Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zglaszajcie linki pedo do Dyzurnet pl

Polecane posty

Gość gość

MOŻESZ POMÓC- REAGUJ, ZGŁOŚ! Co roku tysiące dzieci na całym świecie pada ofiarą przestępstw o charakterze seksualnym. Część sprawców dokumentuje krzywdę dziecka w formie zdjęć lub filmów. Jeśli są one umieszczane potem w Internecie, dostęp do nich staje się nieograniczony. Sieć nie ma granic, a pedofile nie mają skrupułów i dzielą się materiałami zawierającymi treści przedstawiające seksualne wykorzystanie dziecka. Tylko wsparcie zwykłych użytkowników Internetu pozwala wyspecjalizowanym punktom kontaktowym, takim jak Dyżurnet.pl, podejmować interwencje na rzecz eliminowania z sieci treści przedstawiających krzywdę dzieci, wyrządzoną w realnym świecie.

Gość gość
Linki zostaly zgloszone przeze mnie do Agencji zajmującej się takimi rzeczami. strona Dyzurnet pl :) zgloscie im tą stronę tak samo jak ja zglosilem kowbojki pl, dzieki mnie strona zostala usunieta, a policja zajela sie osobami ktore wklejaly linki z fotkami nagich dzieci itp, wiem od strony że osoby zostaly ukarane, :) byly sprawy sądowe, Włascicielem strony kowbojki byla Wp pl.czyli ta sama strona co jest wł, kafeterii