Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
21.32 Ja czułam, że on czai się na mnie, jak lew na smakowity kąsek, podchodził bliżej, skracał dystans, tu przytulił, tam dotknął, ale czułam, że się powstrzymuje, że gdybym tylko mruknęła, już by mnie szarpał. ;) Julia

Gość gość
Dobra dziewczynki ja idę spać bo jutro rano lecę na badania i do lekarza. Życzę miłej nocki. Alicja

Gość gość
Alu, to trzymamy kciuki. Na wszelki wypadek ogol nogi. ;) Oczywiście taki żart, dla rozładowania atmosfery, mam nadzieję, że się nie obraziłaś, bo wiem, że jesteś super laską, zawsze zadbaną i pachnącą. ;) Głowa do góry i myśl o sobie właśnie tak, a on zobaczy w Twoich oczach pewność siebie i silę. Powodzenia. Julia

Gość gość
Julio to nie do niego idę hmmm to jeszcze nie ten termin wizyty u niego. Alicja

Gość gość
Ale i tak trzymam kciuki, za Twoje zdrówko. Julia

Gość gość
Pujdę już lepiej spać Julio bo rozbudzasz wyobraźnię ... Dobranoc piękne :)

Gość gość
Dziękuję Julio kochana jesteś :) Dobranoc. Alicja

Gość gość
Spijcie dobrze i śnijcie o swoich ukochanych. Ja też... Tylko w snach mogę go mieć blisko. Dobranoc. Julia

Gość gość88
Już się pogubiłam. A ten lekarz co tu pisze to kogo szuka ? Nie mogę odnaleźć szczegółów dotyczących jego pacjentki

Gość gość
moze się odwaz doktorze skoro tak na Ciebie dziala

Gość gość
Ja mogę wam powrozyc ale tylko 1 osobie bo późno juz konkretne pytanie i imiona

Gość cyferka xxxx
A mi się nie chce spać :)

Gość Do ZKasi
Szkoda, ze odchodzisz, ale mysle, ze to bardzo dobra decyzja. Milo bylo Cie czytac w tych ostatnich latach (jeny, to juz w latach...). I to jego strata. Nie twoja. A jak kiedys stwierdzi, ze jednak popelnil blad, bedzie wiedzial jak cie znalezc. Wbrew pozorom to wiedza i nie lubia byc wyreczani. Wtedy się irytują... Poki co zycze przyjemnosci i szczescia!

Gość gość
Julia Masz studia ?jasne. a jeszcze do.niedawna pisałaś o sobie prosta zwyczajna kobieta..że nie masz szans u niego z Twoim intelektem i przeciernoscia .itd

Gość gość
Przeciętnościa

Gość gość
bo jest skromna 🌻 i cudowna ten lekarz miał by z nią dobrze

Gość gość
Ona ma męża i.dzieci on tez

Gość gość
Na dodatek to gin.Który prowadził.jej ciąże...I ta jej miłość trwa 9lat..gdyby.faktycznie coś od niej chciał to by.sobie wziął miał na to dużo czasu. To po prostu lekarz z powołania pewnie. Moj jakoś nie działa na mnie choć uchodzi za przystojnego. Kiedyś zalał moj winik kawa i na odwrocie napisał zapraszam na kolejną cytologia , przepraszam. Myślę sobie.. facet przestań Pier.... mam Cię gdzieś.

Gość gość
I już się więcej.Nie pojawiłam,dlaczego? Bo nie interesuje mnie facet który codziennie ogląda kilkadziesiąt tynków dziennie. Ble e.. Pewnie składa propozycję każdej atrakcyjniejszej.. Po co faceci wybierają ten kierunek to nie jest pociągające wcale!

Gość cyferka xxxx
Co wy macie z tym wykształceniem, studia nawet na bardzo dobrym uniwersytecie nic nie dają. Na 100% nie nauczą was tam kultury i dobrych manier. Wręcz przeciwnie porównując prywatne studia do Uniwersytetu - na prywatnych wszyscy mili w dziekanacie załatwisz co chcesz nikt nie łypie na Ciebie wrednym ślepiem a Uniwersytet kto tam widział kulturę ? A uczyć trzeba się tu i tu, nikt za ładne oczy nie postawi oceny. Wykształcenie nie ma nic do tego.

Gość gość
Do gościa 88 szukam mojej księżniczki ;D szukam ale nie ma.Nie daje żadnego znaku , myślę że nie śmiga po takich forach.

Gość gość
Cyferko zgadzam się z Tobą.Dobre wychowanie wynosi się z domu.Prędzej czy późnie wyjdzie wszystko, mam na myśli prawdziwą naturę człowieka.Mam niezawodną intuicję podobno :) umiem wyczuć daną osobę i jej intencje.Jestem typem obserwatora

Gość gość
22.04 odważe się jak będę miał 100 % pewności że warto :)

Gość cyferka xxxx
08:07 zawsze warto, dla samego siebie :-) 07:59 jakich? To forum niczym nie różni się od innych.

Gość gość
Wszyscy jesteś i ludźmi nie zależnie od zawodu i statusu społecznego. Każdy ma z nas uczucia i wartości. Ja chamstwo wyczuwam na odległość. Alicja

Gość gość
8.07 a czego Ci brakuje do 100% pewnosci ?

Gość gość
8.37 uczucie jest ,brakuje zaufania a do tego trzeba czasu .Mamy wspolnych znajomych