Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internetowa uzależniająca relacja

Polecane posty

Gość gość
Ale o jakiej pustce ty mowisz, jak go i tak w twoim zyciu nie ma? Na co ci ktos kto Cie naweet nie przytuli?

Gość gość
gość dziś oczywiscie zze mozna jesli obydwoje niczego od siebie nie chcom czy tez skrycie nie wymagaja tj zadne nie szuka partnera a znajomosc traktuja na luzie bo lubia czasem sobie popisaac bez zobowiazan i podrywu to czemu nie? ale to chyab rzadkosc bo kobiety oczekuja złowienia faceta a faceta mzoe zaliczzenia jakiej d. z czzasem

Gość gość
Widzisz....nie umiem tego wyjaśnić. Swoją sama obecnością że napisał, zadzwonił dużo mi dawał

Gość gość
Bo tak jak piszesz uzależniłam się. Ale lepszy ktoś wirtualny niż nikt.....a w moim nędznym życiu nie ma nikogo kto by sie mną interesował chociaż w części jak On

Gość gość
Wlasnie mozna sie uzależnić i to jak... szczegolnie kobiety. Za duzo myślenia i klopoty gotowe

Gość gość
gość dziś bo pewnie masz znajomą na tym samym poziomie dojrzałosci czy podejsciu do pewnych spraw to jeddnak rzadkosc bo większosc dziewczym pisze bo czegos chce a chce faceta miec i wszytskie sie uzalezniaja emocjonalnie od goscia i błagaja o spotkania randki i wylewaja zale o zmarnowany czas

Gość gość
Ja akurat nie o zmarnowany czas. Bo nie żałuję ani dnia. Poprostu cholernie mi go brak bo pokłóciliśmy sie

Gość gość
a o co sie pokłociłaś?

Gość gość
Nie chcę pisać. Przesadził. Był chamski, poniosło go w złości.

Gość gość
gość dziś - a nie możesz się do niego odezwać? Może znajomość odżyje i znajdzie finał w realu? Może on wie, że źle się zachował i nie ma odwagi odezwać się do Ciebie? Napisz do niego niezobowiązująco i zapytaj "co słychać? jak leci? żyjesz?":) Jeśli Cię zlekceważy to usuń go na zawsze ze swojego życia i zapomnij jak najszybciej, że BYŁ.

Gość gość
gość dziś a ja mysle ze w koncu jak ruszysz głowa to zabaczysz jaki jest a nie jeszcze go tłumaczysz i lepiej ze to sie wydarzyóo w internecie niz w rzeczywistosci bo kto wie czy głowy by przy okazji Ci nie urwał, myśl a nie sie angazujesz do liter faceta!!!!

Gość gość
jak chamski to powiedz mu spirdalaj i tyle

Gość gość
Ja to wszystko wiem. Rozum to wie.....ale nie serce. Jeszcze go bronie.....co za idiotka. Nie, nie napiszę do niego. Koniec. Nie będę się płaszczyć kolejny raz jak manie gdzieś

Gość gość
to chociaz rozum w porzadku to niech powie sercu ze czas swoje miłosne emocje schowac bo chłop jeszcze Ci krzywde zrobi....

Gość gość
Wszystko łatwo powiedzieć eh....a ciekawostką jest to że fizycznie w ogóle mi się nie podoba. Ale nie ma to dla mnie znaczenia. Porąbało mnie zdrowo....

Gość gość
dziś to tylko swiadczy o emocjonalnym uzaleznieniu powinnas to zrozumieć i sie odzwyczaic od niego dla swojego dobra

Gość gość
nietraktowałas tego pisania na luzie roiłaś sobie rozne rzeczy w glowie i sie uzalezniłas od tego dziada czas wyciagnac wnioski>:)

Gość gość
Ile będę chodzić struta? Tydzien, dwa, miesiąc?Nr ani kontaktu nie skasuje. Nie dam rady.....

Gość gość
nie bedziesz chodzic struta jak pomyslisz o przeniesieniu jego chamstwa do reala i jakby to moglo sie kiepsko skonczyc dla Ciebie, pomysl ile kłamstwa jest w nim i gry, sprobuj kogos poznac nie z neta tylko z pracy szkoły itp u znajomyc,kolezanki itp Miej więcej szacunku do siebie bo jestes tego warta, nie jestes jakas szmata by ktos Cię tak traktował, nie mysl o nim poczytak ksiazke rob cos i po paru dniach przejdzie

Gość gość
dziś Najwyraźniej jestescie uczciwi i normalni, a to rzadkosc, jak sie tu czyta, co niektorych>:)

Gość gość
20:46 dziękuję Ci. Tylko żeby to było takie łatwe kogoś poznać na pstryknięcie.

Gość gość
"Porąbało mnie zdrowo.... " Zdarza się i to często. Trzeba się odtruć, każdy musi to przejść sam niestety. Może musisz się odciąć a może za miesiąc sam ci obrzydnie. Ja już miałam chwilę spokoju jakoś się przyzwyczaiłam do mysli, ze nic z tego i że tak naprawdę ma mnie gdzieś ale znów wróciło

Gość gość
gość dziś Owszem nie jest łatwe bo wszystko co jest łatwe nie jest nic warte tak mowią;) a pisanie na pewno do latwiejszych rzeczy nalezy niż zapoznanie kogoś czasem w realu. Moim zdaniem powinnaś pozbyć się tego "parcia" do poznania kogoś na siłę, byle był, powinnąs jako wartościowa dziewczyna i pewnie mądra (kazdy popełnia błędy) wyciągnąc wnioski z tej wirtualnej zażyłości, pomyśl że ten Gość tak na prawdę jest inny niż Ci uczucia wskazywały a świadczy o tym jego zachowanie. Ja sama w życiu kieruje się zasadą, że najpierw rozum, oceniam po czynach a w realu jest z tym duzo łatwiej, bo pisać każdy może cuda i jeszcze raz cuda;) Na pewno z czasem poznasz kogoś wartościowego, może los się do Ciebie uśmiechnie:) Do mojej koleżanki keidys jakiś chłópak w markecie podszedł i poprosił o nr fona i tak to się u nich zaczęło więc u Ciebie też, może być podobnie:) Głowado góry, skup się na sobie a nie na tym chamskim patałachu, nie bądź miękka,szanuj siebie to i Ciebie będą szanować. A z tym chamem zamknij rozdział w swoim zyciu definitywnie, bo nie ma nic gorszego dla kobiety jak ktoś Jej nie szanuje. Powodzenia zycze i trzym się jak to mówią ' nie jedne gacie na świecie'. Pap

Gość gość
Moja historia nie rózni się od Waszych: poznałam go w siec***isaliśmy przez 3 lata, czasem insynuowałam mu tzw. kawę, niby był chętny ale nie podejmował tematu. Nasze rozmowy trwały po kilka godzin, był śmiech, narzekania, żarty, intymność itd. Zapewniał mnie, że jest singlem, często wyjeżdżał na weekendy "z kumplami" jak mówił, az któregoś razu zobaczyłam zdjęcie z plaży a obok niego kobieta. Wtedy dopiero powiedział że jest z nią w nieformalnym związku od 5 lat. Najbardziej zabolało mnie, że dałam się tak zmanipulować, że straciłam tyle cennych chwil przez jakiegoś jełopa. Teraz jestem na etapie wmawiania sobie , że to nie od niego byłam uzależniona a od tych jego słów które chciałam czytać. Średnio mi to idzie ale pierwszy raz krzyknę - UJ ci w doopę palancie!!

Gość gość
A gdzie zobaczylas to zdjecie ? Wczesniej nie widzialas takich fotek ?

Gość gość
gość dziś a ja krzyknę do Ciebie Jesteś Boska!!! I tak trzymaj a wy dziewczyny nie dajcie soba MANIPULOWAC!

Gość gość
a swoją drogą dziewczyny, po co wam facet, dla którego najważniejszy jest net? gry, seriale, czaty. nawet gdybyscie były przy takim zawsze do tego wróci.

Gość gość
zdjęcie zobaczyłam na Instagramie, całkiem przypadkowo

Gość gość
22.01 dzięki, nawet mi lżej po tym okrzyku :)

Gość gość
gosc 21.58 potem jeszcze węszyłam i zobaczyłam że jest bardzo lubianą na badoo i innych tego typu gufnach!