Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość Wasz Wojtus
A ja kocham wszystkie Panie

Gość gość88
Nowy, a masz już jakiś plan jak do Niej zagadać ? Powiem szczerze, że za każdym razem miałam plan co powiedzieć do mojego lekarza i jak zagadać, cały scenariusz w głowie a jak wchodziłam do gabinetu to pustka w głowie.

Gość gość
gość 88 to w takim razie sami tu desperaci. :D Ja nie mam wyznaczonej wizyty u niego, ale na wizytę kontrolną mogłabym i nawet chyba powinnam się zgłosić, ale odwlekam ten moment jak mogę. Nie chcę znowu przeżywać momentu, gdy wstaję z krzesła i wiem, że żegnam te cudne oczy na kolejnych kilka miesięcy. :( Nie chcę się zdradzić jakimś głupstwem przed nim i nie chcę czuć łez napływających do oczu, z powodu myśli, że wszystko sobie ubzdurałam i jestem naiwną idiotką. :( Julia

Gość Wojtek uwodziciel
A ja kocham wszystkie Panie

Gość gość
Nowy, to masz łatwiej, niż ginekolog zabujany w pacjentce. Wyobraź sobie co musi przeżywać mężczyzna, gdy ogląda i dotyka kobietę, w której się zakochał, w miejscach intymnych i wie, że ten dotyk musi być tylko lekarski czysty i mechaniczny. To dopiero musi być koszmar dla takiego faceta. Julia

Gość gośćTenNowy
Drogie Panie nie muszę być w waszym guście w zupełności wystarczy mi to żebym był w jej :D Chodz tego też nie jestem pewieny:( Jak Tu się znalazłem zaciekawiło mnie co pacjentki piszą o lekarzach ;).

Gość gość88
Julio , rozumie co czujesz :-( a najgorsze jest to, że nie jestem jakąś kochliwą nastolatką, z resztą nigdy nie byłam. To co czuje od pewnego czasu to zupełnie nie w moim stylu.

Gość gość88
Przepraszam za błędy, piszę poprawnie a później coś jest modyfikowane i albo zjada literki albo zamienia ;-)

Gość gość
Większość lekarzy w wyglądu jest mało atrakcyjna.. naprawdę! Znam wielu lekarzy i ch wygląd jest mocno przeciętny.. niektórzy są .nawet brzydcy. W całym środowisku Przystojnych jest może 5% nadrabiam inteligencja i obyciem.

Gość gość
13.39 Tak o popatrz to ja ma szczęście bo mój jest przystojny przynajmniej dla mnie dla innej nie musi :D

Gość gość
Hej nowy przypominasz mi mojego Alvaro :D mam na jego punkcie bzika- uciekł po tym jak wyznałam mu uczucie.Ładnie piszesz ,nie połapałabym się gdybym była nią :) dasz się uwieść w ciemno ?? Może rizpalimy te iskierki haha :D

Gość gość
Nowy, to tutaj znajdziesz odpowiedź na pytanie, co zakochane pacjentki myślą o lekarzach. I masz już jakieś wnioski? gość88 - to podobnie jak ja. Dla mnie to jak grom z jasnego nieba. Tym bardziej, że nie był to pierwszy lekarz w moim życiu i dla mnie oni byli trochę jak księża - trzeba się szczerze wyspowiadać, noszą uniformy służbowe i z racji zawodu są aseksualni dla mnie. A tu nagle, bęk! ;) Julia

Gość gość
Mogę zrobić ci kawkę na początek :)

Gość gośćTenNowy
13.44 Przykro mi ale NIE chce tylko moja piękna Lady :D Mam na jej punkcie fisia.O serduszko puk pukk puukkk do niej ;) :D

Gość gość
Dghj

Gość gość
Ty Panie Bodnar też daj mi spokój. Jest Pan już stara.fujara. Nara

Gość gość
gość dziś Jakie to szczęście.doprawdy.. Uzgadniać się za przystojnym lekarzem który Cię nie chce. Spojrzeć na to obiektywnie to pewnie nie jest przystojny

Gość gośćTenNowy
Z każdej z stron jest Ciężko. Niby jakieś sygnały są ale czy to nie nasza wyobraźnia. Brak w tej sytuacji jest jednej ba dwuch podstawowych rzeczy przedeszystkim odwagi i szczerej rozmowy.Jeszcze bym dodał zaufania ale ja akurat jej ufam;)

Gość gość
Dfggh

Gość gość
Tęsknię

Gość gość
Xfgh

Gość gość
13.44 hfjsdk. Hop Bęc :P

Gość gość
Ojoj. Doktorku jesteś taki spokojny może dla niej zaspokojny. Może ona takich nie lubi

Gość gośćTenNowy
Spokojny :D niech i tak będzie. Satry:D no Ok. I do tego mam dużo wyobraźnię. Pomarzyć można;) Dziewczyny życzę powodzenia z waszymi lekarzami.

Gość gośćTenNowy
*Stary ;)

Gość gość
14.14 to działa w dwie strony.Musisz jej pokazać , że Ci na niej zależy , po pewnym czasie może sama odważy sie na kolejny krok do przodu.

Gość gość
14.02 Co ty powiesz ojoj naprawdę spojrzałam i zobacz dalej jest przystojny haha :D

Gość gość88
Doktorku jesteś taki spokojny i zrównoważony jak mój lekarz. Uwielbiam to jego opanowanie.

Gość gość88
Zakochane osoby patrzą przez różowe okulary i to powoduje, że dany mężczyzna czy kobieta są dla nas atrakcyjni mimo że dla innych są przeciętni lub brzydcy . Poza tym każdy ma swój gust. A o gustach podobno nie dyskutuje się ;-)

Gość gość
Mój jest obiektywnie przystojny. Niestety :(