Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka911

Profesjonalna firma od stron www

Polecane posty

Gość Milka911

Jaka firma jest najlepsza od projektowania stron www pod przeglądarkę, urządzenia mobilne i późniejsze pozycjonowanie ?

Gość maddzia20
Jeśli wybierając firmę, której zlecimy stworzenie naszej strony WWW, kierujemy się tylko i wyłącznie niską ceną, to w razie problemów ( a te są wysoce prawdopodobne), to sami sobie jesteśmy winni. Miałem okazję współpracować z kilkoma firmami zajmującymi się stronami, aplikacjami bądź pozycjonowaniem - i z doświadczenia wiem, że wysoka jakość=dużo pracy, a to musi kosztować. Jeśli nie znasz jakiejś solidnej firmy, to z chęcią polecę Ci Damtox z Warszawy - to profesjonaliści, którzy znają się na swoim fachu. https://www.damtox.pl/tworzenie-stron-www/

Gość gość
Można się dogadać z p. Tomaszem z STTP, zdecydowanie polecam firmę. Szybki kontakt, jasne warunki, rzeczowa rozmowa bez lania wody i tracenia czasu. Strona którą stworzyli działa bezproblemowo bezawaryjnie i przede wszystkim rzeczywiście dobrze efektownie wygląda. Kontakt do biura jest na sttp.pl.

Gość Shade88

Hej. No jak szukasz na prawdę porządnej firmy do stworzenia stron itd. to ja bardzo polecam agencję interaktywną Proformat. Mają stworzonych ponad 300 stron i sklepów. Poza tym strony są responswyne czyli działają na wszelkich urządzeniach mobilnych.

Gość Nateczka77
Dnia 19.12.2018 o 21:57, Gość Shade88 napisał:

Hej. No jak szukasz na prawdę porządnej firmy do stworzenia stron itd. to ja bardzo polecam agencję interaktywną Proformat. Mają stworzonych ponad 300 stron i sklepów. Poza tym strony są responswyne czyli działają na wszelkich urządzeniach mobilnych.

Korzystałam i nadal korzystam z usług tej agencji. Też tworzyła mi stronę firmy i na chwile obecną ja pozycjonuje, gdzie wyniki widze bardzo dobre. Polecam ze względu na na prawdę dobry kontakt i profesjonalizm.