Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związali byście się z osobą, która jest starsza o 15 lat, ale wygląda na Wasz w

Polecane posty

Gość gość

Np. macie 20 lat, a to osoba 35... Ale wygląda na Waszego rówieśnika. Ona jest piękna albo on przystojny. Mają ciekawe osobowości, dogadujecie się. Czy wtedy wiek to bariera?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Hehe żałosny debilu na pewno nie wygladasz na 20. Kup sobie nowe okulary 35 latku

Gość gość
Związałabym się ale to dlatego że tylko tacy mężczyźni mi się podobają, a dokładnie 15-25 lat starsi. Prawdopodobnie nie wyglądasz na 20 lat ale to nie problem bo jeśli dziewczyna gustuje w starszych to zazwyczaj nie podobają jej się rówieśnicy bo inaczej wybrałaby kogoś w swoim wieku. Grunt to właśnie znaleźć taką, której nie przeszkadzają twoje zmarszczki i nie uważa ciebie za starego dziada, bo jednak nie każda zdecydowałaby się na taki związek.

Gość gość
Z pewnością chodzi o upodobanie do starszych a nie do ich kasy :p Bierz tłumoka i nie szukaj usprawiedliwienia dla jej mlodego wieku i debilizmu.

Gość gość
wiek tu nie ma nic do niczego, jesteście ograniczeni

Gość gość
gość dziś wiek tu nie ma nic do niczego, jesteście ograniczeni x Tak to się stare prukwy i fiuty pocieszają ;)

Gość gość
15 lat to spora różnica, prawie pokolenie, ale jak się dogaduja to ok, ich sprawa. Znaczenie ma tez kto jest mlodszy. Jesli kobieta to jest na porzadku dziennym, znam duzo takich par. Jesli jest starsza kobieta to wg mnie jest cos nie tak. Chłopak 20 lat to jeszcze dziecko i zazwyczaj chce jeszcze korzystać z życia, kobieta 35 już myśli o stabilizacji. A Ty autorze jesteś mlodszy/starszy? Która opcja?

Gość gość
Oczywiście że tak

Gość gość
15 lat to spora różnica, prawie pokolenie, ale jak się dogaduja to ok, ich sprawa. Znaczenie ma tez kto jest mlodszy. Jesli kobieta to jest na porzadku dziennym, znam duzo takich par. Jesli jest starsza kobieta to wg mnie jest cos nie tak. Chłopak 20 lat to jeszcze dziecko i zazwyczaj chce jeszcze korzystać z życia, kobieta 35 już myśli o stabilizacji. A Ty autorze jesteś mlodszy/starszy? Która opcja? X Pytam z ciekawości, ostatnio rozmawiałem z kobietą, o której myślałem, że jest w moim wieku, a okazało się, że dużo starsza, tylko tak wygląda. Oczywiście to nic poważnego, zwykła rozmowa. Ale zainteresował mnie ten temat. Czy wiek to tylko liczba?

Gość gość
Ja wyglądam na 10 mniej, wciąż to słyszę, jak niektórzy ludzie mnie traktują, nie śmieliby gdyby wiedzieli ile mam lat. Będąc w internecie i mając zdjęcia ma sie przewalone, bo każdy pomyśli że oszust i ma stare fotki. Ale w sumie to dobrze, bardzo dobrze i nawet młode kobiety sie mnie nie boją i pogadają.

Gość gość
Kobieta 15 lat starsza na pewno nie wygląda na dziewczynę w twoim wieku.