Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

I co zero adoratorów na fejsie heh zdj profil boję się dodać z uwagi na to że wstydzę się swojego wyglądu i tak mnie nikt nie zaprosi żaden facet cóz takie życie jedni mają dobre geny inni nie trzeba się pogodzić z pewnymi rzeczami.

Gość gość
Ja tez jestem brzydka niestety, smutne to

Gość gość
Nawet mój kolega znajomy tak uważa to jest najbardziej przykre.

Gość gość
Dla jednych liczy się uroda, dla innych osobowość, mądrość, dla jeszcze innych zmysłowość, kobiecość, seksapil, innym wystarczy seksualne wyuzdanie a reszta jest bez znaczenia, wiec każdy znajdzie kogoś, komu się spodoba.

Gość gość
Nawet mój kolega znajomy tak uważa to jest najbardziej przykre.

Gość gość
A co konkretnie jest w Tobie brzydkiego? Są operacje plastyczne, więc w dzisiejszych czasach można wygląd bardzo poprawić i jeśli ktoś faktycznie ma np. brzydki nos, usta czy cokolwiek innego, to jeśli ma mu to poprawić komfort zycia powinien poszukac dobrego lekarza i sie upiekszyc. Co w tym zlego, mowi sie ze wyglad niby nie jest najwazniejszy, moze i nie jest, ale pomaga w zyciu i prywatnym i zawodowym

Gość gość
Więc nie widze sensu męczenia sie cale zycie z np. brzydkim nosem, albo inna czescia ciala skoro mozna wiekszosc rzeczy teraz poprawic. Po co meczyc sie z kompleksami w imie chorej ideologii żeby byc naturalnym? Świat stawia nam chore wymagania bo z jednej strony mówią nam żeby byc naturanym i wyglad nie jest najważniejszy, a z drugiej strony ludzie pokazują coś zupelnie innego pokazujac idealnych ludzi w tv, gazetach itd. jako wzor. Zreszta nie tylko w mediach, wyglad wszedzie dzisiaj pomaga. To nie wszystko, ale jednak ulatwia to bardzo zycie kiedy jest sie atrakcyjnym

Gość gość
"Dla jednych liczy się uroda, dla innych osobowość, mądrość, dla jeszcze innych zmysłowość, kobiecość, seksapil, innym wystarczy seksualne wyuzdanie a reszta jest bez znaczenia, wiec każdy znajdzie kogoś, komu się spodoba." XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Prawda jest taka, ze wszystko sie w dzisiejszych czasach liczy i wyglad i intelekt i osobowosc, a kiedy ma sie jakies braki ludzie na pewno to zauwaza i wytkną

Gość gość
SWIETNY POMYSŁ ....

Gość gośćLadnalady
wspolczuje

Gość gość
kolega ma nochal jak klamka od zakrystii i sie nie wstydzi a nawet ma wziecie,

Gość gość
Żadne operacje plastyczne nie pomogą jak masz zbyt brzydkie rysy twarzy. Na brzydote nie ma ratunku trzeba się z tym pogodzić.

Gość gość
Śmieszy mnie gadanie, że wygląd nie ma znaczenia. Otóż ma i to ogromne. Też jestem brzydka i gruba i całe życie sama. Nikt nigdy mi nawet nie zaproponował randki.

Gość gość
41 letnia dziewica nie wierzę.

Gość gość
A co chcesz zaświadczenie od lekarza

Gość gość
Nie może masz przebicie, jesteś wrażliwa na innych, czyli nie zepsuta dobro przekładasz np swoim kosztem, takie bzdury pisze z sensem.

Gość gość
to nie kwestia wiary, to nie kościół, takie jest życie

Gość gość
By kobieta nie miała adoratorów muszą wystąpić kilka czynników, brzydka twarz, brak figury, beznadziejna osobowość i stronienie od sexu. Nie zwalajcie wszystkiego na brak urody bo brzydsze, starsze i grubsze kobiety mają super partnerów. Zazwyczaj jest tak jak brakuje czegoś i nic z tym nie można zrobić to rekompensuje się to czymś innym czyli brzydka ale wesoła ze wspaniałą osobowością. A jak jesteście same to jesteście z*ebane w każdym calu i to wyłącznie z waszej winy

Gość gość
Jak masz brzydką twarz to dbaj o ciało, aby było szczupłe i zgrabne. Moja mama zawsze mówiła, że brzydka dziewczyna z ładną figurą zawsze będzie miała wzięcie, a ładna dziewczyna(twarz) ale gruba nie. Tak mi mówiła jak mi się przytyło w wieku dojrzewania, no i pomogło, schudłam. Sama zresztą widzię, że brzydkie dziewczyny ale szczupłe mają większe powodzenie niż pulpety.

Gość gość
To fakt dojrzały mężczyzna nie szuka tylko do sexu, sexu jest ważnym elementem chyba że ma impotencję. Człowieka kształtuje środowisko jak jest z najniższej pòłki to sama wiwsz, jak masz ciekawą osobowość to i masz szanse na mężczyznę takiego.

Gość gość
Pewnie tu się żali typ kobiety która zauważa tylko swa brzydotę a resztę uważa za idealne, jestem wspaniała więc zasługuje na takiego i takiego, księcia z bajki który nie patrzy na wygląd, będzie chciał poczekać z sexem 5 lat, będzie nie adorował i mi dogadzał ...

Gość gość
Są kobiety brzydkie, do tego bezgranicznie głupie a są adorowane przez mężczyzn i przebierają w partnerach. Prawda jest taka że jak dobrze dajesz tyłka to faceci są zauroczeni, wie to każdy plastik.

Gość gość
Coś ty myślisz tylko sami zboczeńcy są? tylko takich ostatni wpis przyciąga.

Gość gość
Masz racje, dla zboczeńca liczy się tylko przyzwolenie na jego zboczenie i fetysz, nic więcej, ani charakter chamski, ani brak kultury, ani brzydka figura czy brak urody, tylko nie nazywajcie tego miłością a zaspokojeniem zboczeń. Zboczeniec jak się zaspokoi będzie znowu wracał do tej, która kocha, bo maszynki do seksu ani nie kocha ani nie szanuje, choć udaje i wmawia jej miłość, ale jej to wystarcza, byle tez ktoś zaspokajał jej nadmierny poped.

Gość gość
14:01- jak to nie pomogą? Może operacjami plastycznymi owszem wszystkiego nie zrobisz bo np. nie zmienisz rozkładu czaszki, ale możesz wiele np. podnieść opadające powieki, zmienić ksztalt oka, nosa, ust, policzków, wiec można sie upiekszyć, wystarczy popatrzec na np. zdjecia Anny Lewandowskiej przed i po operacjach, albo innych gwiazd A juz hitem jest jak ona sie zmienila... https://www.popularne.pl/pozwal-zone-za-brzydkie-dziecko/ Oczywiscie należy robic operacje umiejetnie i nie u byle kogo bo mozna sie rowniez oszpecic