Baba 576 Napisano 15 minut temu 6 minut temu, Ponury Książe napisał: No właśnie. Ewentualnie tylko bloker się zainteresuje. A ja potrzebuje skupionej uwagi na sobie wielu osób. Żeby było oryginalnie podam ci propozycję na kolejny nick. Zadufek 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 13 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Noc, potrzebuje wielu osób czyli wampir. Należy się uciekać w kierunku światła słonecznego. Kiedy Ty ogarniesz wkońcu te przecinki. Ciężko zrozumieć sens czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, Baba napisał: Żeby było oryginalnie podam ci propozycję na kolejny nick. Zadufek Urocze. Nawet nie sam nick, ale to, że Ty to wymyśliłaś i tak zażartowałaś. Naprawdę urocze. I pisze to bez ironii i cynizmu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 10 minut temu 8 minut temu, Ponury Książe napisał: Czyli uważasz, że to nie ma sensu. To nie zakładam. Cześć. Próba mikrofonu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 9 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Ponury Książe napisał: Kiedy Ty ogarniesz wkońcu te przecinki. Ciężko zrozumieć sens czasem. Przecinków jest tam w sam raz. Staram się, żeby były przed "ale". Ale kiedy nie ma, "ale" to pojawia się problem. Edytowano 6 minut temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 8 minut temu 6 minut temu, murb napisał: Bezsens jest najwyższa forma sensu. Brzmi jak rozkmina nastolatki po przeczytaniu Paulo Coelho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 8 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, manekin napisał: Cześć. Próba mikrofonu... Cześć. Słyszę i widzę. Edytowano 7 minut temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 7 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Ponury Książe napisał: Brzmi jak rozkmina nastolatki po przeczytaniu Paulo Coelho. Bo może to nawet z niego jest ten cytat. Nie pamiętam. Sprawdzę, co na to internet powie. Edytowano 7 minut temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 576 Napisano 6 minut temu 3 minuty temu, Ponury Książe napisał: Urocze. Nawet nie sam nick, ale to, że Ty to wymyśliłaś i tak zażartowałaś. Naprawdę urocze. I pisze to bez ironii i cynizmu. Nie wymyśliłam tylko skorzystałam ze słownika synonimów. Wpisałam tam frazę: Narcyz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Ponury Książe napisał: Brzmi jak rozkmina nastolatki po przeczytaniu Paulo Coelho. Lex? Złap się za jaja i wyjdź z krzaków, wytre tylko tobą podłogę i rozejdziemy się w pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 68 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Bo może to nawet z niego jest ten cytat. Nie pamiętam. Sprawdzę, co na to internet powie. szkoda, że temat z naszym zdjęciem z plaży spadł z rowerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Przecinków jest tam w sam raz. Staram się, żeby były przed "ale". Ale kiedy nie ma "ale" to pojawia się problem. No nie, dałaś w złym miejscu i kontekst jest zabrzuony. Po "Noc" dając przecinek czasownik "potrzebuje" w domyśle stworzył Cię podmiotem lirycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 0 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, manekin napisał: Lex? Złap się za jaja i wyjdź z krzaków, wytre tylko tobą podłogę i rozejdziemy się w pokoju. Myślisz że wrócił ze szparagów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: szkoda, że temat z naszym zdjęciem z plaży spadł z rowerka Smuteczek mam z tego powodu. 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie wymyśliłam tylko skorzystałam ze słownika synonimów. Wpisałam tam frazę: Narcyz Narcyz to nie fraza tylko słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Myślisz że wrócił ze szparagów? Wyczuwam zapach tchórza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Ponury Książe napisał: No nie, dałaś w złym miejscu i kontekst jest zabrzuony. Po "Noc" dając przecinek czasownik "potrzebuje" w domyśle stworzył Cię podmiotem lirycznym. Egzegezy tekstu mojego z forum dokonujesz? Szacunek najwyższy wyrażam. Tłumaczę co miałam na myśli. Otóż uważam, że jesteś wampirem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 1 minutę temu Beka z typa xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 937 Napisano 1 minutę temu (edytowany) 1 minutę temu, Ponury Książe napisał: Narcyz to nie fraza tylko słowo Dokładniej, to kwiat. Może też być z użyciem " jest". Edytowano przed chwilą przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 0 Napisano przed chwilą Przed chwilą, manekin napisał: Wyczuwam zapach tchórza Myślisz że by tak jawnie I. zdradzał podrywem na cynicznego księcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano przed chwilą Przed chwilą, murb napisał: Egzegezy tekstu mojego z forum dokonujesz? Szacunek najwyższy wyrażam. Tłumaczę co miałam na myśli. Otóż uważam, że jesteś wampirem. Tak kombinować zamiast przyznać się do błędu interpunkcyjnego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach