Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Cyferko to dziwne faktycznie. Julia

Gość gość
Dziewczyny, ja bede znikac, szkoda czasu na to forum, musze sobie w koncu wbic do glowy, ze tu nie ma zadnego lekarza!

Gość gość
Myślę, że są. ;) Uciekam spać moi drodzy. Julia

Julia, rozmawiałam z nim na każdy temat i nigdy nie zastanawiałam się nad tym co piszę czy mówię, 100% zaufanie ... no cóż całe życie człowiek uczy się na błędach :P

Gość gość
cyferka xxxx wczoraj Cyfereko wwmusisz ustawieniach ogólnych musisz ukryć datę urodzenia na fb wtedy nie.będzie powiadomien.innej.opcji z tego co mi wiadomo nie ma

Gość gość
gość wczoraj Może ona Ciebie tez kocha. Może gdybyście spotkali się od cZasu do czasu na kawę to poczulibysxie ulgę. Kawa to nic złego. Albo zaproś ja na dyżur Xxx Lecz sie

Gość gość
Julio.wydaje mi się ze pisałaś że nie masz do niego numeru tel. I nigdy ze sobą nie pisaliscie

Gość gośćTenNowy
Kobiety pije sobie kawusie i czytam wasze posty i powiem wam szczerze że to jakiś młyn:D. Podpisujcie się chociaż literkami bo nic już nie wiadomo. Ehhh w ten sposób niczego się nie dowiem. I dziewczyny lekarz też człowiek i facet jak każdy inny ma prawo się zakochać ;) Ja się zakochałem w swojej pięknej lady. A czy ona? myślałem na początku że tak. A teraz już sam nie wiem :D

Gość gość
Tylko nie chirurg , fujj.... gorszy jest od gina Ten to ponoć wszystkie rznie.

Gość cyferka xxxx
01:06 tak zrobiłam, dziękuję :P

I do tych ludzi którzy ciągle piszą - jesteście nienormalni itp. My to wiemy, szukamy psychiatry na terapię grupową i wybieramy się na pielgrzymkę po rozum :D może jakieś inne rady macie ? haha

Gość gość
Nowy słucha Korteza :D

Gość gość
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy- to jest wątek dla obłąkanych :D :D :D :D

Gość gość
gośćTenNowy zdradź coś więcej :) napisz coś o swojej lady

Gość gośćTenNowy
Ta dziewczyna od samego początku mnie Zauroczyła. Poczułem to od razu kiedy nasze spojrzenia się spotkały. Wydawało mni sie że i ja jej się spodobałem. Potem Jej dziwne zachowania.Cały czas patrzyła się na mnie wydawało się że nie może się skupić na myśleniu i jej ten maslany wzrok.Czasem mamiałem wrażenie że chciała uciec. Nigdy nie byłem nachalny nie wydałem się z uczuciami. Nawet pomyślałem że ona się mnie boi lub mnie nie lubi. Kiedy wychodziłem na korytarz pomimo tego że było dużo ludzi nasze spojrzenia zawsze się spotykały. Moze mi się to wszystko tylko wydało albo tylko ja to magię poczułem. Z kobietami nic nie wiadomo.

Gość gość
Nbgkh

Gość gość
Przez chwile myślałam, że lekarz, który ostatnio udzielał się na forum jest moim lekarzem ;-) Wszystko się zgadzało: recepta, czas w którym pisał, nawet kolor sukienki ha, ha... ;-D Ale z czasem "wyszło", że On i jego pacjentka mają rodziny. My nie mamy :P xxxx

Gość gość
Tęsknię

Gość gość
22.53 widziałem ją całkiem nie dawno - miała fioletową sukienkę :D bardzo ładnie jej w tym kolorze .Jestem padnięty po dyrzuże , myśle o mojej pięknej :P

Gość gość
Cyferko wpadłam Tu na chwilę :) Pewnie ze pójde z tobą na to pielgrzymkę zawsze można pomodlić się np.o swoje zdrowie i bliskich. Postanowiłam że nie będę z tym uczuciem walczyć bo to i tak nie ma sensu.Nic głupiego nie zrobię bo On dał mi wyraźnie do zrozumienia że nie che mnie znać no to pewnie i widzieć. I mam następny powód żeby nie jechać na tą wizytę. Chciałabym żeby było inaczej ale nie mam wyboru muszę uszanowac jego decyzję. Cyferko nie osadza zbyt surowo swojego bo człowiek z miłości potrafi robić dużo głupot. Wiem coś o tym :) Alicja

Gość gość
Mgbb

Gość gość
Ok, to ja dzisiaj bede Przyczajony Tygrys Ukryty Smok. Ale teraz jstem w pracy i nie mam czasu :-).

Gość gość
8.23 miłego dnia tygrysku :)

Gość gość
Nie, ja to Smok. :D

Gość gośćTenNowy
Moja Ledy dla mnie jest najpiękniejsza. Ma piękne oczy mógłbym patrzeć się w nie godzinami a ten jej głos aż ciarki mam tak sexsowny :D Doprawdy urocza z niej dziewczyna. Wzięło mnie na maxa uff przez nią nie mogę się skupić na niczym. Zwariowałem i sam teraz potrzebuje terapii ;)