Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowle 5 miesięcy i kilka dni proszę o rady to moje pierwsze dziecko

Polecane posty

Gość gość

Synek ma 5 miesięcy i 15 dni. Karmie piersia i czasami mm jak mam wrażenie ze jest głodny. Jutro chce mu podać pierwszy raz marchewkę ale ile łyżeczkę? Przez ile dni? Czy 3 wystarczy i potem np. Marchewka z ziemniaki em? Kiedy podać kleik w butelce?

Gość gość
Ja podała bym 3 łyżeczki następnego 4 itd marchewka po 3 dniach marchewka z ziemniaki em a kleik na wodzie np na kolacje

Gość gość
A po co kleik w butelce? Normalnie łyżeczka dawać.

Gość gość
Pierw dalam ziemniaka, potem mieszalam z ziemniakami kolejne warzywa. Marchewka bywa alergizujaca, po za tym jest slodka.

Gość gość
A kkeik mogę podać tego samego dnia co marchewkę? Ok to jutro dam 4 łyżeczki pojutrze pół słoika i na 3 dzuen ile będzie chciał. A czy to nie za wcześnie na rozszezanie diety?

Gość gość
O matko to znowu ta od kleiku i marchewki co piszę tu od miesiąca w kółka o tym samym. Już 2 tygodnie temu miała dawać kleik i codziennie zakładała o tym temat. Dziewczyno najlepiej odwiedź psychologa bo tu ci nikt nie pomoże

Gość gość
Pierw dalam ziemniaka, potem mieszalam z ziemniakami kolejne warzywa. Marchewka bywa alergizujaca, po za tym jest slodka.