Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama123

Wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość Reeniakk

W Bobo ja kupowałam swój wózek, warto na żywo zobaczyć - to prawda. Ja poczatkowo miałam inny upatrzony a finalnie kupiłam własnie anexa - bardziej nam pasował.

Gość Anniakk99

Ja Anexa wypatrzyłam właśnie w sklepie między innymi wózkami, spodobał mi się wizualnie, a i od strony praktycznej było wszystko ok i tak już się nim wozimy jakiś czas, nie zamieniłabym na inny wózek.

anex sprawdza się na każdej powierzchni, zwinny wózek ktory jest stosunkowo lekki i moge go wnosic na 2 pietro w bloku bez windy

Gość Mattyyylda

To fakt nie jest ani przesadnie ciężki, ale takie lekki tez nie jest. Ja mam windę, ale z pakowaniem go do auta nie mam problemów, jest wygodny i poręczny. Dobrze nam się go użytkuje.

Gość gość

ja anexa codziennie wnosze na półpiętro w bloku, a do jakiś wielkich siłaczek nie należę, także moim zdaniem waga optymalna

Gość Asiaa

I ja podpisuję się pod anexem. Wózek bardzo wygodny a przy tym zwrotny i solidny. U mnie sprawdza się znakomicie. 

Gość MiaS

U mnie w okolicy anexy też cieszą się powodzeniem. Sama akurat jestem na kupnie wózka i zdecyduję się właśnie na tą markę, zastanawiam się tylko czy cross czy sport?;) który lepszy?

Gość jolenne

Ja mam wózek firmy larktale - prezent od teściowej. Sprawuje się świetnie bo jest lekki i można go łatwo złożyć co jest w ogóle dla mnie bardzo przydatne, często zabieramy go ze sobą na wyjazdy. Polecam rzucić okiem :)

Gość monctercat
Dnia 18.09.2019 o 05:11, Gość jolenne napisał:

Ja mam wózek firmy larktale - prezent od teściowej. Sprawuje się świetnie bo jest lekki i można go łatwo złożyć co jest w ogóle dla mnie bardzo przydatne, często zabieramy go ze sobą na wyjazdy. Polecam rzucić okiem :)

Coś mi się obiło o uszy. Właśnie szukam czegoś, chętnie sprawdzę :)

Gość michalina
Dnia 29.09.2019 o 22:24, Gość monctercat napisał:

Coś mi się obiło o uszy. Właśnie szukam czegoś, chętnie sprawdzę :)

a masz gondole czy spacerowke od nich? ja szukam jakies porzadnej spacerowki i juz sama nie wiem na co mam sie zdecydowac.. :C

Gość donia12

Znajoma kupiła ostatnio titus viva life bodajże w sklepie tosia i jest bardzo zadowolona. Mode 2 w 1 bardzo praktyczny i świetnie się preznetuje. Cenowo też wychodzi do 2500 zł więc raczej warto zainwestować. 

Gość Monika

U mnie świetnie sprawdza się wózek frontera z camini. Jest lekki, bezpieczny i najważniejsze że 2w1 więc długo mi posłuży 🙂