Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mezczyzni sa szczesliwi zyjac bez kobiety?

Polecane posty

Gość gość

i w jakim wieku

Gość gość
Jestem nastawiony na r*chanie, taka męska natura, no i wolność. Więcej nie potrzeba.

Gość gość
Nie są szczęśliwi

Gość gość
gość dziś Nie są szczęśliwi x w kazdym wieku czy to przychodzi dopiero z czasem np jak maja 50 lat?

Gość gość
W każdym wieku

Gość gość
to czemu nie spotykaja sie z kobietami?

Gość gość
Co kobieta wnosi w zycie mezczyzny, ze jest on szczesliwy ?

Gość gośćmad
Nie są szczęśliwi bo we dwoje raźniej :)

Z doświadczenia własnego powiem tak: jeśli już być z kobietą to tylko z dobrą. Charakterem, urodą ciała, temperamentem seksualnym, inteligencją, z niekłującą w poczucie wartości przeszłością seksualną (żadnej prostytucji, czy tabunu ex-partnerów) itd. Ale takich kobiet jest niewiele (przynajmniej na Zachodzie gdzie kobiety przypominają raczej psychicznie chorych mężczyzn) i jak taką ktoś znajdzie to stara się przy sobie utrzymać. 00 Bycie z nieodpowiednią kobietą prędzej czy później staje się katorgą.

Gość gość
różnie bywa z tym szczęściem, bo nawet będąc w związku od razu nie oznacza że jest się szczęśliwym.

Gość gość
Źle mi bez kobiety, jednak się boję, że z kobietą mogłoby mi być jeszcze trudniej. Chciałbym, mógłobym być tylko z taką która by mnie kochała. Zbyt długo byłem z inną. Jej pewnie też nie było łatwo.

Gość gość
gość dziś Jestem nastawiony na r*chanie, taka męska natura, no i wolność. Więcej nie potrzeba. xx Ile może trwać taki stan? Będziesz coraz starszy a z wiekiem laski będą coraz gorszego sortu, no- chyba, że jesteś krezusem to wtedy nie:)

Gość gość
Nie jest problemem kogoś poznać. Problemem jest stworzyć związek z którego będą zadowolone obie strony.

Gość gość
Macie problem z poznaniem kogoś w realu?

Gość gość
gość dziś -Macie problem z poznaniem kogoś w realu? xx W realu nie jest łatwo kogoś poznać zwłaszcza, gdy ma się więcej niż 30 lub 40 lat.

Gość gość
niby fajnie samemu ale nie ma kogo pieścić i jest za nudno .

Gość gość
Są, nie mają innego wyjścia, mają inne priorytety. Kobieta wystarczy jako koleżanka. Nie potrzebuję kogoś do gotowania, prania, prasowania, obędzie się.

Gość gość
gość dziś gość dziś -Macie problem z poznaniem kogoś w realu? xx W realu nie jest łatwo kogoś poznać zwłaszcza, gdy ma się więcej niż 30 lub 40 lat. x dlatego, ze mezczyzni 30 i 40 plus przewaznie nic nie robia by kobiety poznawac nie podrywaja, nie zabiegaja o kobiety, nie interesuja sie kobietami, glownie nic nie robia i twierdza, ze trudno kogos poznac

Gość gość
pytanie nie bylo czy mezczyzna sie obejdzie bez pomocy kobiety w domu bo wiadomo ze tak , tylko o to czy mezczyzna jest szczesliwy zyjac sam bez towarzystwa kobiety, bez jej obecnosci

Gość Piaskun
@ gość dziś Co robią wtedy kobiety by poznać mężczyzn? A no tak. Nic :P

Gość gość
Nie podrywają bo kobiety mają zbyt wygórowane wymagania wobec mężczyzny.

Gość gość
niby czemu nie mieliby byc szczesliwi? wystarczy odpowiednie nastawienie, albo chociazby lubic samego siebie. a z odrobina inteligencji nawet nie bedzie sie czlowiek nudzil, wiec nie ma miejsca na nieszczesliwosc.

Gość gość
A przypomnijcie sobie co Was obchodziły kobiety jak mieliście 10-15 lat? Ja miałem swoje hobby i nadal mam. Kobiety owszem, fajne, miłe się zdarzają, czasem taką poznam zajętą. Nie spotkałem kobiety którą bym obchodził i wcale nie pali mi się do tego. Kiedyś się paliło i się wypaliło przez Wasze podejście do znajomości.

Gość gość
gość dziś twoim zdaniem kazdy wolny mezczyzna 20, 30, 40, 50 letni zyjacy sam jest szczesliwy ?

Gość gość
Każdy pewnie nie. Czemu wy zadajecie pytania bez odpowiedzi tak naprawdę? Każdy ma inne podejście więc jak można zadać pytanie jednej osobie nt. każdego? Debilem trzeba być.

Gość gość
Nie jestem szczęśliwy:( Nigdy nie miałem dziewczyny i jest mi z tym bardzo źle:( Wieku nie napiszę, bo wstyd:o Lecz jeśli miałbym być z kimś nieodpowiednim, wolę do końca życia być sam.

Gość gość
gość dziś Każdy pewnie nie. Czemu wy zadajecie pytania bez odpowiedzi tak naprawdę? Każdy ma inne podejście więc jak można zadać pytanie jednej osobie nt. każdego? Debilem trzeba być. x a wy czemu obrazacie wszystkie kobiety jak jedna was zawiedzie i tej jednej kobiety cechy przypisujecie wszystkim kobietom ktorych nawet na oczy nie widzieliscie ? Debilem trzeba byc by tak robic.