Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję, że przeżyłam piękną miłość

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się jako nastolatkowie, byliśmy razem 4 lata, przeżyliśmy cudowne chwile. Pierwszy pocałunek, pierwszy raz, pierwsze wyprawy we dwoje, pierwsze wakacje w jego domu pod nieobecność jego rodziców, pierwsza przejażdżka autem po otrzymaniu prawa jazdy, czekanie na siebie na dworach pkp... i on to wszystko zniszczył... i zerwaliśmy. Mam tyle pięknych wspomnień, za którymi tęsknię. Niby jestem jeszcze młoda (21 lat) ale nie wyobrażam sobie być z nikim innym. Cierpię i to bardzo. Taki niewyobrażalny ból. Żałuję tej miłości i tych wszystkich chwil, właśnie przez to, że były tak piękne. Wolałabym się nie zakochać, nie przeżyć tego i nie tęsknić...

Gość gość
Niedługo znów się zakochasz. Jeżeli chcesz, żeby to było podobne przeżycie to zaczekaj na odpowiednią osobę, nie spiesz się. Nie warto się spieszyć. A może kolejna miłość będzie inna, dojrzalsza, pozwoli na dojrzałe decyzje. Twój były w pewnym sensie zrobił Ci prezent, usuwając się z Twojego życia. Był nieodpowiedzialny i niedojrzały do poważnego związku z Tobą.

Gość rada od serca
gość dziś nie marudź, bo po życiu zostają tylko wspomnienia, więc bierz je gdy są a gdy przeminą nie ubolewaj nad nimi

Gość gość
Autorko, on chciał spróbować jak to jest z innymi dziewczynami. Ciesz się, że nie zostawił Ciebie po ślubie. Mam kumpla, który wykręcił taki numer swojej żonie. Oni poznali się mając po 18 lat. Byli dla siebie pierwszymi partnerami. Wszystko na początku było tak pięknie tak jak u Ciebie. Kilkanaście lat po ślubie kumpel poznał inną kobietę, z którą się związał, zostawiając żonę i dwoje dzieci. On chciał sprawdzić jak to jest uprawiać seks z inną. Znam też małżeństwo, które trwa nadal mimo tego, że poznali się jeszcze w szkole średniej mając 17 lat-ona i 18 lat-on. Są oni nadal szczęśliwi, a od ślubu minęło już 30 lat.

Gość gość
Niczego nie musisz żałować.Będąc w związku zdobyłaś doświadczenie, które przyda Ci się w dalszym życiu. Przeżyłaś też piękne chwile. Nikt Ci tych wspomnień nie odbierze. Wiele jest takich osób, które chciałyby zdobyć takie doświadczenie i przeżyć takie piękne chwile. Przejrzyj sobie niniejsze forum. Zobacz ilu jest tu prawiczków, którzy nigdy nie przeżyli intymnej chwili z dziewczyną. A dlaczego nie przeżyli? A dlatego, że nie mają żadnego doświadczenia w tych sprawach. Tobie taka sytuacja nie grozi.