Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety tak k...wa nie mogą innym kobieton darować innego stylu życia?

Polecane posty

Gość gość
bo kazda nacja ma swoje cechy zewnetrzne i weqnetrzne,Polacy sa zazdrosnym i niepewnym.siebie zakompleksionym narodem,nie zyjemy wlasnym zyciem tylko cudzym...nadal panuje haslo narodowe:co ludzie powiedza...niestety,jestesmy zacofani i tyle w temacie,

Gość gość
Bo 26-letnia matka jest niewiele mądrzejsza niż nastoletnia, taka prawda. I nie popieram tu takich skrajności jak rodzenie po 40tce, ale w dzisiejszych czasach wiek 25+ to tez skrajnie młodo i niedojrzale.

Gość gość
11.47 Nastepna madra, która myśli, że jej sposób na życie jest jedyny i prawidłowy. 25 to mało, 40 za dużo. Czyli 30. I oczywiście jedyny słuszny wybór, bo wybór tej pani. A jak ktos szczęśliwy, ale żyje inaczej, to już źle. Strasznie mało wiesz o życiu.

Gość gość
Nie mam 25 lat, ale jak sobie popatrzę na to pokolenie i co ma w głowie, to naprawdę ciężko jest pomyśleć, że one się nadają na matki :D

Gość gość
11.58 Generalizujesz. Nie można wszystkich do jednego worka. Pokolenie naszych mam tak samo myślało o naszym pokoleniu.

Gość gość
Nie mam 25 lat, ale jak sobie popatrzę na to pokolenie i co ma w głowie, to naprawdę ciężko jest pomyśleć, że one się nadają na matki x Moja 70 l. babcia zawsze sie smieje ze starych bab narzekajacych na "mlode pokolenie" ze same zapomnialy jak byly mlode, co mialy w glowie i co wyczynialy ;)

Gość gość
Czyli co? Kobiety maja miec okienko max 5 lat na dzieci? (Miedzy 30 i 35)