Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Go艣膰 Wasz Wojtus
A ja kocham wszystkie Panie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰88
Nowy, a masz ju偶 jaki艣 plan jak do Niej zagada膰 ? Powiem szczerze, 偶e za ka偶dym razem mia艂am plan co powiedzie膰 do mojego lekarza i jak zagada膰, ca艂y scenariusz w g艂owie a jak wchodzi艂am do gabinetu to pustka w g艂owie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 88 to w takim razie sami tu desperaci. :D Ja nie mam wyznaczonej wizyty u niego, ale na wizyt臋 kontroln膮 mog艂abym i nawet chyba powinnam si臋 zg艂osi膰, ale odwlekam ten moment jak mog臋. Nie chc臋 znowu prze偶ywa膰 momentu, gdy wstaj臋 z krzes艂a i wiem, 偶e 偶egnam te cudne oczy na kolejnych kilka miesi臋cy. :( Nie chc臋 si臋 zdradzi膰 jakim艣 g艂upstwem przed nim i nie chc臋 czu膰 艂ez nap艂ywaj膮cych do oczu, z powodu my艣li, 偶e wszystko sobie ubzdura艂am i jestem naiwn膮 idiotk膮. :( Julia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojtek uwodziciel
A ja kocham wszystkie Panie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nowy, to masz 艂atwiej, ni偶 ginekolog zabujany w pacjentce. Wyobra藕 sobie co musi prze偶ywa膰 m臋偶czyzna, gdy ogl膮da i dotyka kobiet臋, w kt贸rej si臋 zakocha艂, w miejscach intymnych i wie, 偶e ten dotyk musi by膰 tylko lekarski czysty i mechaniczny. To dopiero musi by膰 koszmar dla takiego faceta. Julia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TenNowy
Drogie Panie nie musz臋 by膰 w waszym gu艣cie w zupe艂no艣ci wystarczy mi to 偶ebym by艂 w jej :D Chodz tego te偶 nie jestem pewieny:( Jak Tu si臋 znalaz艂em zaciekawi艂o mnie co pacjentki pisz膮 o lekarzach ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
Julio , rozumie co czujesz :-( a najgorsze jest to, 偶e nie jestem jak膮艣 kochliw膮 nastolatk膮, z reszt膮 nigdy nie by艂am. To co czuje od pewnego czasu to zupe艂nie nie w moim stylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
Przepraszam za b艂臋dy, pisz臋 poprawnie a p贸藕niej co艣 jest modyfikowane i albo zjada literki albo zamienia ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋kszo艣膰 lekarzy w wygl膮du jest ma艂o atrakcyjna.. naprawd臋! Znam wielu lekarzy i ch wygl膮d jest mocno przeci臋tny.. niekt贸rzy s膮 .nawet brzydcy. W ca艂ym 艣rodowisku Przystojnych jest mo偶e 5% nadrabiam inteligencja i obyciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13.39 Tak o popatrz to ja ma szcz臋艣cie bo m贸j jest przystojny przynajmniej dla mnie dla innej nie musi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej nowy przypominasz mi mojego Alvaro :D mam na jego punkcie bzika- uciek艂 po tym jak wyzna艂am mu uczucie.艁adnie piszesz ,nie po艂apa艂abym si臋 gdybym by艂a ni膮 :) dasz si臋 uwie艣膰 w ciemno ?? Mo偶e rizpalimy te iskierki haha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nowy, to tutaj znajdziesz odpowied藕 na pytanie, co zakochane pacjentki my艣l膮 o lekarzach. I masz ju偶 jakie艣 wnioski? go艣膰88 - to podobnie jak ja. Dla mnie to jak grom z jasnego nieba. Tym bardziej, 偶e nie by艂 to pierwszy lekarz w moim 偶yciu i dla mnie oni byli troch臋 jak ksi臋偶a - trzeba si臋 szczerze wyspowiada膰, nosz膮 uniformy s艂u偶bowe i z racji zawodu s膮 aseksualni dla mnie. A tu nagle, b臋k! ;) Julia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog臋 zrobi膰 ci kawk臋 na pocz膮tek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TenNowy
13.44 Przykro mi ale NIE chce tylko moja pi臋kna Lady :D Mam na jej punkcie fisia.O serduszko puk pukk puukkk do niej ;) :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dghj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty Panie Bodnar te偶 daj mi spok贸j. Jest Pan ju偶 stara.fujara. Nara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Jakie to szcz臋艣cie.doprawdy.. Uzgadnia膰 si臋 za przystojnym lekarzem kt贸ry Ci臋 nie chce. Spojrze膰 na to obiektywnie to pewnie nie jest przystojny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TenNowy
Z ka偶dej z stron jest Ci臋偶ko. Niby jakie艣 sygna艂y s膮 ale czy to nie nasza wyobra藕nia. Brak w tej sytuacji jest jednej ba dwuch podstawowych rzeczy przedeszystkim odwagi i szczerej rozmowy.Jeszcze bym doda艂 zaufania ale ja akurat jej ufam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dfggh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
T臋skni臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Xfgh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13.44 hfjsdk. Hop B臋c :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojoj. Doktorku jeste艣 taki spokojny mo偶e dla niej zaspokojny. Mo偶e ona takich nie lubi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TenNowy
Spokojny :D niech i tak b臋dzie. Satry:D no Ok. I do tego mam du偶o wyobra藕ni臋. Pomarzy膰 mo偶na;) Dziewczyny 偶ycz臋 powodzenia z waszymi lekarzami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TenNowy
*Stary ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14.14 to dzia艂a w dwie strony.Musisz jej pokaza膰 , 偶e Ci na niej zale偶y , po pewnym czasie mo偶e sama odwa偶y sie na kolejny krok do przodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14.02 Co ty powiesz ojoj naprawd臋 spojrza艂am i zobacz dalej jest przystojny haha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
Doktorku jeste艣 taki spokojny i zr贸wnowa偶ony jak m贸j lekarz. Uwielbiam to jego opanowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
Zakochane osoby patrz膮 przez r贸偶owe okulary i to powoduje, 偶e dany m臋偶czyzna czy kobieta s膮 dla nas atrakcyjni mimo 偶e dla innych s膮 przeci臋tni lub brzydcy . Poza tym ka偶dy ma sw贸j gust. A o gustach podobno nie dyskutuje si臋 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j jest obiektywnie przystojny. Niestety :(

Udost臋pnij ten post