murb 937 Napisano 5 godzin temu To dobre! Nie wiem kto wymyślił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 378 Napisano 4 godziny temu Ktoś z zazdrości wyklikal, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 3 godziny temu 58 minut temu, taka_pokraka napisał: Ktoś z zazdrości wyklikal, co? No. Ale to nic nie da bo prawda sama się obroni! Jesteśmy piękne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 378 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, murb napisał: No. Ale to nic nie da bo prawda sama się obroni! Jesteśmy piękne. Na pohybel zazdrośnikom. Zawiścią kafeteria stoi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, taka_pokraka napisał: Na pohybel zazdrośnikom. Zawiścią kafeteria stoi! Nie dopisałam, że jesteśmy też mądre i bogate bo by popękali od tych informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 3 godziny temu Ale u mnie dziś niesamowita pogoda. Na zmianę deszcz, słońce, tęcze. Myślę, że chcecie o tym wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 378 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ale u mnie dziś niesamowita pogoda. Na zmianę deszcz, słońce, tęcze. Myślę, że chcecie o tym wiedzieć. U mnie podobnie, deszcz padał nawet ze słońcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: U mnie podobnie, deszcz padał nawet ze słońcem. U mnie były równocześnie dwie tęcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 378 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: U mnie były równocześnie dwie tęcze. Tęczy nie widziałam, może u nas już zakazali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Tęczy nie widziałam, może u nas już zakazali Jesteście tam bardziej konserwatywni. Ale jak zbiorą podpisy i odwołają Pana Rafała to kto wie co będzie zakazane u nas. Na razie wprowadzili prohibicję od 22. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 378 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Jesteście tam bardziej konserwatywni. Ale jak zbiorą podpisy i odwołają Pana Rafała to kto wie co będzie zakazane u nas. Na razie wprowadzili prohibicję od 22. U nas w sejmiku rządzi PO, ale może to jakaś inicjatywa obywatelska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, taka_pokraka napisał: U nas w sejmiku rządzi PO, ale może to jakaś inicjatywa obywatelska. Oglądam dokument o Jose Mourinho. Zawsze myślałam, że to tęgi wariat a to bardzo poukładany człowiek wiedzący czego chce. Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 378 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Oglądam dokument o Jose Mourinho. Zawsze myślałam, że to tęgi wariat a to bardzo poukładany człowiek wiedzący czego chce. Musiałam wygooglowac. Zamierzam z chłopakami oglądać star trek więc na razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Musiałam wygooglowac. Zamierzam z chłopakami oglądać star trek więc na razie. Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 576 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Nie dopisałam, że jesteśmy też mądre i bogate bo by popękali od tych informacji. Ja bym jeszcze dodała: I dziewice! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Baba napisał: Ja bym jeszcze dodała: I dziewice! Hmmm... A koniecznie to trzeba dodawać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 576 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Hmmm... A koniecznie to trzeba dodawać? Cnota jest w cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Cnota jest w cenie Prawdziwa cnota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 576 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Prawdziwa cnota. O takiej mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: O takiej mówię. A może porozmawiajmy o pogodzie, co? Jakoś tak się niepewnie czuję w temacie cnoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 godzinę temu Jeśli się upierasz to mogę dalej ale wolałabym jednak nie. 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 576 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: A może porozmawiajmy o pogodzie, co? Jakoś tak się niepewnie czuję w temacie cnoty. Wisi coś w powietrzu, bo głowa mnie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Wisi coś w powietrzu, bo głowa mnie boli. To tak jak mnie. Zastanawiam się czy brać tabletkę od bólu czy próbować go ignorować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 67 Napisano 1 godzinę temu Czyściłyście kiedyś szybę okienną cilt bangiem do kamienia? Dzieciory mi tak zachlapały okno wodą z basenu, że zwykłym płynem się nie da doczyścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 67 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: To tak jak mnie. Zastanawiam się czy brać tabletkę od bólu czy próbować go ignorować. Zacząć od szklanki wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 576 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: To tak jak mnie. Zastanawiam się czy brać tabletkę od bólu czy próbować go ignorować. Natarłam się amolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wszystko publokowane tutaj. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Zacząć od szklanki wody. Na noc? A kto będzie do łazienek latał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 576 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Czyściłyście kiedyś szybę okienną cilt bangiem do kamienia? Dzieciory mi tak zachlapały okno wodą z basenu, że zwykłym płynem się nie da doczyścić. Będę nudna, ale ocet powinien być dobry. Zrób taki ciepły roztwór i nanieś na szybę. Odczekaj chwilę i potem zmyj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Natarłam się amolem. Ja mam nalewkę z geranium. Do naciera ja oczywiście. Ale ona nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach