Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie gotuję dla rodziny

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę gotować. Jedzenie zawsze zamawiam albo jem kanapki. Maksimum to wrzucenie kupnych pierogów na wodę. Herbaty nawet nie chce mi się robić, więc piję wodę butelkowaną i soki. Po 8 h pracy i 2 h na dojazd jestem tak zmęczona że myśl o tym by stać przy garach a potem jeszcze zmywac mnie dobija. Mam dwójkę dzieci. Starsze ma wykupione obiady w szkole, a młodsze je 3 posiłki w żłobku. Właściwie w domu jedzą kanapki, starsza sama sobie robi, młodszemu ja przygotowuję. Maksimum co ode mnie dostaną to mleko z płatkami na ciepło. Mąż je w pracy. Nie chce mi się zmywac, mieszkamy na najmowanym i nie mozemy miec na razie zmywarki. Rozważam zakupowanie plastykowych jednorazowych talerzy kubków i sztućców. Bo wszystko ja muszę robić a dlaczego skoro pracuję tak samo długo jak mąż. On się zlewu nie tknie.

Gość gość
ja p*****le co za rodzina, ty jestes leniwa a twoj maz zj****y.

Gość gość
Bez zmywarki i pomocy w przynajmniej sprzataniu po gotowaniu, tez bym nie gotowala. Czasem mozesz zrobic cos na 2 dni, teraz jesienia rozgrzewajaca zupe, zamrozic klopsiki do zupy. Duzo szybkich przepisow znajdziesz u skutecznie.tv.