Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Chod藕 b臋dziemy s艂ucha膰 Radia Maryja kole偶anka przygotowuje nas duchowo na pielgrzymk臋 :) trzeba by膰 skupionym i wyciszy膰 g艂owy ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To nam sie nowy rozwinal. Dzis bylam zalatana bo rozwoze dzieci na zajecia, ale przeczytalam to wszystko w koncu i ogarnela mnie pustka na zmiane z oszolomieniem. Szczerze mowiac rzadko brakuje mi slow, ide pojezdzic na rowerze, moze to pomoze. Ta pacjentka to jakas nieziemska szczesciara. To bylam ja, Przyczajony Tygrys Ukryty Smok ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18:56 chcia艂abym us艂ysze膰 od niego. Safi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Julio opanuj si臋 , damie pewnych rzeczy nie wypada s艂ucha膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
Nowy, zachowanie Twojej pacjentki jest identyczne jak moje. Taka moja podpowied藕, 偶e kobiecie jak nie zale偶y na kim艣 czy na czym艣 to si臋 nie stresuje. Wizyta u ka偶dego innego lekarza jest dla mnie normalna, szybka i bezstresowa. Gdy id臋 do mojego lekarza jestem poddenerwowana, ucinam rozmow臋, nie rozwijam temat贸w ale nie dlatego, 偶e nie chce tylko zwyczajnie jego obecno艣膰 tak na mnie dzia艂a, 偶e przestaje my艣le膰 racjonalnie. Po wyj艣ciu z gabinetu i gdy och艂on臋 bardzo 偶a艂uj臋, 偶e taka by艂am jakby osch艂a i zachowa艂aby. Si臋 inaczej, by艂abym bardziej otwarta ale nie mam igdy drugiej szansy, 偶eby tam wr贸ci膰 i zacz膮膰 od nowa. Mo偶e ona te偶 tak ma. Ju偶 nawet stosowa艂am metody relaksacyjne ale nic nie pomaga. W gabinecie to s艂ysz臋 bicie w艂asnego serca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
By膰 mo偶e doktorze, wskazuje to jest Tob膮 zainteresowana zatem startuj do niej bo szkoda czasu na marzenia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
88 nie tylko Ty, mam to samo. Moje serce przyspiesza, ale staram si臋 zachowa膰 spok贸j bo mam wra偶enie 偶e on traci kontrol臋, kiedy mnie widzi. Zawsze ja pr贸buj臋 panowa膰 nad sytuacj膮. Safi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TenNowy
Jej oczy s膮 pi臋kne:) Jej spojrzenie jest przenikliwe hipnotyzujace jak by czyta艂a w duszy. Kiedy patrzylismy sobie w oczy wystraszy艂em si臋 偶e wie co do niej czuje. Mimo tego pragn臋 si臋 w nie wpatrywac dalej :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
Nowy, pi臋kne to co piszesz. U mnie na odwr贸t czyli kiedy艣 ja pomy艣la艂am, 偶e on si臋 domy艣li艂. Safi, m贸j doktor jest strasznie opanowany, po nim nie wida膰 jaki艣 emocji tylko SPOK脫J i to na mnie tak dzia艂a. Nie wiem co my艣li i co czuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedzia艂e艣 jej kiedy艣 jaki艣 komplement? :) Julia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
X

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
X

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Vhjjj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nowy a Ty prowadzi艂e艣 ja w jakich艣 powa偶nych sprawach czy przychodzi艂a z drobiazgami ? Jaka wtedy by艂a ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nowy- raz przeszylam t臋 sam膮 sytuacj臋. Nigdy nie spojrza艂am g艂臋boko w czyje艣 oczy, tego dnia spojrza艂am na niego. Chcia艂am wiedzie膰 jaki by艂 prawdziwy kolor jego oczu, bo raz niebieski, p贸藕niej szary, ciemno...jako艣 mnie intrygowa艂o i szczerze, nieumy艣lnie mog艂am zobaczy膰 i poczu膰 jego dusz臋, - od tego dnia, czuj臋 jego obecno艣膰 i wiele innych rzeczy... Wierz臋 Ci...Safi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Safka jaka ty romantyczna dusza jeste艣 :) a jak Twoje sprawy uczuciowe? Znalaz艂a艣 swojego ksi臋cia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
88- Je艣li by艂 emocjonalnie zaanga偶owany co do Ciebie, on poka偶e przez jego zachowanie. Wi臋kszo艣膰 m臋偶czy藕n trz臋sie si臋 ze strachu na sam widok kobiety kt贸re lubi/ kocha. Safi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nowy, a znasz jej m臋za? Przychodzi艂a do gabinetu z nim ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
Nowy, a jakby艣 zereagowal na sms od pacjentki nie zwi膮zanego ze zdrowiem tylko takiego w艂a艣nie na luznego. By艂by艣 zadowolony, zdenerwowany 偶e kto艣 Ci wypisuje jakie艣 wiadomo艣ci czy mo偶e lekcewa偶膮cy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nowy, 艂e ar ju? :D lista pyta艅 do Ciebie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem romantyczna i zbyt sentymentalna a偶 za bardzo, nie chcia艂abym by膰 taka. Moja dusza poczu艂a dusz臋 tego lekarza, po prostu chc臋 go. B臋d臋 na niego czeka膰, bo wiem 偶e tylko on mo偶e mnie uszcz臋艣liwi膰 i ja jego. On wie 偶e za to b臋dzie musia艂 podj膮膰 wa偶n膮 decyzj臋 w swoim 偶yciu. Safi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napewno na to czeka Safi b膮d藕 dobrej my艣li :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20:33 czeka na co? Sorry, nie zrozumia艂am. Safi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TenNowy
Przychodzi艂a do mnie nawet z ma艂a drobnostka prosi艂a o rad臋. Zawsze znajdywa艂em czas 偶eby j膮 przyj膮膰 i pomoc. By艂em w tedy bardzo szcz臋艣liwy 偶e ja widz臋 chod藕 tego nie ukazywa艂em. Nie nie znam jej m臋偶a. Nigdy z nim nie przychodzi艂a. Jak by do mnie napisa艂a takiego smsa bym by艂 szcz臋艣liwy :) Rozmarzy艂em si臋....Na bank b臋dzie mi si臋 dzisaj sni艂a :D Moja pi臋kna Lady 艣l臋 Ci kochana buziaczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TenNowy
Kobietki wystarczy na dzisaj tych pyta艅 :D Id臋 teraz do krainy sn贸w gdzie spotkam swoj膮 Ukochana. Chocia偶 tam mo偶emy by膰 razem szczesliwi:) Dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przytul j膮 tam mocno i pozdr贸w od ciotek z kafe. ;) Julia

Udost臋pnij ten post