku nie dotrze. Bo kurze dobrze tak jak jest. Inni niech na nią tyrają.

Gość gość
dziś Ty za to cieszysz się, jak cię okradną i z rozczuleniem patrzysz jak złodziej, który okradł ci mieszkanie ma lepiej od ciebie. Jeszcze mu samochód dorzucisz, prawda?

Gość gość
Jeżeli mażeństwo ustali, że mąż utrzymuje żonę, to co komu do tego? Piszę to jako osoba pracująca, przebywająca na urlopie wychowawczym.

Gość gość
To są ustalenia rodzinne.

Gość gość
dziś Cały topik jest o tym co komu do tego.

Gość gość
Biurwa z ZUS pracuje ale nie płaci podatków, prawdziwych wpływów do budżetu, kpw?

Gość gość
07.45 Jakie wiele osób? To jedna i ta sama wiecznie wszczyna kłótnie. Zobacz na tematy. Numer enty już takiego, bo wariatka na forum troluje i zarabia od każdego wpisu.

Gość gość
Ona tego nie rozumie , ona widzi matke która nie pobiera pensji . Budżetowka istnieje z naszych podatków.

Gość gość
dziś Ten topik dotyczy kur domowych, a nie innych darmozjadów w postaci polityków czy innych osób żyjących z socjalu. Dlatego nie wyliczam tu wszytkiego, a jedynie to co przywłaszczają sobie kury. Rozumiem, że jesteś zwolenniczką zasady "kradnę bo inni też kradną"? Albo "to co, że kradnę? Inni kradną więcej." ???

Gość gość
Też mam wrażenie że to jedna i ta sama . Najlepiej czepiać sie matki nie pracujacej a nie rządu że źle dysponuje środkami i rozkrada państwo. Za wszystko są podatki a jej jeszcze mało bo dla niej niepracujace robią dziurę budżetową. Weźmy mleko . Za utrzymanie krowy podatek , od sprzedaży mleka podatek , w mleczarni podatek , w sklepie podatek i od zakupu podatek . I to tylko jeden produkt . Z resztą jest to samo . Autorko ile chcesz dac jeszcze państwu???? Może wyplate oddaj na cel dobroczynny .

Gość gość
dziś No ktoś ci musi to 500+ dać. I nikt nie bedzie robił tego za darmo. Jak nie chcesz budżetówki to płać prywtnie za szkoły, pszedszkola, opiekę zdrowotną. Remontuj ulice za własne pieniądze itd. Może mąż na to wydoli...

Gość gość
No teraz już poszłaś po bandzie . Kiedy ja kradne? Od kiedy na niepracowanie jest paragraf!!

Gość gość
gość dziś co to jest "pszedszkole"? :D

Gość gość
Trzeba rozróżnić niepracującą żonę i matkę, będą na utrzymaniu męża, bo taki model rodziny ustalili, a niepracujące osoby pobierające same zasiłki: zarówno mąż jak i żona.

Gość gość
8:27 . Gdzie jest napisane że socjal i wszystko inne jest z pieniędzy które odprowadzasz pracując? Znasz znaczenie słowa PODATEK ????

Gość gość
Jak dostaniesz 3 mieszkania i zarabiasz na nich i nie pracujesz to jesteś pasozytem czy nie ???? Bo przecież nie pracujesz .

Gość gość
Autorko, za nikogo życia nie przeżyjesz, więc zajmij się swoim. Może pogoń chłopa do roboty, wtedy będziesz mogła rzucić swoją kiepską pracę, która najwyraźniej tak cię męczy, że żółć i frustracja aż się z ciebie wylewa:(

Gość gość
Następne provo o tesciowych...

Gość gość
08:34 jeśli sie rozlicza od przychodu z wynajmu, to pracuje. ale wiekszosc polskich januszow woli na lewo wynajmować:D

Gość gość
"To są ustalenia rodzinne. " xxx No to ja z moim mężem ustalimy, że bęziemy pracować na czarno, pobierać wszelkie możliwe świadczenia z MOPSu i podkradać jedzenie ze sklepów, a czasmi sąsiadów. Takie tam nasze ustalenia rodzinne. Co kumu do tego?

Gość gość
dziś Tylko to byłaś w stanie zauważyć w tym wpisie? Naprawdę nie wiesz o co mi chodziło? Chodziło mi o przedszkole. Chyba można się tego domyślić mimo lterówki? Czy za trudne?

Gość gość
Po przeczytaniu tego wszystkiego przychodzi do głowy myśl że ludzie są dla siebie okropni. Podatek dochodowy jak sama nazwa wskazuje płaci się od uzyskanego dochodu, więc jeśli taka kobieta nie otrzymuje dochodu to o jakim podatku kobieto mówisz? Myślisz że nie ma kobiet którym mężowie doprowadzają składki? Wolność wyboru zarówno pracy bądź nie wynika z naszych praw w tym społeczeństwie. Jeśli ktoś ma inny plan na życie, ma do tego prawo. Oboje z mężem mamy pracę, nigdy nie myślałam w ten sposób o kobietach będących w domu. Przykre że można tak atakować i tworzyć jakieś śmieszne historie. Tolerancja to coś czego wam życzę i szacunek do drugiego człowieka.

Gość gość
Jakby wprowadzili próg dochodowy na 500 to tez by była niezła jatka. Dlaczego niby ktos, kto zarządza dobrze prosperująca firma, po kilkanascie godzin na dobe pracuje, płaci wysokie podatki, ma nie otrzymywać, tylko tacy jak on maja wiecznie zasuwac na tych ubogich?:O Nieroby z tabunem dzieci i tak wszystko dostaną i tak:O niesprawiedliwość irytuje.

Gość gość
dziś Korzystasz z czegoś za co nie płacisz, a przymusowo płacą za to inni ludzie. To jak ze ściąganiem na egzaminach lub jazdą na gapę komunikacją. Okradasz w ten sposób innych pasażerów, którzy kupują bilety.